Home / LiveAbout / Hvor den populære parfume ingrediens Coumarin kommer fra

Hvor den populære parfume ingrediens Coumarin kommer fra

Hvor den populære parfume ingrediens Coumarin kommer fra

Coumarin er en kemisk forbindelse med en sød, karakteristisk vanillelignende lugt med græsagtige elementer, hvilket gør det til en populær duftbestanddel. Fundet naturligt i nogle planter, kan coumarin også fremstilles syntetisk. Det bruges af parfumerer som en base note til at tilføje varme og dybde og findes i nogle af dagens bedst sælgende designer parfume.

Hvor der er fundet coumarin

Som et naturligt stof er Coumarin normalt afledt af Tomka bønnen, men findes også i andre planter, herunder lavendel, sødgrass og søde kløver.

Det er også til stede i kirsebær, jordbær og abrikoser. Coumarin syntetiseres sædvanligvis kunstigt til anvendelse som parfume ingrediens.

Hvad det lugter

Coumarin har en sød lugtprofil, der sigter på at fremkalde både duften af ​​nygravet græs eller hø og en karakteristisk vanillearoma. Dens duftprofil er generelt behagelig og sød, men i høje koncentrationer kan denne forbindelse lugte kompleks og producere noter af tobak og aldehyder, hvilket gør det til en værdifuld ingrediens for maskulin parfumer. I feminine sammensætninger anvendes coumarin generelt som en basisnote (ofte i kombination med vanille- eller chypre-komponenter) for at give varme og sødme.

Toksicitet og sundhedsproblemer

Coumarin er for tiden forbudt som et fødevaretilsætningsstof i USA på grund af bekymringer for dets potentielt toksiske virkninger på den menneskelige lever og nyrer. Det bruges stadig til at producere anti-koaguleringsmidler, rottergift og som en værdifuld bestanddel af parfume.

Coumarin dufter at prøve

Nogle parfumer til kvinder, der indeholder coumarin i deres sammensætning er: Dior Addict, Dior Fahrenheit, Thierry Mugler Angel, Givenchy Amarige, Versace Blue Jeans, Chanel Bois des Iles, Chanel Coco, Chanel Coco Mademoiselle, Burberry Brit, Calvin Klein Modsigelse, Cacharel Gloria , Guerlain Jicky, Bulgari Jasmin Noir, Guerlain Samsara og Guerlain Tonka Imperiale.

Et udvalg af mænds duftstoffer, der anvender coumarin, omfatter: Alfred Dunhill Dunhill Fresh, Hermes Equipage, Versace pour Homme, Azzaro pour Homme, Carolina Herrera Chic for Men, Gaultier Le Male, Moliard Musc og Givenchy Pi.

1

About

Check Also

Proč byste měli používat bambucké máslo

Máte-li suchou pokožku, pravděpodobně víte, že bambucké máslo je jednou z nejdůležitějších zvlhčujících ingrediencí. To …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 50 = 55