Home / LiveAbout / Hvilke produkter er bedst til krøllet hår?

Hvilke produkter er bedst til krøllet hår?

Følelse ridiculously amazing

Squaredpixels / Getty Images

Krøllet hår kan være vanskeligt at tage sig af. Underliggende faktorer som dårlig vejr kan ødelægge en potentiel god hårdag; frygtet fugtighed kan få dit hår til at opsuge overskydende fugt fra miljøet og frizz op. Men der er fantastiske krøllede hårprodukter på markedet i dag, der kan løse dit krøllebesvær - i alle former for vejr - herunder behandlinger, shampooer, balsam og masker.

Pro tip: Glem ikke, at når du tørrer dit hår efter påføring af produktet, skal du klemme (aldrig gnide) krølle med et håndklæde eller et håndklæde og sørg for at bruge en diffusor, når du bruger en tørretumbler. Tør altid håret med den laveste hastighedsindstilling.

Flere bests:

  • Frizzy hair fixes: 7 regler at leve ved
  • Bedste flade jern
  • Hemmeligheder til styling krøllet hår
02
af 12

Bedste Efterladt Balsam: Kristin Ess Vægtløs Skinne Efterladt Balsam

kristin Ess Weightless Shine Leave-In Conditioner

Foto høflighed af Target

Ny og tilgængelig udelukkende hos Target, er kendte frisør Kristin Ess (kendt for hendes arbejde med Lauren Conrad, Lucy Hale og meget mere) kommet ud med en linje af overkommelige, højkvalitets hårprodukter, som du skal prøve ASAP. De med krøllet hår ved, hvad et fladt rod dine tresses kan være, når du først kommer ud af bruser. Sprøjt denne efterladt balsam over hele dit våde hår op til 10 gange - alvorligt, det er så vægtløst, det er ikke nødvendigt at være sparsommelig - og det vil lade dit hår blødt og skinnende. Bonus: Denne balsam lugter fantastisk (tænk tropiske briser og piña coladas)!

Tilgængelig i butikker 22. januar og online nu.

Kristin Ess Weightless Shine Leave-In Conditioner, $ 10, Target

03
af 12

Bedste shampoo til krøllet hår: Kerastase Bain Fluidealiste

Hvilke produkter er bedst til krøllet hår?

Bain Fluidealiste.
Amazon

Kerastase gør nogle af de bedste produkter til krøllet hår. Deres Bain Fluidealiste Nutritive Bain Elasto-Curl Shampoo er rost af skønhedseksperter for sine intense fugtgivende egenskaber. Det vil blødgøre groft krøllet hår, samtidig med at du forbedrer dine naturlige krøller og eliminerer frizz.

Køb det fra Amazon.com.

04
af 12

Bedste Curl Definition: Kristin Ess Hydrating Curl Defining Creme

kristin Ess Hydrating Curl Defining Creme

Foto høflighed af Target

Der er ikke noget værre end en krølle definerende mousse eller creme, der giver dine krøller en knasende tekstur, eller den alternative, ukontrollable frizz og udefinerede krøller. For perfekte krøller, der er både bløde og vægtløse, spring over de dyre salonmærker og prøv Kristin Esss Hydrating Curl Defining Creme. Et lille produkt går langt, hvilket betyder at en enkelt flaske varer lang tid. Sig farvel til crunchy krøller for godt.

Tilgængelig i butikker 22. januar og online nu.

Kristin Ess Hydrating Curl Defining Creme, $ 14, Target

05
af 12

Bedste behandling: Ojon's damage reverse ™ Restorative Hair Treatment Plus

ojon.png

Denne balsam hjælper med at styrke svækkede krøller. Dybt restaurerende, det hjælper med at gøre håret blødt og silkeagtig, skære ned på frizz og brud.

Køb det fra Amazon.com.

06
af 12

Bedste Conditioner: Kerastase Glat-i-Motion Masque High Concentration

masqintense.png

Til balsamering, gå Kerastase ruten igen. Der er flere muligheder for krøllet hår, men en god indsats er Maskeratine Smooth-in-Motion Masque.

Køb det fra Amazon.com.

07
af 12

Bedste sulfatfri shampoo til krøllet hår: DevaCurl No-Poo og Lo-Poo

deva-curl.png

Disse shampooer indeholder ingen sulfater, så de vil ikke skumme. Men det betyder også, at der ikke er nogen dårlige ingredienser til at tørre dine krøller endnu længere ud. Prøv Lo Poo, hvis du har krøllet hår, der ikke er for dehydreret. No Poo har ingen lathering evner overhovedet, men vil rense håret og hovedbunden mens du ikke stripper det af dets naturlige olier.

Køb No-Poo fra Amazon.com.

Køb Lo-Poo fra Amazon.

08
af 12

Bedste diffusor til krøllet hår: DevaCurl's diffuser til hårtørrer

devadiffuser.png

Når du har krøllet hår, kan du finde håretørrer kan være din fjende. For meget varme og du får frizz. Men nu er der en hel industri omkring at opretholde sunde krøller, hvilket resulterer i produkter som denne diffusor, der vedhæfter til slutningen af ​​din hårtørrer (prøv ikoniske tørretumblere til at reducere tørretiden i halvdelen) og coaxes de perfekte ringlets ud af håret.

Køb det fra Amazon.com.

09
af 12

Bedste ugentlige Deep Conditioner: Neutrogena Triple Moisture Deep Recovery Hair Mask

Neutrogena-triple-moisture.jpeg

Brug denne ugentlige behandling på ekstra tørt eller overforarbejdet hår. Det giver intens fugt til kruset hår, udglatter selv det mest udtørrede hår. Det bruger naturlige olier, herunder oliven, uldfoderfrø og sød mandel. 

Køb det fra Amazon.com.

10
af 12

Bedste Afslappende Balm: PhytoDefrisant Botanisk Hår Afslappende Balm

phyto.jpg

En anden god måde at tæve groft, flyvehår på er at bruge en afslappende balsam. Du vil elske disse lette teksturer, der ikke efterlader håret fedtet.

Køb det fra Amazon.com.

11
af 12

Intense Fugt: Aveda's Dry Remedy Daily Moisturizing Oil

tør-middel-oil.jpg

Hvis du har super tørt, groft hår, der har brug for intens fugt, blev Aveda's Dry Remedy skabt til dig. Dette produkt er ikke for tungt, skaber bløde krøller, og det er endda godt for miljøet. 

Husk, at hvis dit hår er stegt, er der intet mindre end et hårklipp, der kan spare dig. Conditioning masques og olier er gode til naturligt tørt hår, men kan ikke gøre meget for hår, der er blevet forarbejdet eller lider af massive split ends.

Køb det fra Amazon.com.

12
af 12

Bedste Styling Balm: Aveda Glat Infusion Naturligvis Rett

Aveda-glat-infusion.jpeg

Aveda

Denne styling balm lover at glatte krøller gør dem mindre stramme. Brug på håndklædetørret hår og med en blowdryer for de bedste resultater, der varer flere dage. Det er en build-able formel. Efter 5 på hinanden følgende anvendelser af dette produkt forbliver dit hår lige for op til 3 vasker.

Køb det fra Amazon.com.

1

About

Check Also

De dónde proviene el ingrediente popular de perfume Coumarin

La cumarina es un compuesto químico con un olor dulce y distintivo a vainilla con …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

67 − = 58