Home / LiveAbout / Hemmeligheden til at bære røde læbestift

Hemmeligheden til at bære røde læbestift

Hemmeligheden til at bære røde læbestift

Rød læbestift er en universel klassiker og har endnu ikke gået i stil. Alligevel antager mange kvinder, at de ikke kan bære det. Men rød læbestift smiler hvert ansigt og alder. Hemmeligheden til den rigtige røde er at finde den rigtige skygge til din hudtone og supplere dine læber med simpel makeup.

Hemmeligheden ligger i resten af ​​dit ansigt

Rød læbestift er et udsagn udseende, som iøjnefaldende som en stor halskæde eller jeweled hals.

For at få det til at virke, hold resten af ​​dit ansigt simpelt og frisk. En lille concealer, en kappe mascara og en rive af røde på dine læber er en fed og tidløs stil. For en vintage vibe, gør et klassisk katteøje, men hold resten af ​​din hud bar.

Linie Inderside af Læber

Læg dine læber for at gøre farven længere. En klar lipliner forhindrer din læbestift fra at blive fjer og giver læbestiftet noget at holde fast ved og kan gøre din farve forbliver i timevis.

Hvis du foretrækker lipliner med farve, f.eks. Hvis du vil overtrække munden for at gøre dine læber større, skal du vælge en rød, der passer til din hudfarve og fylde læberne helt for at give en base.

Vælg den rigtige skygge

Hvis du har kølig tonet hud, hvilket betyder at du har blå eller grønne øjne og pink-tonet hud, skal du holde med røde nuancer, der har en blå tone til det, snarere end en orange farvetone. Farven vil fladere din hud meget lettere.

Hvis du har varm tonet hud, som at have brune øjne og gylden hud, skal du se efter røde med en brun eller orange base.

Når du er i tvivl, prøv en flok forskellige nuancer på sminktælleren ved hjælp af prøveprøver til dig

Blanding er i

For at få mest muligt ud af din pout, prøv at blande farver for at få det perfekte udseende. Brug en lys rød over dine læber og brug en mørkere nuance lige i midten for at gøre dine læber større og fyldige.

1

Eller hvis rødt er et nyt udseende for dig, så prøv at blande din klassiske pink eller nøgen læbestift med en smule rød for at tilføje noget farve til dit sædvanlige udseende. Du kan måske opleve, at der tilføjes en lille farve hver dag virkelig opdaterer din makeup, og du vil rockende en fuld rød læbe på ingen tid.

Moisturize

Vores læber tynde som vi alder og mørke læber kan fremhæve dem. Brug fugtgivende balm og exfoliere dine læber, før du påfører dit læbestift. Brug en gammel tandbørste og børste dine læber før sengetid og følg op med en fugtgivende balsam bagefter. Dine læber vil være det perfekte lærred til et dristigt udseende.

Rød ser godt ud på enhver hudtone og i enhver alder. Selvom det kan være et kæmpe udseende end den neutrale læbestift du er vant til, kan den have stor indflydelse og opgradere hele dit look.

1

About

Check Also

Stop Beating Yourself Up: Modely 5 způsobů jsou skutečné lidi příliš

Ať už milujete módní přehlídky nebo vyhledáváte nejnovější kosmetický magazín, můžete se sami sebe snadno …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

77 + = 81