Home / LiveAbout / Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Vasemmalta oikealle: sydämenmuotoiset kasvot, neliön kasvot, pyöreät kasvot, timanttipinnat, pitkät (tai "pitkät") kasvot, soikeat kasvot.
Kuva: Clip Art City

Jokaisella on kuusi kasvotyyppiä: pyöreä, neliö, pitkä (tai pitkulainen), sydän, timantti tai soikea. Tietäen, mikä muoto kasvosi voi auttaa sinua valitsemaan hiustenleikkaus ja tyyli, joka on kaikkein lupaavampi sinulle.

Mittaa kasvosi

Jotta voit selvittää mikä kasvosi muoto on, tarvitset viivaimen tai mittanauhan. Muista kirjoittaa kunkin askeleen mittaukset.

 • Mittaa koko otsaasi leveimmässä kohdassa.
 • Mittaa laaja pituus poskipyöriäsi pitkin.
 • Mittaa leuan pituus leveimmillään.
 • Mittaa kasvosi pituus käyttämällä "ristikuvamenetelmää". Aseta hallitsija vain silmien alle ja mittaa korvalle korvalle (pysähtyy, kun korva alkaa). Sijoita sitten hallitsija otsaasi yläreunaan hiusrajan päälle ja mittaa leuasi. Leveys ja pituus antavat suhde (leveys: pituus). Olet joko 1: 1 1/2 tai 1: 1 tai 1: 2.
02
07

Sydämen muotoinen kasvot

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Sydämenmuotoiset kasvot ovat leveämpiä otsaan ja hieman kapeita kohti leuan suua. Sinulla on todennäköisesti myös terävä leuka kuten Reese Witherspoon. Tätä muotoa kutsutaan myös "käänteis-kolmioiksi".

Paras kampaus

Seuraavat tyylit näyttävät hienolta sydämenmuotoiselle kasvolle:

 • Sivut pyyhkäisevät otsat: Sinun terävä leuka on yleensä kasvosi keskipiste. Kiinnitä huomiota silmiin ja poskipuihin sen sijaan, että sivut pyyhkäisevät otsat.
 • Reunusreunus: Fringe bangs kiinnittää huomiota silmiin ja poissa leuasi.
 • Lyhyet hiukset: Lyhyt hiukset yleensä näyttävät hienolta sydämenmuotoisilta pinnalta, etenkin pixie-kampaukselta. Pidä yläkerrokset pehmeinä ja pitkiä. Tasot ovat usein parhaita, jos ne eivät kuulu poskipyöriisi.
 • Pitkät pitkät hiukset: Jos pidät pitkät hiukset, siirry pitkille kerroksille, jotka ulottuvat poskipyörien yli.

Tyylit, joita haluat välttää

Sydämenmuotoisen kasvon avulla voit parhaiten mitätöidä lyhyitä, tylpäisiä leikkauksia ja ankaraa, epäselviä kerroksia.

Julkkikset sydämenmuotoisilla kasvoilla

Katie Holmes, Jennifer Lopez, Rachel Bilson, Reese Witherspoon ja Ziyi Zhang.

03
07

Square Face

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Jos sinulla on neliön muotoinen kasvot, pidä itseäsi onnekas. Jotkut tunnetuimmista kasvoista jakavat vahvat, kulmakivet. Sinun on myös hyvä tietää, että neliömaalaus valokuvataan hyvin, ja naiset, joilla on vahvat, kulmaiset piirteet, ovat yleensä iäkkäitä.

On todennäköistä, että sinulla on neliön muoto, jos:

 • Etulasi, poskipäät ja leukasi leveys ovat yhtä suuret.
 • Sinulla on teräviä, kulmikkaita ominaisuuksia, kuten terävä rintaviiva. Jos ominaisuudet ovat pehmeät ja pyöristetyt, on todennäköisempää, että sinulla on pyöreä muoto.
 • Sinun poikkisuhde on 1: 1 tai 1: 1 1/2.

Paras kampaus

Jos sinulla on neliönmuotoinen pinta, voit halutessasi leikata voimakkaampaa luunvartta. Yksi parhaista neliön kasvojen etsimistä:

 • Curls and shags: Tekstuuri kihara- tai kimmoisien päiden muodossa on upea neliön pintaan. Näytät hyvältä shag-hiustenleikkuissa.
 • Lyhyt hiustenleikkuus: Erittäin lyhyt, jyrkät leikkaukset ovat hyvin imartelevia, varsinkin jos sinulla on persoonallisuus vetää ne pois. Jos olet hieman pehmeämpi, on paljon lyhyitä hiustenleikkuja, jotka näyttävät hyvältä myös sinulle.
 • Pitkät kerrokset: Pitkät, tyylikkäät tyylit, joissa kerrokset alkavat jalkarivillä ja jatkuvat alaspäin, näyttävät upealta.
 • Bobs: Erityisesti pitkät nastat ovat erinomainen valinta tämän kasvon muodon vuoksi, koska ne voivat pehmentää leuan muotoa.
 • Sivusuuntaiset otsat: Pitkät puoli-pyyhkäiset otsatukka voivat pehmentää kasvosi ja kehittää silmiäsi kauniisti.

Tyylit, joita haluat välttää

Löydät parasta välttää yhden pituisen bob-kampauksen (erityisesti leuan pituuden) ja leveät, tylpät bangs. Nämä vain korostavat kulmakappaleitasi sen sijaan, että heitä vähättelisi.

Julkkikset Square Faces

Jos tarvitset inspiraatiota uudelle ilmeelle, löydät paljon katsomalla eri tyyliä, joita Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Angelina Jolie, Isabella Rossellini ja Rosario Dawson.

04
07

Pyöreät kasvot

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Pyöreät kasvot ovat yleensä pehmeitä, joissa ei ole kulmia ja posket. Saatat huomata, että sinulla on enemmän pyöreää kasvot, kun sinulla on hieman ylimääräinen paino, mutta muista, että monet pyöreät kasvot ovat erittäin ohuita ja silti vielä kulmittaisia ​​ominaisuuksia.

Sinulla on klassinen pyöreät kasvot, jos:

 • Etulasi, poskipäät ja leukasi leveys ovat yhtä suuret.
 • Leuka on hieman pyöristetty eikä kulma.
 • Sinulla on yleensä pehmeitä ominaisuuksia. Pyöreän pinnan ja neliön kasvon välinen ero (joka myös mittaa samaa pitkää) on kulmissa.
 • Sinun poikkisuhde on 1: 1.

Paras kampaus

Tyypillisesti, jos sinulla on pyöreä kasvot, haluat kasvojesi näkyvän pidempään ja vähäisemmäksi. Jotta voisit tehdä tämän, on parasta luoda vähemmän tilaa kasvojen ympärille.

 • Bobs: Kokeile leikkauksia, jotka putoavat juuri leuan alapuolelle, kuten pitkä bob.
 • Kevyet kerrokset: Pehmeät, porrastetut kerrokset, jotka löytyvät monista olkapään kampauksista, ovat loistava valinta. Ne tekevät kasvosi näyttävät ohuemmilta ja pyrkivät poistamaan irtotavaran ja painon sivuilta.
 • Wispy ja kartiopäät: Pyyhkimet auttavat korostamaan kasvosi pyöreyttä ja antavat pituuden illuusion.
 • Pitkät bangs: Kun on kyse bangs, pidä niitä pitkään tai side-swept hankkeen ulkonäkö ylimääräistä pituutta.

Tyylit, joita haluat välttää

Vältä yksipituisia, tylsiä leikkauksia, kuten klassikkoa, jos sinulla on lyhyet hiukset. Kummiset, lyhyet hiukset eivät ehkä ole paras valinta. Sen sijaan harkitse kihartujen kasvattamista olkapäähän tai pidemmälle. Voit myös tasoittaa ne suoraan.

Valitettavasti kaikki lyhyet kampaukset eivät näytä hyviltä. Voi olla parasta innokas pikosarjat ja tylsät lyhyet tyylejä.

Julkkikset pyöreillä kasvoilla

Olette loistava yritys monien julkkisten kanssa, kuten Fergie, Kate Bosworth, Oprah Winfrey, Cameron Diaz, Kirsten Dunst, Michelle Williams ja Catherine Zeta-Jones.

05
07

Diamond Face

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Sinulla on timantti-kasvot, jos olet laajin poskipunasi. Sinun jawline ja otsa ovat myös saman pituisia, vaikka molemmat ovat kapeammat kuin posket.

Paras kampaus

Hairstyles, jotka näyttävät hyvältä sinulta, ovat ne, jotka näyttävät hyvältä myös neliön muotoilta. Noudata näitä suosituksia, kuten kiemuruja, rakoja, lyhyitä leikkauksia ja pitkät kerrokset.

06
07

Pitkä kasvot

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Pitkät kasvot ovat kauempia kuin ne ovat leveitä, minkä vuoksi muotoa kutsutaan joskus "oblongiksi". Jos ristin muoto-suhde on yli 1: 1 1/2, niin pudotat tähän kasvomalliin.

Paras kampaus

Täydellinen hiusten leikkaus pitkiä pintoja varten ei vedä alaspäin kasvoilta ja tekee siitä näyttävän pidempään. Sen sijaan haluat lisätä leveyden. Harkitse näiden elementtien lisäämistä ulkoasuun:

 • Otsatukka: Bangs voi olla paras ystäväsi, koska he voivat piilottaa pidemmän otsaansa. Kokeile silmänräpäystä, sivuttaistettuja otsatukkeita tai tylsiä otsatukkaita.
 • Bobs tahansa pituus: Lanka-palkit ovat ihanteellisia, koska ne luovat leveyden illuusion. Pitkä kaula on hyvin imartelevaa myös pitkällä kasvolla. Varmista vain, että stylisti leikkaa hiukset hieman takaosaa lyhyemmäksi, jotta se näyttää hieman elämästä.
 • Curls ja aaltoja: Aina kun voit lisätä kiharoita ja aaltoja tyyliisi, lisäät leveys kasvoisi.
 • Ole varovainen pitkillä hiuksilla: Hiukset, jotka ovat liian pitkät, voivat vetää kasvot alas. Pitkät kerrokset toimivat parhaiten paloina, jotka osuvat nenäön, leukaan ja luuhun. Harkitse V-muotoista tyyliä, jossa pituus on pääosin takana, kun taas hiustesi sivu- ja etuosat näyttävät lyhyemmiltä. Voit myös lisätä aaltoja tai kiharaa pehmentämään ulkoasua.

Tyylit, joita haluat välttää

Pitkällä kasvolla on usein parasta pysyä poissa äärimmäisyyksistä. Haluat ehkä välttää pitempää kuin kaulaketju ja välttää kallo-capping pixie kampauksen.

Julkkikset pitkillä kasvoilla

On monia upeita naisia, joilla on pitkät kasvot. Inspiraatiota varten tutkia, mitä nämä naiset ovat kuluneet aiemmin: Sarah Jessica Parker, Ashlee Simpson, Liv Tyler ja Giselle Bundchen.

07
07

Oval Face

Etsi uusi kampaus, joka hämmästelee kasvosi muotoa

Clip Art kaupunki

Olet soikea, jos kasvosi pituus on 1 1/2 kertaa kasvosi leveys. Sinulla on onni, että sinulla on monipuolisin kasvomalli ja se voi käyttää lähes kaikkia kampauksia.

Paras kampaus

Soikea kasvot, voit vetää lähes kaiken ulkoasun: lyhyt tai pitkä, suora tai aaltoileva tai jopa yksi hauskemmista, pehmeämmistä kampaileista. Löydä kaikkein mahtavampi tyyli, harkitse parasta ominaisuutta ja korosta se hiuslakkauksella.

 • Suurille luille: Jos sinulla on upea luurakenne, harkitse kulmapistettä, joka osoittaa leuan.
 • Suuret silmät: Blunt- tai sivusuuntaiset otsatukka ovat loistava veto kiinnittää huomiota silmiin.
 • Pitkät aallot: Voit myös kokeilla pitkiä ja ranta-aaltoja.

Tyylit, joita haluat välttää

Lyhyet kerrokset, jotka lisäävät korkeutta pääsi päällä, eivät välttämättä ole yksi parhaista vaihtoehdoista. Tämä johtuu siitä, että lyhyet kerrokset voivat kasvojesi näkyä kauemmin. Jos hiuksesi ovat paksut tai kiharat, vältä tylppä leikkaus. Kapeat hiukset, jotka leikataan lyhyeksi, ovat yleensä ei-ei, joten kokeile olkapäähän tai pidempään punnitsemaan niitä kiharoita. 

Julkkikset soikeilla kasvoilla

Löydät inspiraatiota uudesta tyylistä monien ulkonäönä, kuten Kate Hudson, Jessica Alba ja Jada Pinkett Smith.

 

1

About

Check Also

Aquí está cómo permanecer en el cuerpo positivo en el gimnasio

1. 01 de 07 Contents1 Rodéate de apoyo2 Omita la comparación3 Deja el juicio de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 1 =