Home / LiveAbout / Bedste Makeup Tips til kvinder med brune øjne

Bedste Makeup Tips til kvinder med brune øjne

Bedste Makeup Tips til kvinder med brune øjne

Hvis du har brune øjne, kan du vælge den rigtige makeup gøre dine øjne pope, mens du vælger den forkerte makeup, kan du se dateret ud.

Betydningen af ​​at vide, hvordan du laver dit øje

Bare fordi du har brune øjne, og din bedste ven også har brune øjne betyder ikke, at du begge skal gøre dine øjne nøjagtigt ens. Der er så meget mere at overveje at inkludere din øjenform, og om dine øjne er tæt sammen eller bred.

Du vil også gerne huske din livsstil, din personlighed, din hudton og den måde du klæder på.

Sådan vælges de bedste øjenskygge farver

Kvinder med brune øjne kan have næsten enhver farve. Det er ikke nyttigt at læse, at kakao, kakao, smør og kanel nuancer ser godt ud nær brune øjne, fordi hvad er de farver alligevel?

Vi anbefaler altid at du eksperimenterer med nuancer, du er tiltrukket af, når det kommer til øjenskygge. Gå til et sted som Sephora og har på det. Prøv så mange nuancer som du kan lide og forlad med dine favoritter. Få hjælp fra en ekspert, hvis du vil.

Når du vælger øjenmakeup, skal du også overveje din personlighed. Hvis du kan lide at have det sjovt med makeup og ikke har noget imod folk, der bemærker din øjenskygge, så prøv en kontrastfarvefarve på dine låg. Brune eller mørkebrune øjne ser vidunderlige ud med blues, greener eller endda dybe, juvelfarver. 

Men hvis du er mere naturlig eller vil have din makeup til at blande sig, så det ser ud som om du ikke har noget, skal du holde dig til mere subtile farver.

I dagtimerne er det normalt bedst at bære lysere farver på dine låg end mørkere, fordi de lyse farver lyser, mens mørke farver får dine øjne til at falde.

Overvej altid din hudfarve. Dybe nuancer på nogle hudtoner vil bare ikke fungere. Eventuelle farver med rødt i dem vil ikke se godt ud på nogen med en rød hudfarve.

1

Det er derfor, at eksperimenter er vigtige.

Bedste Eyeliner til brune øjne

Makeup artist, Bobbi Brown, anbefaler at brune øjne ser bedst ud med brune linjer, hvis du vil se så naturligt som muligt.

Du kan også have det sjovt med farver. Vi elsker teal på øjnene.

Aubergine (Lilla) kan se godt ud med brune øjne

En ven kom en gang efter en tilfældig eftermiddag tilbragte på en stormagasin makeup tæller. Jeg var forbløffet over, hvor blød og smuk hendes ansigt kiggede op i hvad hun kaldte "aubergine" farver.

Den dybe lilla eyeliner og mascara gjorde hendes brune øjne synes farvet med grønt. Ifølge hende sagde sminkeartisten hende, at hun altid bruger aubergine på kvinder med brune øjne. Jeg blev glædeligt overrasket, da jeg har læst dyb lilla, ser bedst ud på grønne og blåøjede kvinder. Synes vi kan alle bære det! 

Glem ikke Mascara

Krølle dine vipper og anvende mascara åbner øjnene og får dem til at ligge omkring 20 procent større. Hvis du har bleg hud og lyse vipper, skal du tænke to gange, før du hopper over mascara eller dine øjne forsvinder i dit ansigt.

Til brune øjne kan du komme væk med enhver mascara farve fra lysebrun til sort til blå. Sort mascara vil få øjnene til at skille sig ud. For at få øjnene til at skille sig ud, skal du overveje nogle falske vipper, som virkelig er lige nu.

Du kan selv anvende dem eller få dem professionelt udført i en lash bar.

1

About

Check Also

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 79 = 81