Home / LiveAbout / Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Σταματήστε να τρέχετε τον εαυτό σας: 5 μοντέλα είναι πραγματικά πραγματικά άνθρωποι

Είτε αγαπάτε τις παρουσιάσεις μόδας είτε αναζητάτε το τελευταίο περιοδικό ομορφιάς, είναι εύκολο να αποθαρρύνεστε από τον εαυτό σας. Τα μοντέλα στο διάδρομο και στις γυαλιστερές σελίδες είναι εκπληκτικά όμορφα. Είναι λεπτές, με παχιά μαλλιά και άψογο δέρμα. Αρκεί να σε κάνει να αισθάνεσαι φουσκωμένος.

Αλλά τα μοντέλα είναι και πραγματικοί άνθρωποι. Και πολλοί από αυτούς δεν δείχνουν τίποτα σαν τις φωτογραφίες τους σε περιοδικά τις ημέρες τους μακριά.

Ακολουθούν πέντε λόγοι για να σταματήσετε να συγκρίνετε τον εαυτό σας με τα μοντέλα.

Λόγος αριθ. 1: Πολλοί Photoshopped για να δούμε Thinner

Τα μοντέλα είναι εμφανώς λεπτά. σε ορισμένους κύκλους, οτιδήποτε σε μέγεθος οκτώ θεωρείται συν το μέγεθος. Αλλά ακόμα και το πιο λεπτό μοντέλο συχνά δεν είναι αρκετά λεπτό για τους εκδότες μόδας. Οι γραφικοί επεξεργαστές είναι λεπτόι και χαράζουν τα χαρακτηριστικά αυτών των όμορφων γυναικών, καθιστώντας τους απίστευτα κοκαλιάρικο. Είναι επίσης γνωστό ότι επιμηκύνουν τα πόδια, τους στενούς λαιμούς και τις προτομές μεγέθους ώστε τα μοντέλα μοιάζουν περισσότερο με ένα κινούμενο σχέδιο από ένα πραγματικό πρόσωπο.

Εκτός του περιοδικού, τα μοντέλα φαίνονται πιο φυσιολογικά. Είναι ακόμα λεπτά, αλλά με κανονικές αναλογίες. Εάν θέλετε να δώσετε στον εαυτό σας το μοντέλο επεξεργασίας, παίζετε με τη δυνατότητα υγροποίησης στο Photoshop. Μπορείτε να γυρίσετε τον εαυτό σας σε ένα μοντέλο μεγέθους μηδέν, έξι ποδιών οποιαδήποτε στιγμή.

Λόγος αριθ. 2 Τα μοντέλα παίρνουν αερογράφο

Ενώ η μοντελοποίηση μπορεί να φαίνεται σαν μια λαμπερή συναυλία, μπορεί να είναι δύσκολο για τους ανθρώπους. Οι μέρες είναι μακρές και εξαντλητικές και τα μοντέλα συχνά πηγαίνουν χωρίς τα κανονικά γεύματα, το νερό και τον κατάλληλο ύπνο.

Αυτός ο τρόπος ζωής μπορεί να κάνει το δέρμα τους να ξεσπάσει ή να γίνει πολύ ξηρό. Πολλά μοντέλα στο παρασκήνιο έχουν βαριούς κύκλους κάτω από τα μάτια τους εξαιτίας του κακού ύπνου.

Το Airbrushing κάνει την επιδερμίδα να δείχνει χωρίς ραφή και να μην περιέχει ρυτίδες. Οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαλείφονται, οι σκούρες κηλίδες διαγράφονται και οι λειτουργίες θολώνουν έως ότου το δέρμα μοιάζει με σατέν.

Δεν είναι καθόλου η χρήση του δικού σας δέρματος. ακόμη και τα μοντέλα στις σελίδες δεν έχουν τόσο τέλεια επιδερμίδες.

1

Λόγος αριθ. 3 Καλλιτέχνες μακιγιάζ είναι μαγεμένοι

Οι καλλιτέχνες μακιγιάζ μπορούν να κάνουν θαύματα με τα καλλυντικά. Με κάποιες σκόνη και κρέμες, μπορούν να ορίσουν ζυγωματικά, αδύνατα κάτω γνάθου και να κάνουν τις μύτες να φαίνονται μικρότερες. Μπορούν να κάνουν τα χείλη πληρέστερα και τα μάτια μεγαλύτερα, και φυσικά, δίνουν μοντέλα πλούσια βλεφαρίδες.

Αν δεν είστε εκπαιδευμένοι ως κοσμηματολόγος ή ενοικιάσετε τον δικό σας καλλιτέχνη μακιγιάζ, είναι αδύνατο να αναπαραγάγετε τα βλέμματα των μοντέλων. Κάτω από όλα αυτά το μακιγιάζ, είναι απλά γυναίκες.

Λόγος αριθ. 4 Μοντέλα φορούν επεκτάσεις

Ενώ μπορείτε να ζήσετε το παχύ, μακριά μαλλιά ενός μοντέλου, οι πιθανότητες είναι ότι δεν είναι εξ ολοκλήρου δική του. Για σχεδόν όλες τις εκθέσεις διαδρόμου και τις βολές φωτογραφίας, τα μοντέλα έχουν εκατοντάδες γραμμάρια επεκτάσεων μαλλιών που προστίθενται στα μαλλιά τους. Μερικές φορές είναι απλώς να προσθέσετε πάχος, αλλά χρησιμοποιούνται επίσης για να προσθέσετε μήκος.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε τον εαυτό σας με τον εαυτό σας, μπορείτε να αγοράσετε επεκτάσεις τρίχας κλιπ σε οποιοδήποτε κατάστημα ομορφιάς και να έχετε παχιά, μακριά μαλλιά.

Λόγος αριθ. 5 Μοντέλα έχουν εκτός ημέρες, πάρα πολύ

Μην νικήστε τον εαυτό σας για να ρίξετε τα μαλλιά σας σε ένα κουλούρι και να φοράτε παντελόνι γιόγκα. Τα μοντέλα το κάνουν και εγώ! Εάν περπατήσετε στους δρόμους του Λος Άντζελες ή της Νέας Υόρκης, θα δείτε μοντέλα στους ιδρώτες τους, χωρίς μακιγιάζ και με τα μαλλιά τους σε μια αλογοουρά.

Απολαμβάνουν ένα διάλειμμα από το βαρύ μακιγιάζ και το styling των μαλλιών, έτσι ώστε να είναι το δικό σας βλέμμα.

1

About

Check Also

Lo mejor busca una primera cita

¡Elegir qué ponerse en la primera cita puede parecer una gran presión! Sin embargo, las …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 38 =