Home / LiveAbout / 17 tips og tricks til at anvende læbestift

17 tips og tricks til at anvende læbestift

17 tips og tricks til at anvende læbestift

Store læber kan virkelig afstille din stil, men hvad er den bedste måde at vælge og anvende læbestift eller glans på? Der er helt sikkert et par do's og ikke, når det kommer til at få flotte læber. Lad os undersøge et par insider skønhedstips, som makeup kunstnere sværger ved.

Læg ikke dine øjne og mund op

Den bedste tilgang til makeup er at spille op din bedste funktion, så vælg mellem dine øjne eller din mund. Kvinder, der bærer både tung øjenmakeup og mørkt læbestift, kan se over-færdige.

Til tider kan det endda ramme på kanten af ​​clownish.

Hvis du vil have rød læbestift, skal du holde resten af ​​dit makeup-lys. Hvis du spiller øjnene op, skal du holde din mund lys med en glans eller lys læbestift, der ikke skiller sig ud.

For at få nøgne læber skal du dække dine læber med concealer eller foundation før du anvender glans. Dette gør læber praktisk talt farveløse og ser godt ud med røgfyldte øjne.

Plump op dine læber

Du behøver ikke at få fyldstoffer i dine læber for at få bi-stikket udseende. For fladere læber skal du påføre liner lige uden for din naturlige læbestift, så smug en smule glans midt i din læbe og smæk dine læber sammen.

Vælg den rigtige skygge  

Du kan måske lide læbestift på din ven, men det kan ikke se godt ud på dig. Makeup artist Bobbi Brown sværger, at den bedste læbestiftskygge er en skygge eller to mørkere end din naturlige læbestift.

Husk at orange eller brune nuancer, herunder koraller, ser godt ud på kun få personer.

Disse nuancer har også en tendens til at få tænderne til at blive gule.

1

Den bedste måde at anvende læbestift på?

Der er ingen reelle regler for at anvende læbestift. Nogle kvinder bruger specielle læbestift børster, mens andre ejer en og aldrig bruger den. Nogle kvinder bruger simpelthen deres langfinger, og de fleste kvinder anvender det lige fra røret. Vælg hvad der passer til dig.

Så længe farven kommer på læberne, er du god.

Brug liner som en base

Læbestift vil vare længere, hvis du fylder dine læber med liner først. Hvis du bruger lys læbestift, skal du prøve en nøgenforing. Slip derefter din læbestift på toppen.

Lip gloss er berygtede for at bære off hurtigt. Men hvis du udfylder dine læber med en liner, giver du glansen noget at holde fast ved.

Prøv en langvarig læbestift

En af de mest irriterende ting om læbestift og glans er, at det ikke varer længe. Heldigvis laver de nu læbefletter det sidste timer og eliminerer dette problem helt. 

En yndlingslæbefarve til mange kvinder er Chanels Rouge Double Intensite. Når du anvender den, forbliver den lagt i timevis. Det kommer også med en smule glans for at få det til at virke mindre mat.

Mens Chanels læbestifter er dyr, kan du også få længere læbefletter fra apotek mærker. Her er et par der får gode anmeldelser:

  • Maybelline New York Superstay 24, 2-trins Lipcolor
  • CoverGirl Lip Produkter CoverGirl Outlast Lipstain
  • Etude House Kære Darling Water Tint

Linje før eller efter?

Nogle kvinder foretrækker at anvende liner først og argumenterer for, at du ikke vil kunne se din læders naturlige linje, hvis du først anvender læbestift. Andre kvinder finder dog, at deres læber ser mere naturlige ud, når de lægger læberne efter påføring af læbestift.

Eksperimentér med disse to metoder for at se, hvilken du bedst kan lide.

Undgå mørke liners med let læbestift

Definerede læber er store, men sørg for, at lineren passer til læbestift eller glans. Brug en mørk liner med lette læber kan se lidt ud og kan endda komme ud som klæbrig. 

Korrekt test læbestift i en butik

Det er simpelt uhygiejnisk at teste læbestift på en Sephora eller stormagasin uden at tørre af læbestiftet med et væv. Du kan undgå at teste på dine læber ved at skubbe stiften lige ved hånden. Det er tættere på dine læber end på bagsiden af ​​din hånd. Det er også høfligt at aftørre læbestiftets ende, før du sætter den tilbage for en anden person til at prøve.

Udsæt ikke en dårlig skygge

Tænk to gange, før du smider det læbestift, du virkelig ikke kan lide. Som mange skønhedsredaktører vil fortælle dig, er det helt muligt at skabe en god læbefarve ved at blande læbestifter, du ikke kan lide.

Prøv det næste gang, og du kan blive overrasket over resultaterne.

Er din læbestift for lys? Du kan tage farven ned ad nogle hak ved at farve i læberne med en mørkere liner, inden du bruger en lys skygge.

Forhindre læbestift mærker på glas

Der er ingen grund til at lade alle vide, hvilket glas der er, ved at lade et læbestift ud på fælgen. For at forhindre det, skal du slikke dine læber diskret, inden du tager en slugt fra et glas. Det gør virkelig arbejde.

Læbestift, der ikke ender på din kop eller din mands kind, vil ende i dig (så skør som det forekommer). Jeg læste for mange år siden, at den gennemsnitlige kvinde bruger ca. 6 pund læbestift i løbet af hendes levetid. Der er dog ingen grund til bekymring. Ingredienserne i læbestift vil ikke skade dig og nedbrydes af mavesyrer.

Hold læbestift ud af dine tænder

Der er et simpelt trick for at undgå læbestift på dine tænder, og du vil gerne gøre det hver gang. Efter påføring af læbestift skal du blot stikke pegefingeren ind i munden og derefter trække den ud. Det overskydende læbestift vil komme ud på din finger i stedet for dine tænder.

Læbestift kan virke som en rødme

At bære en neutral farve på læbestift kan være en livredder, når du har brug for en lille farve. Mens du kan bruge læbestiftet som en hurtig rødme, bør du aldrig bruge rødme som læbestift.

Hvis du vil bruge læbestift som rødme, dab et par prikker på dine kinder og blande, blande, blande. Det hjælper med at få fugtet hud først, så læbestiftet blandes godt.

Gå til "Creamier" Lips som du Alder

Det er naturligt, at når vi bliver ældre, tynder vores læber ud. Derfor, som årene går forbi, er det bedst at begynde at passere mat og glans udseende og overgang til en cremet læbestift i stedet. Du vil også gerne bakke ud af de mørke læbestifter og holde tingene hyggelige og lette.

Camouflage Gulede Tænder

For at downplay en gul støbt på dine tænder, prøv læbestifter med en blålig undertone. Ifølge Lasarus, en New York City makeup artist, nyanser, der arbejder omfatter blommer, pinks, vine og violer.

Smid ikke et brudt læbestift ud

Hvis din læbestift går i stykker, er det ikke nødvendigt at smide det i skraldespanden.

Det er utrolig nemt at "helbrede" det i stedet.

Brug et væv, afhent den brudte del og bagefter langsomt en tændt kamp under den. Når den er smeltet lidt, sæt den tilbage på bunden, drej den ned og læg den i køleskabet - afdækket - i 30 minutter.

Læbestift Alle Gone?

Når du nærmer dig enden af ​​din yndlings læbestift, kan du bemærke, at der stadig er lidt læbestift ned i røret. Det er stadig helt brugbart, du skal bare blive kreativ for at få det til at fungere.

Skrab de sidste stykker læbestift ud med en vatpind eller en pind og bland det med vaselin eller læbestil i en læbestiftpalet. Brug en læbe børste til at anvende.

1

About

Check Also

Aquí está cómo permanecer en el cuerpo positivo en el gimnasio

1. 01 de 07 Contents1 Rodéate de apoyo2 Omita la comparación3 Deja el juicio de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 3 = 12