Home / LiveAbout / 14 Skønhedsprodukter, hver kvinde bør eje

14 Skønhedsprodukter, hver kvinde bør eje

Skønhed product still life on table

Derek Cooper Photography Inc / Moment / Getty Images

Du behøver ikke meget at se fantastisk ud, men du skal være opmærksom på et par ting. I dette lysbilledshow deler vi de 14 skønhedsprodukter, som hver kvinde bør overveje at eje og et par hun kan leve uden.

Der er mange kvinder, der ikke gør noget til deres ansigter. De bærer ikke makeup, de betaler folk gør deres hår og negle (eller de betaler lidt opmærksomhed på deres hår og negle), og de har ikke behøvet at forstyrre for meget med hudpleje gennem årene. 

Og nu hvor de aldrer, eller mærker mørke cirkler og smillinjer skærer op omkring deres øjne, og nu har de spørgsmål.

Hovedsagelig vil de vide, hvad de kan med deres hud. Hvordan de kan løse deres problemstillinger. Nogle af dem ønsker at ændre deres hår, fordi de har båret samme snit og farve i årevis. Stadig, andre har brug for at kende det grundlæggende i makeup. De har ikke en anelse om, hvordan man anvender eyeliner eller øjenskygge, for eksempel.

Dette diasshow er til dem og endda til dig skønhed aficionados derude. Hvis din skønhedsskuffe er stablet med godbidder, er du chancen for at du kan kaste den ned til bare et par nøgleelementer og stadig se fantastisk ud.

RELATERET: "No Makeup Trend": Er minimal makeup for dig?

02
af 16

En ionisk hårtørrer

Kvinde blow drying hair

www.gratisography.com / Pexels / CC0-licens

Medmindre du lader dit hår lufttørre hver dag, eller du får ugentlige blowouts fra en salon, vil du bruge en hårtørrer.

Og det skal være en ionisk. De skærer din tørretid i halvt og vil ikke beskadige dit hår som blæserør fra tidligere generationer. Hvis du har brugt den samme tørretumbler i 20 år, er det tid til at smide det ud og investere i en anstændig ionisk tørretumbler. Og der er ingen grund til at splurge. Du kan finde en anstændig tørretumbler til under $ 50.

Mere om slagtørring:

 • The Best Blow Dryers
 • Pro Blow-out: Sådan tørres dit hår som en professionel
 • 13 fejl, folk gør, når de tørrer deres hår
 • Undgå "Bubble Bangs": Sådan Tørre dine Bangs ordentligt
03
af 16

Et hårbørste med boars hårbørster

Børstning Hair

Diamond Sky Images

Hvis du har børstet dit hår med en cheapie drugstore plast hårbørste, er det tid til at smide det ud og investere i en vildsborste.

Hver stylist ved, at de bedste hårbørster har bærtørster. Men for de bedste resultater vil du have en pensel, der har både syntetiske (nylon) børster og svinebørster. Blandingen skaber den perfekte børste: Svinebørsterne er bløde, mens de syntetiske børster hjælper håret tørre hurtigere. En god pensel hjælper med at skabe glans ved jævnt at fordele olier fra din hovedbund over håret. Det fungerer som en detangler, og det vil ikke skade hovedbunden eller trække på strenger.

RELATERET: De bedste hårbørster

Mere om hårbørster:

 • Top 10 Hårplejeprodukter og -værktøjer
 • Hvad er Deal om Boar Bristle Hairbrushes?
04
af 16

En Illuminizer eller Highlighting Pen

Klar skin

amareta kelly / Flickr / CC BY 2.0

Lysende makeup er relativt nyt på markedet, og dreng hører de i hver kvindes makeupskab.

Hvorfor? Fordi de hjælper med at få dig til at se ud som om du er "glødende indefra." Og vi alle kunne bruge det, om vi har den dugne hud på en 20-årig eller en 42-årig aldrende hud. Det virker endda på kvinder, der har rynker. Mere om det nedenfor.

Fremhævende kuglepenne og luminisatorer kommer i mange former, herunder pulvere, cremer, kuglepenne og lotioner. Gløden er meget mere subtil end skimmer og kommer fra små, lysreflekterende partikler, der findes i malet mineraler eller endda perler.

RELATERET: De bedst lysende makeupprodukter

Sådan appliceres lysende makeup

 • Kigger ind i et spejl, tag din hage på brystet.
 • Læg en smule creme på din finger, eller hvis du bruger en pen, skal du bruge penen til at gælde.
 • Stryg, hvor skyggerne rammer dit ansigt: langs næsens sider, under hagen, over panden.
 • Blanding, blanding, blanding.

Hvis du finder luminisererne, fremhæver dine rynker for meget, skal du bruge det til at afbøje opmærksomheden på dine gode pletter: Applicér over panden, bland godt og læg en tynd skind på kinderne, hvor solen vil ramme.

05
af 16

En god Concealer

Concealer application

Jose Luis Pelaez Inc / Getty Images

Du kan bemærke, at vi ikke har grundlag på denne liste. Hvorfor? Fordi ikke alle kvinder har brug for fundament. Hvis du er velsignet med flot hud, kan du komme væk med en tonet fugtighedscreme eller endnu bedre, en tonet solcreme. Men hvis du har ujævn hud, gå videre og invester i et anstændigt fundament.

Men næsten alle kvinder kunne bruge en god concealer i sin kosmetikpose. Concealer kan bruges rundt om øjnene for at dække mørke cirkler eller spotdække en plet eller bare lige ud hudtonen.

Mange kvinder er skræmt af concealer, men når du har fundet den rigtige skygge og lærte at anvende den, vil du spekulerer på, hvordan du nogensinde har boet uden det. 

Hemmeligheden med at finde en stor concealer er simpelthen at vælge en formuleret til dine problemer. Hvis det er under øjne cirkler eller rosacea, bumser eller edderkopper er der en concealer for dig. Hvis du f.eks. Har under-øjencirkler, skal du prøve en korrektor i stedet for concealer. Bobbi Brown gør en stor i 16 nuancer til kun $ 25.

Mere om concealer: 

 • The Best Concealers
 • Hvordan man vælger den rigtige Concealer
06
af 16

Solcreme til ansigtet

Sætte sunscreen on face

Veronique Beranger / Getty Images

Vi ved, du er syg for at høre det, men du skal bære solskinsregn eller skinne hver eneste dag. Og ikke afregne for makeup med en indbygget SPF på 15 eller deromkring; Brug en solcreme, der mindst er SPF 40. Solskader er en af ​​de førende årsager til for tidlig aldring af huden (sammen med rygning, stress og vægttab). Solbrun hud kan se smukke ud på 25, men virkningerne af for meget sol på huden vil tage sin vejafgift. Stadig vil ikke købe det? En undersøgelse af tvillinger viser dette.

Hvis du hader den hvide, clown-ish kast, der virkelig gode solcreme forlader på dit ansigt, er du ikke bange for, at der er nogle flotte tonede solcreme på markedet, der løser det problem for dig.

Begynd at bære solcreme nu og din 60-årige (eller 80-årige) selv vil takke dig. Nøglen til at have solcreme på dit ansigt er at anvende det hele dagen. Hvis du finder dig selv at bruge meget tid i solen, overveje at bære en hat også.

Mere om solcreme:

 • De bedste solcreme til hver hudtype  
 • Sådan bruges solcreme, når du bruger makeup
07
af 16

Lip farve

Farvning lips

Westend61 / Getty Images

Der er ikke behov for at købe læbestift eller tung glans, hvis du foretrækker en mere lav nøgle makeup. En simpel udtrængning af Burt's Bees tonet balsam vil tilføje en subtile farvefarve uden at "sammensatte" look. 

For ekstra opholdskraft skal du trække farve på dine læber med en læbestift, inden du lægger på læbestift.

Mere om læbestift:

 • Sådan appliceres læbestift
 • Læbestift Tips til ældre kvinder
08
af 16

Mascara

Mascara application

Shuji Kobayashi / Getty Images

Hvis du ikke bærer mascara, ser du simpelthen ikke så fabelagtig ud som du kunne være.

Intet åbner øjnene og får dig til at se mere vågen end mascara. Nogle kvinder ryger væk fra mascara og tænker, at de straks giver dem over-the-top, dukkelignende vipper, men det er ikke tilfældet.  

Så hvordan man vælger en? Du kan finde en anstændig mascara på apoteket, men varehusformuleringer som Dior og Lancôme er pengene værd. Hvis du har korte, stumpede vipper, prøv en forlængende mascara. Hvis du går til drama, prøv en fortykkelse mascara.

Du vil ikke se en lash curler på denne liste, fordi nogle kvinder har naturligt krøllede vipper og virkelig ikke har brug for dem, men hvis dine vipper vokser i lige, gør dig selv en tjeneste og invester i en øjenvipper krølle og curl dine vipper før du anvender mascara. 

Der er en rigtig måde at anvende mascara på, som skønhedsproffere sværger ved. Det indebærer at få staven dybt ind i dine vipper og derefter wiggling staven som du bringer det op og igennem.

Få mere at vide om mascara: 

 • Sådan appliceres Mascara
 • De bedste mascaraer fra billige til stejle
09
af 16

Eye Makeup Remover

Øje makeup remover

Peter Nicholson / Getty Images

Nu hvor du bærer mascara, skal du fjerne det ordentligt. Din grundlæggende ansigtsrensemiddel kommer ikke til at slippe af med al din makeup, især hvis du bruger en primer eller vælger vandtæt formler. Hvis du bærer din mascara i seng, risikerer du at bryde dine vipper og efterlade svarte striber på din pude. Ingen af ​​dem er smukke.

Du kan købe en simpel remover fra apoteket, men Clinique gør en særlig god en. Påfør removeren på en bomuldsstykke og tryk til dine øjenlåg og vipper.

Mere om makeup removers:

 • Sådan fjerner du din makeup
 • The Best Eye Makeup Removers
10
af 16

En ansigtsrensning

ansigt cleanse

Digital Vision / Getty Images

Chancerne er, du renser ikke dit ansigt korrekt. Enten bruger du den forkerte rengøringsmiddel, eller du skrubber for meget, eller du vasker ikke dit ansigt før sengetid.

Hemmeligheden med at rense din hud er dette: Køb et rengøringsmiddel, der er formuleret til din hudtype. Dette betyder, at hvis du har fedtet hud, skal du ikke købe en cremet rensemiddel. Hvis du har tør hud, må du ikke bruge en rengøringsmiddel, der er beregnet til normal til fedtet hud. Du behøver ikke bruge de store penge på en rensemiddel. Et godt apotek mærke som Neutrogena vil udføre lige så godt som pricier mærker. 

Lær mere om rensning af din hud:

 • 12 bedste rensemidler fra 2015: Min top valg for hver hudtype
 • Sådan vasker du dit ansigt korrekt
 • Sådan renser du dit ansigt på den ekspert måde
11
af 16

Body Oil

Legeme oil

Getty Images

I stedet for fugtighedscreme kan du gå helt naturligt og vælge en organisk kropsolie i stedet. Olier som sød mandel, argan og kokos er gode muligheder i stedet for tunge cremer. Kropsolier kan blive lidt rodet, så brug det efter et brusebad, og lad det absorbere, før de bliver klædt. 

Mere om kropsolier:

 • 8 fantastiske anvendelser til kokosolie
 • Argan Oil: Dine 8 mest brændende spørgsmål

12
af 16

En Facial Moisturizer

ansigt moisturizer

Getty Images

Hver kvinde har brug for en god facial moisturizer, selvom hun har olieagtig hud.

Fugtighedscreme hjælper med at afbalancere olierne i din hud. Hvis du f.eks. Har fedtet hud, og du fjerner din hud af sine naturlige olier gennem rensning, så vil din hud reagere ved at gøre mere olie. Dette skaber en rensningscyklus efterfulgt af overdreven olieproduktion, der er svært at bryde.

Lær mere om fugtighedscreme: 

 • De bedste ansigtsbeholderne i året
13
af 16

En Facial Scrub

ansigt scrub

Fotografens Choice / Getty Images

Du kan bruge en vaskeklud til naturligt at exfoliere dit ansigt, eller du kan bruge en ansigtsskrubbe, enten butik købt eller en du laver selv.

Er du bevidst om at bruge penge? Er du træt? Så kan du nemt lave dine egne scrubs. Der er en række opskrifter at prøve (se vores favoritter nedenfor), eller du kan spare tid ved at drysse lidt sukker ind i dit natlige rensemiddel. Bare sørg for at skylle din hud grundigt efter skrubning.

Mere om ansigts scrubs:

 • DIY Face Mask og Scrub Opskrifter
 • The Best Facial Scrubs & Peels
14
af 16

Hår balsam

indsæbning hair

Getty Images

Hver kvinde har brug for balsam, men ikke alle kvinder har brug for en shampoo.

No-poo-bevægelsen har taget skønhedsverdenen med storm. Folk giver op med shampoo og i stedet renser deres hår og skalpe med naturlige produkter som æblecidereddike, bagepulver, rensende balsam og finmalet rugmel.
 

Sådan vaskes hår med æblecider eddike:

 • Opløs 1-2 tsk sodavand i en kop vand og masser ind i din hovedbund.
 • Tilsæt 1-2 spsk æblecidereddike i en anden kop vand. Skyl håret.

Mere om shampoo:

 • 9 fejl, folk gør, når man shampooer deres hår
 • Bedste Shampoo og Conditioners til tørt hår
 • Bedste Shampoo og Conditioners til alle hårtyper
15
af 16

Øjenskygge

Øjenskygge close-up

Getty Images

Mange kvinder bærer ikke øjenskygge fordi de er skræmt af det. Men øjenskygge behøver ikke at være kompliceret. Glem alt, hvad du nogensinde har læst om at bruge 3 nuancer af en farve: en til låget, en til krøllet og en højlys til panden. Medmindre du bryr dig meget om makeup og ønsker at vide, hvordan du laver et perfekt, smokey øje, er alt du virkelig har brug for en grundlæggende, neutral farve.

Alt du skal gøre er at vælge farve, der virker med din farve og feje den over dine låg. Hvis du har blå øjne, er coppers, guld eller brune perfekte. Grønne øjne er vidunderlige med pinks og browns. Brune eller mørkebrune øjne ser vidunderlige ud med blues, greener eller endda dybe, juvelfarver. Taupe og lavendel ser godt ud på alle øjenfarver.

Øjenskygge dækker misfarvning på dine låg og hjælper med at gøre dine øjne pop. Hver kvinde skal have en grundlæggende, neutral farve i deres skønhedspose, selvom de kun bruger den ved særlige lejligheder.

Hvis du virkelig er i makeup, bør du eje en god øjenskygge børste (smid den billige gratis, der følger med paletten) og øjenskygge primer, som vil holde din skygge på plads i timevis.

Mere om øjenskygge:

 • Sådan appliceres øjenskygge
 • Mine foretrukne øjenskygger
16
af 16

Skønhedsprodukter du kan springe over

Parfume spray

Tetra billeder - Mike Kemp / Getty Images

Hver kvinde har ikke brug for parfume. Nogle kvinder hader iført duft, eller deres partnere vil helst ikke. Plus, så mange cremer og lotioner og badvasker har duft, du går sandsynligvis rundt om ildelugtende som noget andet end dig selv alligevel. Selvfølgelig, hvis du kan lide parfume, skal du bære den! 

Nogle andre populære produkter, som du ikke rigtig har brug for, inkluderer:

 • Rødme. Nogle kvinder har virkelig brug for rødme. Kvinder med salgetegmenter kan for eksempel virkelig have gavn af en farvefarve. Men mange af os har naturligt rosenrøde kinder og behøver ikke rødme.
 • Bronzer. Bronzer er stor og kan tilføje noget farve og definition til dine kinder, men det er ikke en nødvendighed for enhver kvinde.
 • Eyeliner. Du behøver ikke eyeliner, især hvis du ikke er i at gøre øjnene op. Hvis du kan lide at rette dine øjne, kan du springe over linerne og bruge en vinklet pensel dyppet i en mørk øjenskygge i stedet. 
 • Make-up pensler. Ja, du burde virkelig have flotte makeup børster, hvis du bruger øjenskygge, rødme og bronzer, men ikke alle kvinder gør det. Spar penge og brug mod et nyt skønhedsprodukt!
1

About

Check Also

Mladistvé kožní tajemství: 5 dávky a 5 nedělí

Každý chce mladistvě vypadající kůži. Ale možná byste sebotovali zdraví pokožky, aniž byste to uvědomili. Vaše …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 14