Home / LiveAbout / 14 Προϊόντα ομορφιάς Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι κύριος

14 Προϊόντα ομορφιάς Κάθε γυναίκα πρέπει να είναι κύριος

Ομορφιά product still life on table

Derek Cooper Φωτογραφία Inc / Moment / Getty Images

Δεν χρειάζεστε πολλά για να φανείτε φανταστικό, αλλά πρέπει να δώσετε προσοχή σε μερικά πράγματα. Σε αυτήν την παρουσίαση, μοιράζουμε τα 14 προϊόντα ομορφιάς που κάθε γυναίκα πρέπει να εξετάσει και διαθέτει και λίγα που μπορεί να ζήσει χωρίς.

Υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν κάνουν κάτι στα πρόσωπά τους. Δεν φορούν μακιγιάζ, πληρώνουν τους ανθρώπους να κάνουν τα μαλλιά και τα νύχια τους (ή δίνουν λίγη προσοχή στα μαλλιά και τα νύχια τους) και δεν έπρεπε να ασχοληθούν πάρα πολύ με την περιποίηση του δέρματος κατά τη διάρκεια των ετών. 

Και τώρα που γερνούν ή παρατηρούν μαύρους κύκλους και γραμμές χαμόγελου που περικλείουν τα μάτια τους και τώρα έχουν ερωτήσεις.

Κυρίως θέλουν να μάθουν τι μπορούν με το δέρμα τους. Πώς μπορούν να διορθώσουν τα προβλήματά τους. Μερικοί από αυτούς θέλουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους επειδή έχουν φορέσει την ίδια περικοπή και χρώμα για χρόνια. Ακόμα, άλλοι πρέπει να γνωρίζουν τα βασικά του μακιγιάζ. Δεν έχουν ιδέα για το πώς να εφαρμόσουν eyeliner ή σκιά ματιών, για παράδειγμα.

Αυτό το slideshow είναι για αυτούς και ακόμη και για εσάς οι λάτρεις της ομορφιάς εκεί έξω. Εάν το συρτάρι ομορφιάς σας είναι συσσωρευμένο με καλούδια, οι πιθανότητες είναι να μπορείτε να το σκουπίσετε σε λίγα βασικά στοιχεία και να φανείτε ακόμα φανταστικό.

ΣΧΕΤΙΚΟ: Το "No Makeup Trend": Είναι το Ελάχιστο Μακιγιάζ Για Σένα?

02
από 16

Ιονικό στεγνωτήριο μαλλιών

Γυναίκα blow drying hair

www.gratisography.com / Άδεια Pexels / CC0

Αν δεν αφήσετε τα μαλλιά σας να στεγνώσουν αέρα κάθε μέρα ή να πάρετε εβδομαδιαίες εκρήξεις από ένα σαλόνι, πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ένα πιστολάκι για τα μαλλιά.

Και θα πρέπει να είναι ιονικό. Κόβουν το χρόνο στεγνώματος στο μισό και δεν θα βλάψουν τα μαλλιά σας σαν ξήρανση χτυπήματος προηγούμενων γενιών. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το ίδιο στεγνωτήριο για 20 χρόνια, ήρθε η ώρα να το πετάξετε και να επενδύσετε σε ένα αξιοπρεπές ιονικό στεγνωτήριο. Και δεν υπάρχει λόγος να γλιστρήσετε. Μπορείτε να βρείτε ένα αξιοπρεπές στεγνωτήριο για κάτω από $ 50.

Περισσότερα για ξήρανση:

 • Τα καλύτερα στεγνωτήρια
 • Το Pro Blow-out: Πώς να στεγνώσει τα μαλλιά σας σαν επαγγελματίας
 • 13 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν ξήρανση με τα μαλλιά τους
 • Αποφύγετε τα "Bubble Bangs": Πώς να στεγνώσετε σωστά τα bangs σας
03
από 16

Μια βούρτσα μαλλιών με τρίχες τρίχας αγριόχοιρου

Βούρτσισμα Hair

Diamond Sky Images

Εάν έχετε βούρτσισμα τα μαλλιά σας με ένα πλαστικό hairbrush φτηνές drugstore, ήρθε η ώρα να το πετάξετε και να επενδύσετε σε μια βούρτσα μαλλιών ενός αγριόχοιρου.

Κάθε στυλίστας γνωρίζει ότι οι καλύτερες βούρτσες έχουν τρίχες καραβιού. Αλλά για τα καλύτερα αποτελέσματα, θα θέλετε μια βούρτσα που έχει τόσο συνθετικές (νάιλον) τρίχες και τρίχες αγριόχοιρου. Το μίγμα δημιουργεί την τέλεια βούρτσα: Οι τρίχες των αγριόχοιρων είναι απαλές, ενώ οι συνθετικές τρίχες βοηθούν τα μαλλιά να στεγνώσουν γρηγορότερα. Μια καλή βούρτσα βοηθά στη δημιουργία λάμψης με ομοιόμορφη κατανομή ελαίων από το τριχωτό της κεφαλής σας πάνω από τα μαλλιά. Δραπαίνομαι και δεν θα βλάψει το τριχωτό της κεφαλής ούτε θα ρυμουλκήσει στα σκέλη.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Οι καλύτερες βούρτσες μαλλιών

Περισσότερα για τις βούρτσες μαλλιών:

 • Top 10 προϊόντα και εργαλεία περιποίησης μαλλιών
 • Ποιο είναι το Deal About Beet Bristle Hairbrushes?
04
από 16

Ένα φωτιστικό ή μαρκαδόρο

Σαφή skin

amareta kelly / Flickr / CC κατά 2.0

Φωτιστικό μακιγιάζ είναι σχετικά νέο στην αγορά, και το αγόρι ανήκουν στο γραφείο μακιγιάζ κάθε γυναίκας.

Γιατί; Επειδή σας βοηθούν να φανείτε σαν να "λάμπεις από μέσα". Και όλοι θα μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε, είτε έχουμε το δροσερό δέρμα ενός 20χρονου ή του γηρασμένου δέρματος ενός 42χρονου. Λειτουργεί ακόμη και σε γυναίκες που έχουν ρυτίδες. Περισσότερα για αυτό παρακάτω.

Η επισήμανση των στυλογράφων και των φωτιστικών έρχεται σε πολλές μορφές, όπως σκόνες, κρέμες, στυλό και λοσιόν. Η λάμψη είναι πολύ πιο λεπτή από το λάμψη και προέρχεται από μικροσκοπικά σωματίδια που αντανακλούν το φως που βρίσκονται σε αλεσμένα ορυκτά ή ακόμα και μαργαριτάρια.

ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ: Τα καλύτερα προϊόντα φωτισμού μακιγιάζ

Πώς να εφαρμόσετε μακιγιάζ φωτισμού

 • Κοιτάζοντας σε έναν καθρέφτη, τοποθετήστε το πηγούνι στο στήθος σας.
 • Βάλτε λίγη κρέμα στο δάχτυλό σας ή, εάν χρησιμοποιείτε ένα στυλό, χρησιμοποιήστε την πένα για να την εφαρμόσετε.
 • Τραβήξτε όπου οι σκιές χτύπησαν το πρόσωπό σας: κατά μήκος των πλευρών της μύτης, κάτω από το πηγούνι, πάνω από το φρύδι.
 • Μείγμα, μείγμα, μίγμα.

Αν διαπιστώσετε ότι οι φωτισμοί τονίζουν τις ρυτίδες σας πάρα πολύ, χρησιμοποιήστε το για να αποφύγετε την προσοχή στα καλά σημεία σας: εφαρμόστε πάνω από το φρύδι, ανακατέψτε καλά και εφαρμόστε μια λεπτή αποτρίχωση στα μάγουλα όπου θα έπληθε ο ήλιος.

05
από 16

Ένας καλός κονσίλερ

Αποκρύπτων application

Jose Luis Pelaez Inc / Getty Images

Ίσως παρατηρήσετε ότι δεν έχουμε τα θεμέλια σε αυτή τη λίστα. Γιατί; Επειδή όλες οι γυναίκες δεν χρειάζονται θεμέλια. Εάν είστε ευλογημένοι με ωραίο δέρμα, μπορείτε να ξεφύγετε με μια χρωματισμένη ενυδατική κρέμα ή ακόμα καλύτερα, με ένα χρωματισμένο αντιηλιακό. Ωστόσο, αν έχετε ανώμαλο δέρμα, προχωρήστε και επενδύστε σε ένα αξιοπρεπές θεμέλιο.

Αλλά σχεδόν κάθε γυναίκα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα καλό concealer στην τσάντα ομορφιάς της. Το Concealer μπορεί να χρησιμοποιηθεί γύρω από τα μάτια για να καλύψει τους μαύρους κύκλους ή το σημείο να καλύψει ένα ψεγάδι ή απλά να εξομαλύνει τον τόνο του δέρματος.

Πολλές γυναίκες εκφοβίζονται από το concealer, αλλά μόλις βρείτε τη σωστή σκιά και μάθετε πώς να την εφαρμόσετε, θα αναρωτηθείτε πώς ζούσατε ποτέ χωρίς αυτήν. 

Το μυστικό για την εξεύρεση ενός μεγάλου concealer είναι απλά να επιλέξετε ένα που διατυπώνεται για τα προβλήματά σας. Εάν είναι κύκλοι κάτω από τα μάτια ή ροδόχρου ακμή, σπυράκια ή φλέβες αράχνης, υπάρχει ένα concealer για εσάς. Για παράδειγμα, αν έχετε κύκλους κάτω από τα μάτια, δοκιμάστε έναν διορθωτή αντί για το concealer. Το Bobbi Brown κάνει ένα μεγάλο σε 16 αποχρώσεις για μόνο $ 25.

Περισσότερα για το concealer: 

 • Οι Καλύτεροι Κονσερβοποιητές
 • Πώς να επιλέξετε το σωστό concealer
06
από 16

Αντηλιακό για το πρόσωπο

Βάζοντας sunscreen on face

Veronique Beranger / Getty Images

Ξέρουμε ότι είστε άρρωστοι να το ακούσετε, αλλά πρέπει να φοράτε αντηλιακό, βροχή ή λάμψη, κάθε μέρα. Και μην τακτοποιείτε για μακιγιάζ με ένα χτισμένο σε SPF 15 ή έτσι? χρησιμοποιήστε αντηλιακό που είναι τουλάχιστον SPF 40. Η βλάβη από τον ήλιο είναι μία από τις κύριες αιτίες πρόωρης γήρανσης του δέρματος (μαζί με το κάπνισμα, το άγχος και την απώλεια βάρους). Το δεψασμένο δέρμα μπορεί να φανεί πανέμορφο στους 25, αλλά τα αποτελέσματα του πάρα πολύ ήλιου στο δέρμα θα πάρουν το φόρο του. Ακόμα δεν θέλουν να το αγοράσουν; Μια μελέτη των δίδυμων αποδεικνύει αυτό.

Αν μισείτε το λευκό, κλόουν-ish cast ότι πραγματικά καλό αντηλιακά αφήνουν στο πρόσωπό σας, δεν έχουν κανένα φόβο, υπάρχουν μερικά καλά χρωματισμένα αντηλιακά στην αγορά που λύουν αυτό το πρόβλημα για σας.

Ξεκινήστε να φοράτε αντηλιακό τώρα και ο 60χρονος (ή 80χρονων) εαυτό σας θα σας ευχαριστήσει. Το κλειδί για να φοράτε αντηλιακό στο πρόσωπό σας είναι να το εφαρμόσετε όλη την ημέρα. Αν βρεθείτε να περνάτε πολύ χρόνο στον ήλιο, σκεφτείτε να φορέσετε καπέλο.

Περισσότερα για το αντηλιακό:

 • Τα καλύτερα αντιηλιακά για κάθε τύπο δέρματος  
 • Πώς να χρησιμοποιήσετε το αντηλιακό όταν φοράτε μακιγιάζ
07
από 16

Χρώμα χειλιών

Χρωστικός lips

Westend61 / Getty Images

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κραγιόν ή βαριά γυαλάδα αν προτιμάτε ένα πιο μακιγιάζ χαμηλού κλειδιού. Ένα απλό κτύπημα του Burt's Bees είναι ένα βάλσαμο που θα προσθέσει μια λεπτή πινελιά χρώματος χωρίς αυτό το "φτιαγμένο" βλέμμα. 

Για επιπλέον ισχύ, τραβήξτε το χρώμα στα χείλη σας με ένα μολύβι για το χείλι πριν εφαρμόσετε το χρώμα των χειλιών.

Περισσότερα για το κραγιόν:

 • Πώς να εφαρμόσετε το κραγιόν
 • Συμβουλές για κραγιόν για ηλικιωμένες γυναίκες
08
από 16

Μάσκαρα

Μάσκαρα application

Shuji Kobayashi / Getty Images

Αν δεν φοράτε μάσκαρα, απλά δεν φαίνεστε τόσο υπέροχα όσο θα μπορούσατε να είστε.

Τίποτα δεν ανοίγει τα μάτια και σας κάνει να φαίνεστε πιο ξύπνιος από τη μάσκαρα. Ορισμένες γυναίκες αποφεύγουν τη μάσκαρα, σκέπτοντας ότι θα τους δώσουν αμέσως πάνω από την κορυφή κρόκους που μοιάζουν με κούκλες, αλλά αυτό δεν συμβαίνει.  

Πώς να επιλέξετε ένα; Μπορείτε να βρείτε μια αξιοπρεπή μάσκαρα στο φαρμακείο, αλλά διατροφικές συνταγές όπως το Dior και το Lancôme αξίζουν τα χρήματα. Εάν έχετε κοντές, πενιχρές βλεφαρίδες, δοκιμάστε μια μακρά μάσκαρα. Αν πρόκειται για δράμα, δοκιμάστε μια πυκνωτική μάσκαρα.

Δεν θα δείτε ένα μαστίγιο σε αυτή τη λίστα γιατί μερικές γυναίκες έχουν βλεφαρίδες φυσιολογικά και δεν χρειάζονται πραγματικά, αλλά αν οι βλεφαρίδες σας μεγαλώνουν ίσια, κάντε τον εαυτό σας μια χάρη και επενδύστε σε μια βλεφαρίδα και βγάλτε τις βλεφαρίδες πριν εφαρμόσετε μάσκαρα. 

Υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να εφαρμόσετε μάσκαρα που οι οπαδοί ομορφιάς ορκίζονται. Περιλαμβάνει τη λήψη της ράβδου βαθιά στις βλεφαρίδες σας και στη συνέχεια κουνώντας το ραβδί καθώς το φέρετε επάνω και μέσα.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη μάσκαρα: 

 • Πώς να εφαρμόσετε μάσκαρα
 • Οι Καλύτερες Μασκάρες από Φτηνές σε Απότομες
09
από 16

Ντεμακιγιάζ

Μάτι makeup remover

Peter Nicholson / Getty Images

Τώρα που φοράτε μάσκαρα, θα πρέπει να το αφαιρέσετε σωστά. Το βασικό καθαριστικό του προσώπου σας δεν πρόκειται να απαλλαγεί από όλα τα μακιγιάζ των ματιών σας, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε ένα αστάρι ή επιλέγετε αδιάβροχες φόρμουλες. Εάν φορέσετε τη μάσκαρα στο κρεβάτι, κινδυνεύετε να σπάσετε τις βλεφαρίδες σας και αφήνοντας μαύρες ραβδώσεις στο μαξιλάρι σας. Κανένα από αυτά δεν είναι όμορφο.

Μπορείτε να αγοράσετε ένα απλό αφαίρεσης από το φαρμακείο, αλλά το Clinique είναι ιδιαίτερα καλό. Εφαρμόστε το προϊόν αφαίρεσης σε ένα βαμβάκι και πιέστε στα βλεφαρίδα και τα βλεφαρίδα σας.

Περισσότερα για αφαίρεση μακιγιάζ:

 • Πώς να αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας
 • Τα καλύτερα αφαίρεσης μακιγιάζ ματιών
10
από 16

Ένα καθαριστικό προσώπου

Πρόσωπο cleanse

Ψηφιακό Όραμα / Getty Images

Οι πιθανότητες είναι ότι δεν καθαρίζετε το πρόσωπό σας σωστά. Είτε χρησιμοποιείτε λάθος καθαριστικό, είτε καθαρίζετε πάρα πολύ, είτε δεν πλένετε το πρόσωπό σας πριν από τον ύπνο.

Το μυστικό για το καθαρισμό του δέρματός σας είναι αυτό: Αγοράστε ένα καθαριστικό που έχει συνταχθεί για τον τύπο του δέρματός σας. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχετε λιπαρό δέρμα, μην αγοράσετε ένα κρεμώδες καθαριστικό. Εάν έχετε ξηρό δέρμα, μην χρησιμοποιείτε καθαριστικό που προορίζεται για κανονικό έως λιπαρό δέρμα. Δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα μεγάλα δολάρια σε ένα καθαριστικό. Μια καλή μάρκα φαρμακείου όπως η Neutrogena θα κάνει τόσο καλά όσο και πλουσιότερες μάρκες. 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον καθαρισμό του δέρματός σας:

 • 12 καλύτερα καθαριστικά του 2015: τα κορυφαία μου επιλογές για κάθε τύπο δέρματος
 • Πώς να πλένετε το πρόσωπό σας σωστά
 • Πώς να καθαρίσετε το πρόσωπό σας τον τρόπο εμπειρογνωμόνων
11
από 16

Λάδι σώματος

Σώμα oil

Getty Images

Αντί της ενυδατικής κρέμας, μπορείτε να πάτε φυσικά και να επιλέξετε ένα οργανικό έλαιο σώματος. Έλαια όπως γλυκό αμύγδαλο, argan και καρύδα είναι μεγάλες επιλογές αντί για βαριές κρέμες. Τα λιπαρά σώματος μπορούν να πάρουν λίγο βρώμικο, γι 'αυτό εφαρμόστε το μετά από ένα ντους και αφήστε το να απορροφηθεί πριν να ντυθεί. 

Περισσότερα για τα σωματικά έλαια:

 • 8 καταπληκτικές χρήσεις για το λάδι καρύδας
 • Argan Oil: Οι 8 πιο καυτές ερωτήσεις σας

12
από 16

Μια ενυδατική κρέμα προσώπου

Πρόσωπο moisturizer

Getty Images

Κάθε γυναίκα χρειάζεται μια καλή ενυδατική κρέμα προσώπου, ακόμα κι αν έχει λιπαρό δέρμα.

Το Moisturizer βοηθά στην εξισορρόπηση των ελαίων στο δέρμα σας. Για παράδειγμα, αν έχετε λιπαρό δέρμα και απογυμνώσετε το δέρμα σας από τα φυσικά έλαια του μέσω καθαρισμού, τότε το δέρμα σας θα αντιδράσει κάνοντας περισσότερο λάδι. Αυτό δημιουργεί έναν κύκλο καθαρισμού, που ακολουθείται από υπερβολική παραγωγή πετρελαίου, που είναι δύσκολο να σπάσει.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το moisturizers: 

 • Οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου της χρονιάς
13
από 16

Μια απολέπιση προσώπου

Πρόσωπο scrub

Επιλογή του φωτογράφου / Getty Images

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα washcloth για να απολέπιση φυσικά το πρόσωπό σας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τρίβει του προσώπου, είτε το κατάστημα αγόρασε είτε ένα που κάνετε για τον εαυτό σας.

Γνωρίζετε ότι ξοδεύετε χρήματα; Είσαι μανιώδης; Στη συνέχεια, μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τα δικά σας κομμάτια. Υπάρχουν πολλές συνταγές που μπορείτε να δοκιμάσετε (δείτε τα αγαπημένα μας παρακάτω) ή μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο με το ψεκασμό λίγο ζάχαρης στο νυχτερινό καθαριστικό σας. Απλά φροντίστε να ξεπλύνετε καλά το δέρμα σας μετά το πλύσιμο.

Περισσότερα για τρίβες προσώπου:

 • DIY μάσκα προσώπου και συνταγές scrub
 • Το καλύτερο τρίβει και φλούδες του προσώπου
14
από 16

Μαλακτικό μαλλιών

Σαμπουάν hair

Getty Images

Κάθε γυναίκα χρειάζεται κλιματιστικό, αλλά όχι κάθε γυναίκα χρειάζεται σαμπουάν.

Το κίνημα "no-poo" έχει πάρει τον κόσμο ομορφιάς από τη θύελλα. Οι άνθρωποι παραιτούνται από το σαμπουάν και αντ 'αυτού καθαρίζουν τα μαλλιά και τα κραγιόν τους με φυσικά προϊόντα όπως ξύδι μηλίτης μήλου, μαγειρική σόδα, καθαριστικά μαλακτικά και λεπτά αλεύρι σίκαλης.
 

Πώς να πλένετε τα μαλλιά με το ξίδι μηλίτη μήλου:

 • Διαλύστε 1-2 κουταλιές σούπας μαγειρικής σόδας σε ένα φλιτζάνι νερό και μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής σας.
 • Προσθέστε 1-2 κουταλιές ξίδι μηλίτη μήλου σε άλλο φλιτζάνι νερό. Ξεπλύνετε τα μαλλιά.

Περισσότερα για το σαμπουάν:

 • 9 λάθη που κάνουν οι άνθρωποι όταν τους λούζουν τα μαλλιά
 • Καλύτερα Σαμπουάν και Κλιματιστικά για Ξηρά Μαλλιά
 • Καλύτερα Σαμπουάν και Κλιματιστικά για όλους τους τύπους μαλλιών
15
από 16

Σκιά ματιών

Σκιά ματιών close-up

Getty Images

Πολλές γυναίκες δεν φορούν σκιά ματιών επειδή εκφοβίζονται από αυτό. Αλλά η σκιά ματιών δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκη. Ξεχάστε όλα όσα έχετε διαβάσει ποτέ σχετικά με τη χρήση 3 αποχρώσεις ενός χρώματος: ένα για το καπάκι, ένα για την πτυχή και ένα highlighter για το φρύδι. Εκτός αν ενδιαφέρεστε πολύ για το μακιγιάζ και θέλετε να μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα τέλειο καπνιστό μάτι, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα βασικό, ουδέτερο χρώμα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το χρώμα που λειτουργεί με το χρωματισμό σας και να το σκουπίσετε πάνω από τα καπάκια σας. Εάν έχετε τα μπλε μάτια, τα κουτσομπολιά, τα χρυσά ή τα καφέ είναι τέλεια. Τα πράσινα μάτια είναι υπέροχα με ροζ και καφέ. Τα καφέ ή σκούρα καστανά μάτια φαίνονται υπέροχα με μπλε, πράσινα ή ακόμα και βαθιά χρώματα κοσμημάτων. Το Taupe και η λεβάντα φαίνονται εξαιρετικά σε όλα τα χρώματα των ματιών.

Η σκιά ματιών καλύπτει τον αποχρωματισμό στα καπάκια σας και σας βοηθά να δημιουργήσετε τα μάτια σας. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα βασικό, ουδέτερο χρώμα στην τσάντα ομορφιάς της, ακόμα κι αν το χρησιμοποιούν μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.

Αν είστε πραγματικά στο μακιγιάζ, θα πρέπει να έχετε μια καλή βούρτσα σκιά ματιών (ρίξτε έξω το φτηνό ελεύθερο που έρχεται με την παλέτα) και αστάρι σκιά ματιών, το οποίο θα κρατήσει τη σκιά σας στη θέση του για ώρες.

Περισσότερα για την σκιά ματιών:

 • Πώς να εφαρμόσετε σκιά ματιών
 • Τα αγαπημένα μου σκιές ματιών
16
από 16

Προϊόντα ομορφιάς μπορείτε να παραλείψετε

Αρωμα spray

Tetra Εικόνες - Mike Kemp / Getty Images

Κάθε γυναίκα δεν χρειάζεται άρωμα. Ορισμένες γυναίκες μισούν το άρωμά τους ή οι συνεργάτες τους προτιμούν να μην το κάνουν. Επιπλέον, τόσα πολλά κρέμες και λοσιόν και πλύσεις μπάνιου έχουν άρωμα, πιθανότατα περπατάτε γύρω από τη μυρωδιά σαν κάτι διαφορετικό από τον εαυτό σας ούτως ή άλλως. Φυσικά αν θέλετε άρωμα, φορέστε το! 

Ορισμένα άλλα δημοφιλή προϊόντα που δεν χρειάζεστε πραγματικά περιλαμβάνουν:

 • Κοκκινίζω. Ορισμένες γυναίκες χρειάζονται πραγματικά κοκκινίζει. Για παράδειγμα, οι γυναίκες με άσπρα χείλη θα μπορούσαν πραγματικά να επωφεληθούν από ένα ποπ χρώμα. Αλλά πολλοί από εμάς έχουν φυσικά ρόδινα μάγουλα και δεν χρειάζεται κοκκινίλα.
 • Bronzer. Το Bronzer είναι υπέροχο και μπορεί να προσθέσει λίγο χρώμα και ορισμό στα μάγουλά σας, αλλά δεν είναι αναγκαιότητα για κάθε γυναίκα.
 • ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ. Δεν χρειάζεστε το eyeliner, ειδικά αν δεν είστε στο να φτιάχνετε τα μάτια σας. Εάν σας αρέσει να παρατάξετε τα μάτια σας, μπορείτε να παραλείψετε την επένδυση και να χρησιμοποιήσετε μια γωνιακή βούρτσα βουτηγμένη σε σκοτεινή σκιά ματιών αντί. 
 • Βούρτσες μακιγιάζ. Ναι, θα πρέπει πραγματικά να έχετε μεγάλες βούρτσες μακιγιάζ εάν φοράτε σκιά ματιών, κοκκινίλα και μπρονζέ, αλλά όχι κάθε γυναίκα. Εξοικονομήστε τα χρήματα και χρησιμοποιήστε για ένα νέο προϊόν ομορφιάς!
1

About

Check Also

Aquí está cómo permanecer en el cuerpo positivo en el gimnasio

1. 01 de 07 Contents1 Rodéate de apoyo2 Omita la comparación3 Deja el juicio de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 42