Home / LiveAbout / 12 Pretty Pastel Outfits Du kan bære nu for at se godt ud

12 Pretty Pastel Outfits Du kan bære nu for at se godt ud

Sødt, ladylike pastellfarver er en massiv modetrend for kvinder i år. Is pasteller, herunder kronblad rosa, kronblad blå, lækker lavendel, ananas gul og robins ægblå, blev vist over hele designbaner til forår og sommer. Pasteller er over gade stil nu, hvor influencers blander og matcher disse kølige, dæmpede nuancer med hinanden og neutrale, for at skabe friske outfits. Så om din stil er edgy, preppy eller noget helt anderledes, har vi afrundet de bedste pastell outfits fra street stil for at inspirere dig til at bære disse blødere farver nu.

Gade style mint green jeans

Christian Vierig / Getty Images

Mint grønne jeans er friske til forår og sommer mode i år. Her er en smuk street style look du kan kopiere, de stilarter trendy, beskåret grønne jeans (disse er fra den nye Levi's 501s linje af farvede denim jeans) med en blød pink pullover og smukke pastel tilbehør. 

Styling Tip: Tag en side fra denne street style influencer og tilføj raffinement til girlish, pastell outfits, ved at lægge en klassisk trench coat på toppen.

02
af 12

Hoved til Toe Green Outfit

Gade Style Head to Toe Green Outfit

Kirstin Sinclair / Getty Images

Det er så nemt at være grønt, når farven er en dæmpet pastel, set i dette bløde og smukke grønne outfit. En monteret blonder top og en maxi nederdel er begge trendy dressing stykker til forår og sommer mode i år, der ser friske og uventede slidte sammen i beroligende mynte.

Styling Tip: Brug sorte sko til at tilføre aflivning til hoved til tå pastel outfits.

03
af 12

Mint Green and Lavender Outfit

Gade Style - Mint Green and Lavender Outfit

Matthew Sperzel / Getty Images

Nogle pastellfarver spiller specielt godt sammen, som det ses i dette fashionable varme vejr outfit. Udstødte grønne og lavendeltoner ser friske og moderne ud i samme udseende, især når de begge er designet i bløde, ustrukturerede stoffer med lidt glans.

Styling Tip: En denim jakke er det perfekte, afslappede toplag for at bringe struktur og form til dine flydende sommertøj.

04
af 12

Grøn Coat

Gade style - Green Coat

Kirsten Sinclair / Getty Images

Stilfuld tweed er udformet i et spejlfuldt, mintgrøn mønster til en stand-out frakke, der vil se fantastisk ud over alle dine forårs- og sommertøj. Her skaber den et hoveddrejende tøj, slidt over en feminin sweater og klassisk mini-nederdel. 

Styling Tip: Lag en fjerdedel fjederfrakke over et kortere nederdel og bare ben, for en langvarig kort silhuet, der føles moderne nu.

05
af 12

Blå Bukser

Gade style - Blue Pantsuit

Kirsten Sinclair / Getty Images

Du vil gerne ligne en chef - så hvorfor ville du nogensinde bære kedelige tøj til at arbejde? Denne sæson vælger vores pick for den mest fashionable outfit på kontoret et koordineret pantsuit i en smuk pastellfarve. Vi er særligt vildt om denne kæreste-stilbukset i Robins æggeblå, som bæres af en street style influencer.

Styling Tip: Brug sneakers med en koordineret pantsuit, til et uhyggeligt udseende, der føles super stilfuldt i år.

06
af 12

Pink på Purple Outfit

Gade Style - Pink On Purple Outfit

Edward Berthelot / Getty Images

Spil med nuancer af pink og lilla i samme outfit denne sæson, for et gradueret look i pasteller, der føles ultramoderne nu. Her er en trenchcoat i koralrosa lagdelt over en bleg lavendel jumpsuit, der skaber en soft-møder-struktureret effekt, der er feminin og kraftfuld.

Styling Tip: Hvide tilbehør kan være et smukt og moderne alternativ til de sædvanlige sorte add-ons, når du bærer pasteltøj.

07
af 12

Pink Bukser

Gade style Pink Trousers

Matthew Sperzel / Getty Images

Vi elsker denne sæsons mode trend for pink, som det ses i dette street style-billede. Fluidrosa bukser med en trendy, stilfuld stribe detaljer på siderne er et fantastisk dressing stykke for at tilføje din garderobe nu. Du kan bære disse bukser med alt fra din yndlings grå sweatshirt til crew-neck sweaters, t-shirts og trykte bluser afhængigt af om du vil klæde dem op eller ned.

Styling Tip: Prøv at bære en mørkere top over lyserøde bukser, for at holde fokuset helt på dine fantastiske bukser.

08
af 12

Bær en Pink Coat med All-Black Outfits

Gade style nk Coat and Black Outfit

Kirsten Sinclair / Getty Images

Er din garderobestrøm til strømlinet sort adskilt? En munter pastel frakke er et fabelagtigt køb, du kan lave nu, der vil tilføre trendy stil og farve alle dine tøj til kontoret og afslappet weekend slid. Høj kontrast sort og lyserød er en voksen måde at bære en ellers girly farve på, som er lige så bærbar til kontoret som det er til afslappede dage og weekender.

Styling Tip: Pop din krave i en pastelloverflade for et strejf af retro-cool stil denne sæson.

09
af 12

Pink Jacket og Purple Skirt

Lyserød Jacket and Purple Skirt

Edward Berthelot / Getty Images

Gå stort eller gå hjem denne mode sæson, i en mættet, dyb lilla plisseret nederdel båret af cool, petal pink jakke. Tag et kig på, hvordan denne stilindflydende har tredoblet sig på pastelltrenden, ved også at tilføje et smukt trykt tørklæde i lilla toner, der matcher hendes nederdel.

Styling Tip: Bæl dine tøj i taljen for at skabe definition og vise din kvindelig form, især når du har lange nederdele på nederdele.

10
af 12

Sig ja til gul

Gade style - Yellow Outfit

Kirsten Sinclair

Gulfarver, fra blegt smør til fed banan og dandy påskelilje, er dejligt stilfulde nu til forår og sommer mode. I denne street stil look, en knust fløjl jakke og midi længde nederdel ser overraskende moderne og frisk i ananas gul. Midterlængden på nederdelen virker virkelig med en lang frakke, for at skabe en sofistikeret silhuet, der føles meget fransk.

Styling Tip: Match pastell adskiller med neutrale klædeskabe stykker, såsom den beige sweater billedet her, for at tilføje polish til dine outfits til interviews, præsentationer eller klient møder.

11
af 12

Gul Maxi Kjole

Gade style Yellow Maxi Dress

Kirstin Sinclair / Getty Images

Vi elsker dette outfit med en langærmet kjole i mælkebøtte gul, til at klæde sig i weekenderne. Tekstur på kjole tilføjer også masser af interesse. Vi ville have dette udseende til brunch eller shoppe med vores veninder, når vi vil inspirere misundelse.

Styling Tip: Lav en sort jakke eller frakke over en gul kjole til en stærk farvekombination, der tilføjer instant polish, når du vil påvirke.

12
af 12

Unicorn Style Dress i flerfarvede pasteller

Gade style - pastel dress

Daniel ZuchnikGetty Billeder

Nogle gange ønsker en kvinde at forkæle sin girlish side - og hvilken bedre måde at gøre end en lang, flydende, lille pony inspireret kjole i flere pastell nuancer? 

Styling Tip: Bær en sort læderbikerjakke over romantiske kjoler og tøj med lange floaty nederdele, for at tilføje øjeblikkelig raffinement og stil til dit overordnede look.

1

About

Check Also

La guía de regalos Perfect Beauty para las fiestas

Con la temporada de vacaciones casi encima de nosotros, ¡no hay nada más alegre que …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 − = 38