Home / Lisätarvikkeet / Miten Cartier Love Rannekoru tuli niin Iconic

Miten Cartier Love Rannekoru tuli niin Iconic

Cartier Love Bracelet

Cartier

Cartier LOVE ranneketta tarkasteltiin ensimmäisen kerran kesällä 1969, jonka myöhäinen Aldo Cipullo loi, ja hänen varhaisen työnsä Cartierille keskittyi antiikin muotojen ja legendojen nykyaikaisiin tulkintoihin.

Rakkaus Rannekoru oli Cipullon tulkinta siveyden vyöstä, laitteen miehiä sanotaan lukittuna vaimojensa vyötäröllä varmistaakseen uskollisuuden, kun miehet olivat poissa.

Cipullo suunnitteli kaksiosaisen rannekkeen, joka ruuvien ympärillä ruuvaa. Siinä on pieni ruuvimeisseli, joka ottaa sen päälle ja pois, symboloi "lukittua" ja sitoutunutta suhdetta.

Cartier rakasti ranneketta ja käytti politiikkaa: asiakkaat eivät voineet ostaa Love Bracelet itselleen.

Yhtiö esitteli omia rannerenkaitaan 25 kuuluisalle pariskunnalle. Elizabeth Taylor ja Richard Burton, Cary Grant ja Dyan Cannon, Ali McGraw ja Steve McQueen, Sophia Loren ja Windsorin herttu ja herttuatar Carlo Ponti - kaikki osallistuivat hauskanpitoon. Valitettavasti kaikki avioliitot "otettu", mutta olemme varmoja, että rannekkeet ovat yhä niin ihania ja ajattomia kuin koskaan.

Vuonna 1979 otettiin käyttöön timanttikoteloinen versio, jota seurasi rengas, kalvosinnapit ja korvakorut.

Cartier kertoo tarinan naisesta, joka kerran ilmestyi vastaanotossa yhdeksässä Rakkaus Rannekorussa. Hänen selityksensä:

"Kuuntele, kulta, minulla on ollut muutama rakastaja minun aikani, ja tein jokaisen heistä antamaan minulle rakkauden rannerengas. Minulle nämä yhdeksän rannerenkaita ovat kuin pistoolin pistoolin lovet!"

Olitpa ottaisi rakkauden rannekkeen kirjaimellisesti liittyvän siveyden ja uskollisuuden liitto, ei ole kieltävä, että suosittu kulttuuri on tullut rakastamaan näitä kappaleita. Viime aikoina Kylie Jenner nähtiin yllään LOVE-rannekorun kerrostettu valikoima. 

02
04

Tietoja Cartier LOVE Rannekorut

Cartier Love Bracelet Types

Cartier

Vaikka alkuperäinen LOVE-rintaneula on kaikkein ikonimainen tyyli, uudempia nykyaikaisia ​​versioita on julkaistu sitten. Tämä ketju Love bracelet sisälsi kaksi lukitusta piireissä featuring klassisia pultteja.

Tämä versio on rennompi ja sen muotoilu on edullisempaa. Ei ole pientä ruuvimeisseliä ottamaan tyyliä päälle ja pois. Yksinkertainen hummeri kynsi tekee tempun. 

03
04

Tietoja Cartier LOVECHARITY Rannekorut

Rakkaus Bracelet, Cartier

Cartier on lisännyt muutamia uusia kappaleita LOVE-kokoelmistaan. Rakkaus Rannekoru on muotoiltu solmitulla silkkinauhalla, joka näyttää miniatyyri, vaaleanpunainen kulta-versio Love bracelet sen edessä.

Aluksi Hollywoodin julkkikset työskentelivät Cartierin kanssa käyttäen rannerenkaita edistämään erityistä hyväntekeväisyyttä. Silkki rannekorun väri merkitsee hyväntekeväisyysvalintansa:

  • Rosario Dawson: Nuorten aids, punainen rannerengas
  • Salma Hayek: Salma Hayek -säätiö, valkoinen rannerengas
  • Scarlett Johansson: USA Harvest, Vaaleanpunainen Rannekoru
  • Spike Lee: Kanbarin elokuva- ja televisio-instituutti, violetti rannerengas
  • Edward Norton: Maasai Wilderness Conservation Trust, vihreä rannerengas
  • Sarah Jessica Parker: UNICEF, sininen rannerengas
  • Michael Stipe: Mercy Corps / Gulf Coast Recovery, musta rannerengas
  • Liv Tyler: Rintasyöpätutkimussäätiö, Deep Pink Bracelet

Kun tämä rannekoru käynnistettiin ensimmäisen kerran, Cartier lahjoitti 100 dollaria kunkin LOVE-rannekkeen myynnistä sen vastaaviin syyksi.

04
04

Tietoja Cartier LOVE rannekkeesta

Cartier Love Bracelet History and Types

Cartier

Jopa Cartier ei usko väärää muotoilua koruja myyttiä, että et voi sekoittaa metalleja. Tämä Love-rannekkeen versio on ehkä kaikkein lumoava ja kallis. Kaksinkertainen ranneke on muotoiltu valkoiseksi ja nousevaksi kultaksi ja asetettu ristikkäillä timanteilla. 

Ajattele Love-ranneketta ensisijaisesti naisten lukitsemiseen sitoutuneissa suhteissa? Yritys vakuuttaa, että jokainen muotoilu on unisex. Voit vapaasti liittää haluamasi LOVE-rannekkeen kumppanille sukupuolesta riippumatta. 

Julkaisija: Lauren Thomann

1

About

Check Also

Käsilaukut Pitkä tyyli lyhyille naisille

Kaikki suhteessaKäsilaukut ovat ilmoitus muotikorusta. Lyhyillä naisilla on erityiskysymyksiä, jotka on otettava huomioon ostaessaan käsilaukun …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

43 + = 51