Home / Lisätarvikkeet / Miten Accessorize Ruma Christmas Sweaters MakeTthem vielä roiskeampi

Miten Accessorize Ruma Christmas Sweaters MakeTthem vielä roiskeampi

 Juhlapyhien parhaita asioita on, että Ugly Christmas Sweater -kausi on palannut. Kaikesta tämän vuoden ajan perinteistä tämä voisi olla yksi suosikeistani. Oletko kutsuttu ruma Christmas Sweater Party ja haluat varmistaa, että pusero on kaikkein ruma niistä? Tai haluavat luoda oman DIY-rumaisen joululadun voittaakseen pisteitä luovuuteen? Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit käyttää ja kehittää omia rumaisimpia ruma-joululenkkejä kaiken aikaa.  

Ruma Christmas Sweaters

Getty / AE Pictures Inc.

 Huolimatta uskomatonta suosiotaan, kukaan ei tiedä miten ruma Christmas Sweater -perinne alkoi. Jotkut ajattelevat, että se alkoi Kanadassa tai pohjoisessa keskiosassa. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää rumaisen joululadun historiaan liittyvistä spekulaatioista sekä vinkkejä siitä, kuinka heittää täydellinen juhla, sinun täytyy tarkistaa Ruma Christmas Sweater Party kirja Brian Miller, Adam Paulson, Kevin Wool ja Glenn Gontha, jotka ovat myös UglyChristmasSweaterParty.com:n omistajia, paras sivusto ostaa ruma joulu neuleet.

Kuten joulukuuset, ruma joulu-villapaidat on leikattava. Seuraavassa on muutamia lisävarusteita ideoita, joita voit lisätä villapaikkaan tai jopa luoda ainutlaatuisen DIY-rumaisen joululadun omalle.

02
07

Paristokäyttöiset joululamput

Akku Christmas Lights

Walmart

Ei ole harvinaista, että ihmiset saavat osakseen juhlia. Kuitenkin, kun kyseessä on ruma joulun villapaita osapuolille, "valaistu" vie kokonaan uuden merkityksen. Haluatko lisätä hieman lisää puseroosi? Kokeile käyttää joitakin paristokäyttöisiä jouluvaloja. Käytä niitä leikata villapaita tai tuulella ne kaulan ympärillä kuin pitkä kaulakoru. Muista saada paristokäyttöiset joululamput, ei tyyppiä, jonka täytyy kytkeä sisään. Kukaan ei pidä seinävirtaa, joka on pysyttävä lähellä pistorasiaa koko yön.

03
07

Lisävarusteena joulun koristeita

joulupukki Ornament

Getty / Michael Greenwood

 Yritä käyttää koristeita lisätäksesi hieman ulottuvuutta ja ylimääräistä rumia joulupuseroosi. Voit joko rummage kautta vanhoja laatikoita koristeet olet tallentanut pois tai voit osua myymälöissä joitakin tahmea niistä. Kiinnitä ne puseroistasi tai jopa yrittäkää pieniä koristeita korvakoruiksi.

04
07

Lisää juttuja

joulu Brooches

Etsy

 Miksi suosikki perheen ravintoloissa olevat palvelimet ovat hauskoja ja flairia? Scoop up joitakin joulu-teemalla rintakoruja ja nastat ja lisää ne perus villapaita antaa sille ruma joulun pusero näyttää tai käyttää rintakoruja ottaa jo ruma joulu villapaita seuraavalle tasolle.

05
07

Joulu-aiheiset korvakorut

Nuori woman wearing Christmas garland around neck

Pähkinät / Getty Images

 Älä unohda jouluaiheisia koruja. Valittavissa on runsaasti tyylejä, joista suosituimpia ovat joulukuusen korvakorut. Ei vain he tekevät suuren lisäyksen rumaiselle joululadalle, mutta voitte varmasti käyttää niitä koko lomakauden ajan vähemmän haurailla tavoilla.

06
07

Green Garland

Vihreä Garland

lowes

 Vihreä seppele on niin halpa ja sitä voidaan käyttää niin monella eri tavalla kuin kuusi (ei punoitusta) ylös ruma joulun pusero tai muuttaa perus villapaita ruma. Alle alle kymmenen dollaria voit käyttää tätä seppeleä tekemään rannerenkaita, pääpanta, lisää reunoja puseroon ja paljon muuta. Hanki vihreitä kukkoja ja anna mielikuvituksesi villi.

07
07

Älä unohda hattua

Ruma Christmas Hat

Etsy

 Voisit vain mennä ulos ja ostaa klassisen Santa-hatun, mutta menemme ruma-pisteisiin, muistako? Jos haluat tehdä rumaisen joululadun ylimääräisen ruma, tutustu tähän tyyliin Etsyllä. Voit myös ottaa klassisen Joulupukin hattuun ja lisätä joitain lisäosia, kuten jotain tuota vihreää korhoa ja joulupukkia.

Ugly voittaa

Kaikkien jännitysten aikana jännittävillä jännityksillä ajatellaan rumaisia ​​joulun villapaitoja mahdollisuutesi hävittää vähän höyryä, jossa ei ole väliä saada se oikein tai täydelliseksi. Itse asiassa sitä vähemmän täydellisyyttä, jota laitat villapaidasi kohti, on todennäköisempää, että saat kruunata voittajan seuraavan rumat joulunpusero-osapuoli, johon osallistut.

1

About

Check Also

Wayfarerin aurinkolasien historia

Originally luotu Ray-Ban, huippuluokan aurinkolasien valmistaja, Wayfarer-aurinkolasit olivat erittäin suosittuja 50- ja 60-luvuilla. Ne julkaistiin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3