Home / Lisätarvikkeet / Henkeäsalpaava Rose Gold korut auttaa sinua pysymään Trendissä

Henkeäsalpaava Rose Gold korut auttaa sinua pysymään Trendissä

Ruusu Gold Jewelry Ring Stack

Kristin Coffin

Rose Gold korut ovat mitään muuta kuin uutta. Olet ehkä huomannut nousevaa kultaa tekemällä monia trendiluetteloita vuodesta 2014, mutta blush värillinen metalli on ollut noin vuodesta 1800-luvun puolivälin ja myöhään. 

Nykyään nousukulta on tullut valittu metalli kevään ja kesän koruihin. Suuntaus on jopa tullut niin pitkälle, että ruusu kultaa kalusteet ja sisustus on DIYed ja ostettu kiihkeästi. 

Lue lisää siitä, miten jalometallia käytetään koruissa tänään, miten sitä aiemmin käytettiin ja valmistautumaan inspiroimaan. Tämä nousi kultakorut vie sinut jalokiviin jalokivikauppiaillesi ostamaan kappaleesi kokoelmallesi. 

02
11

Rose Gold Stud korvakorusta Moonstone

Ruusu gold jewelry on Etsy

Elfi Roose

Lisäämällä rose kultaa osaksi koruja kokoelma on yksinkertainen. Löydä tyylisi koruosat, jotka näyttävät hyviltä nykyisen hopeisen ja keltaisen kultakorun kanssa. Jos et tiedä tätä jo, se, että metalli ei sekoitu, on myytti.

Nämä kuunkello ja ruusukvartetti korvakorut Elfi Roose kerrotaan mukavasti muiden korvakorujen kanssa metallista tai tyylistä riippumatta. Miksi me rakastamme näitä nastoja? Kuukuvärin cabochon-leikkaus näyttää kauniilta ruusu-hued-piikkisangoilla. Suosittelemme pariliitoksen tekemistä pari valkoista kultakorvetta tai ruusukvelyn korvarengas kiipeilijällä. 

 

03
11

Punottu Rose Gold pinottava bändejä

Ruusu gold jewelry: braided rose gold stacking bands

Maya Mor

Henkilökohtaisen rengaskortin luominen on hauskaa ja taloudellista. Erilaisten paksuuksien ja kuvioiden vaihtelevien minimalististen kaistojen lisääminen voi olla tosiasiassa halvempaa kuin lisätä yhden lausekkeen rengas suuremmalla jalokivillä. Me rakastamme Maya Morin ruusukulta punottu bändi. Käytä sitä yksin tai pinoa se mitä tahansa bändejä, joita sinulla on nykyään. 

Kuinka Rose Gold on tehty

Ruusukulta itsessään ei ole luonnossa. Pure gold on aina samanvärinen ja pystyy muuttamaan koruja johtuen seoksista tai muista metalleista, jotka sekoitetaan sen kanssa.

Rose kultaa saa värin sekoittamalla puhtaan kultaa enimmäkseen kupariseoksilla ja pienellä määrällä hopeaa. Mitä enemmän kuparia sekoituksessa, redder koruja näkyy; vähemmän kuparia, pinker koruja näyttää. 

Tyypillinen nykyaikainen kaava 18k rose kulta voisi näyttää jotain: 75% kultaa, 21% kuparia, 4% hopeaa. Kun hopeasisältö alkaa lähemmäksi 5% tai enemmän, kulta alkaa näyttää vaaleanpunaiselta ulkonäöltään. 

 

04
11

Antique Rose Gold Häät Band

Antiikki rose gold cigar band

Jean Jean Vintage

Haluatko lisätä korumallistoosi nousevan kullan, jolla on hahmoja ja historiaa? Ei ongelmaa. Suosittelemme kerätä antiikin ruusu-kultainen sikari-bändi, kuten Jean Jean Vintage -tuote. Nämä bändit ovat paksuja ja muotoiltuja 1880-1915. 

Rose Gold -mallit koko historian ajan 

Ruusukultaa esiintyi ensimmäisen kerran Venäjällä, kun kuuluisa kultasepäntyö Carl Fabergé alkoi sisällyttää kupari-infusoidun metallin muotoiluaan 1800-luvun lopulla. 

Aluksi tämä metalli tunnettiin nimellä Venäjän kulta ja lopulta nimettiin Rose Goldiksi, kun metalli lähti muualle maailmaan. Victorian koruja käsityöläiset Englannissa ja ympäri maailmaa alkoivat nopeasti replikoida metallia muotoiluihin 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Ruusukulta menetti suosikki ylelliselle platinaa ja valkoista kultaa vuosikymmenien ajan noin 1910. Se oli vasta 1940-luvulla ja toisen maailmansodan alussa kun nousi kulta tuli suosittu uudelleen.

Toisen maailmansodan aikana raskas käsi nousi nousevaan kultaan, koska sota loi raskaan kysynnän platinaa muille sodan sovelluksille ja metalli kallistui ja niukasti. 1940-luvulla ja 50-luvun nousukultakoristomallit olivat raskas ja näyttävä. Ne sisälsivät paljon timantteja ja rubiineja epäsymmetrisiin muotoihin, jotka tunnetaan nyt retro-tyylinä. 

05
11

Rose Gold Diamond Leaf Studs

Ruusu Gold Jewelry: Diamond leaf stud earrings

Luna Skye

Joskus meillä ei ole aikaa laittaa useita paria korvakoruja luoda kattava korvan ulkoasua ennen kuin pää ovet ulos. Nämä ruusuinen kultainen timanttikuvioinen nappikuulokkeet Luna Skye on yksinkertainen käyttää päivittäin, mutta myös tarpeeksi tyylikäs kerätä ystävällisiä ystäviä ja työtovereita. 

Kuinka puhdistaa ruusun kultaiset korut

Kupari on seos, joka vanhenee ajan myötä. Ruusukultaa sisältävän korkean kuparipitoisuuden vuoksi saatat huomata, että korut ovat tummempia ja vähemmän ruusuja ajan mittaan.

Jos olet tekemisissä antiikkisen ruusukulman tai venäläisen kullan kanssa, ole erittäin varovainen puhdistusprosessin aikana. Näiden kappaleiden patina on joissakin tapauksissa muuttanut jo 100 vuotta. Kiillotus pois patina voisi todella devaltaa teidän antiikki ruusu kultaa koruja.

Jos haluat puhdistaa uusia nousi-kultakoruja, puhdista korut kuten muut kultakorut, sitten hiero kevyesti kiillotusliinalla. Jos kangas tulee mustaksi, tiedät, että se tekee työnsä poistamalla ei-toivottua tahraa. 

06
11

Rose Gold Reign Watch

Ruusu gold jewelry and accessories on trend

Anthropologie

Tämä kello ei välttämättä seuraa, kuinka monta askeleen otat päivässä, mutta se auttaa sinua pysymään trendinä. Englannissa toimivat metsämallit innoittamana, tämä vintage-inspiroima antropologiasta valmistettu ruusu-kultainen kello voi lisätä paljon kuparivaikutusta, joka ei ole paljon rahaa. 

Katso Styling Vihje: Varmista, että kello on asennettu oikein siten, että se istuu juuri ranteen luun yläpuolella eikä ole koskaan niin löysä, että kellon pinta käännetään kämmenpuolelle. Jos haluat kerätä kelloa, käytä ranneketta, joka on lähinnä kättäsi ja kello, joka on asetettu sen yläpuolelle.  

07
11

Rose Gold Laurier Leaf Rannekoru

Ruusu gold jewelry trends: minimal bangles

Majolie

Layering Rose Gold Rannekorut on hankala edes kaikkein tyylikkäin koru ystäville. Mutta tämä nousi kullanvärinen lehti kaulakoru Majolie lisää hienostuneisuutta joka tilanteeseen. Suosittelemme pariliitoksen ohuita rannekkeita, kuten tämä toinen kahdella: yksinkertainen tennis-rannekoru ja hieman paksummempi rannerengas rannekoru. Käytä tätä wrap-ranneketta tiukasti kädessä kauimpana asennossa. 

08
11

Rose Gold Australian Opal Designer Ring

Ruusu Gold Designer Ring

Wesley Harris

Vaikka paljon rose kultaa koruja markkinoille tänään tehdään minimalistinen tyyli, on paljon suunnittelijoita, jotka ovat luovan luvan tällä kultainen kulta. Useimmat pehmeät vaaleanpunaiset ja violetit hohtavat jalokivet näyttävät uskomattomalta ruusukulta ja auttavat tuomaan hehkun ihoon. Katso kuinka tämä palo opaali rengas Wesley Harris loistaa nousi kulta. Suunnittelu ei olisi terävä tai terävä missään muussa metallissa. 

Jalokivet, jotka näyttävät hyvältä Rose Goldin kanssa

  • Fire Opal
  • Ametisti
  • Morganite
  • Kunzite
  • Timantti
  • Moonstone
09
11

Samppanja ja valkoinen timantti Rose Gold kaulakoru

Ruusu Gold Necklace with champagne diamonds

Emanuel Jewelry Design

Ensisilmäyksellä näyttää siltä, ​​että Emanuel Jewelry Designin ruusuinen kultainen riipus kaulakoru sisältää mustia timantteja. Ne ovat itse asiassa luonnollisia samppanjanvärisiä timantteja, jotka on asetettu mustalle kehykselle. Suunnittelijat voivat luoda mustan pohjan kiinteälle kultaiselle pinnalle peittämällä alue kirkkaalla kynsilakkauksella ja lisäämällä musta rodium pinnoite. 

Mustametallin ja ruusukaran välinen kontrasti tekee nousukulman väristä vieläkin voimakkaampaa. Lisää kuoren kaltainen rakenne ulkoasennukseen, ja sinulla on kaulakoru, joka kääntää päitä. 

 

10
11

Antique Rose Gold Ametisti Butterfly muunnos kaulakoru

Taide Nouveau Rose Gold Jewelry

Eden Collective

Jos ostat paljon antiikkikoruja, saatat jo kuulla termi "muuntaminen koruja." Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset ottavat nykyisen antiikkiharrasta ja tekevät sen kokonaan muuksi. Se voi johtua siitä, että alkuperäinen kappale on rikki tai se on tavara, jota ei käytetä niin usein kuin nykyään, kuten tarttumalla tai rintaneula.

Rose-kultaa käytettiin yleisesti viktoriaanisen ja jugendtyylisen aikakauden aikana, ja ametisti oli kiven valinta. Tämä viehättävä ametisti ja rose gold kultainen perhonen riipus The Eden Collective oli alun perin rintakoru, mutta on nyt paljon pukeutuvampi kuin boheemi tyyli kaulakoru.  

11
11

Rose Gold Zodiac Constellation Charm kaulakoru

yksilöllinen rose gold jewelry

Nana Bijou

Julkkikset ja tyyliin vaikuttavat ovat käyttäneet yksilöllisiä koruja trendiin vuosia. Rose Gold tarjoaa kauniin ja naisellisen kangas monille näistä alkuperäisistä ja kaiverretuista kuvioista. 

Me rakastuimme tähän viileään tapaan käyttää vain syntymäkautta, mutta sinun horoskooppiasi. Nana Bijoun nousi kultainen zodiac charmi kaulakorut tekevät ihastuttavan lahjan astrologian ja tähtitieteen ystäville. Jokainen tähti-konstellaatio liittyy eri horoskooppiin. Varmista, että tunnistat oman konstellaationne? Vastaava horoskooppi on kaiverrettu jokaisen charmin takaosaan. 

1

About

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 3