Home / Lifestyle / 23 Suositut äiti tytär tatuoinnit

23 Suositut äiti tytär tatuoinnit

Yleensä tatuointi on valittu, koska sillä on erityinen merkitys sen takana. Se voi olla muisti, suosikkikappale ja paljon muuta. Teema, josta on tullut erittäin suosittu, on äiti ja tytär tatuoinnit. Nämä mallit symboloivat erityissidosta, jonka vanhemmat ja lapset jakavat. Rakastamme näitä söpöjä tatuointeja ja luulet, että sinä tahdot. Joten olemme löytäneet 23 äiti tytär tatuoinnit. Jokaiselle tyylille on jotain yksinkertaista ja hienovaraista, rohkeaa ja luovaa. Hanki äitisi ja katsele näitä ideoita yhdessä, jotta voit saada inspiraatiota!

1. rakastan sinua äiti tatuointi

Ensimmäinen äiti tytär tatuointi-ideamme ovat nämä käsinkirjoitetut mallit. Tatuoinnissa on kaksi tatuointeja tyttären varteen ja yksi äiti. Yksi lukee "Rakastan sinua" ja toinen "Minä rakastan sinua". Tällaiset tatuoinnit olisivat söpöjä, mutta ne näyttävät käsin. Voit kirjoittaa sanaa alas ja saada sen tatuoitua. Ottaa toistensa kirjallisesti muotoilu tekee musteesta ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen.

Rakkaus You Mom Tattoo for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | nticingcheryl

2. Yksinkertaiset sormenjäljet

Sormetatuotteilla on tullut erittäin suosittuja. Nämä ovat trendikkäitä ja monia malleja voidaan luoda vaikka se on pieni tatuointialue. Jos etsit yksinkertaista tatuointia, se ei ole niin tuskallista ja se on nopea loppuun, niin tämä idea voisi olla sinulle. Tämä äiti ja tytär ovat pieniä sydämiä sormenpäissä. Se on klassinen rakkauden symboli, joka näyttää söpöltä jokaiselta.

 Simple Finger Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | sarahmarie1005

3. Äiti ja Daughter Stick Kuva Tatuoinnit

Seuraavaksi meillä on tämä omituinen ja luova tatuointidea. Näissä tatuoinnissa on kaksi henkilöä, jotka puhuvat tinan kannettavalla puhelimella. Yksi henkilö tatuoidaan tyttären varteen ja toinen äidin käteen. Tämä on söpö muotoilu, joka symboloi, että olet myös yhdessä, vaikka oletkin erillään. Voit muokata lukuja, jotka näyttävät kullakin hiuksilla jne.

Äiti and Daughter Stick Figure Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | moxietattoo

4. Söpö Bird Tatuoinnit

Seuraava äiti ja tytär ovat valinneet kaksi lintu-mallia. Tatuoinnit, kuten nämä, ovat hienoja, jos et halua tatuointia, joka ilmeisesti edustaa sinua molempia tai vastaavia. Tällainen lintu on ajattomia ja sopii kaikenikäisille. Voit myös valita suosikki lintesi tatuoinniksi.

Söpö Bird Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | almayy3

5. Vastaavat Rose Tatuoinnit

Ruusut ovat kauniita ja naisellisia kukkia, joka tekee niistä upean kukan valita äidille ja tyttärelle. Näillä kahdella on ollut matching ruusu tatuoinnit painettu. Ruusut ovat herkkiä ja kauniita. Ruusut symboloivat omistusta, jota heillä on yksi ja toinen. Rose tatuoinnit, kuten tämä, olisivat upea valinta äidille ja tyttärelle.

Vastaavat Rose Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | miranda.cronin

6. Double Heart Design

Jos haluat jotain yksinkertaista mutta erikoista, tämä seuraava idea voisi olla sinulle. Alkuperäinen merkitys takana oli ihmeen vauva, mutta se voi olla symboli monista asioista. Koska tatuointi on kaksi pientä sydäntä, se voi edustaa kahden ihmisen rakkautta. Se olisi kaunis tatuointi äidille ja tyttärelle.

Kaksinkertainen Heart Design for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | akimicoco

7. Tyylikäs kolmion muotoinen tatuointi

Nämä seuraavat tatuoinnit olisivat täydellisiä äidille ja kahdelle tyttärelle. Kolme kolmiota on kolme tatuota. Yksi jokaisen tatuoinnin yksi kolmio on varjostettu. Tämä malli voi edustaa numeroa. Joten, äiti on ylhäältä kolmio varjostettu, sitten ensimmäinen tytär on toinen varjostettu ja seuraava tytär on pohjakolmio varjostettu. Tämä toimisi myös, jos sinulla olisi supernopea isoäiti, joka halusi tatuoinnin. Se voi olla kolmen sukupolven symboli.

Tyylikäs Triangular Tattoo Designs for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | mrsnicolemohr

8. Kauneus ja pedon tatuointi

Kauneus ja peto on elokuva, jota sukupolvet rakastavat. Seuraava tatuointi on Mrs. Potts ja Chip. Vaikka tiedämme, että Chip on poika, nämä kaksi vielä tekevät söpöä äiti tytär tatuoinnit. Se voi edustaa vanhemman ja lapsen välistä sidosta tai se voi olla vain teidän molempien suosikkielokuva. Rakastamme tätä ajatusta.

Kauneus and the Beast Tattoo for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | tatts.jpg

9. Floral Name Tatuoinnit

Seuraava idea näyttää kuinka kauniit yksilölliset tatuoinnit voivat näyttää. Näillä kahdella on kaunis vastaava kukka, jonka nimi on äiti ja yksi ja tyttären nimi toisella. Voit tehdä tämänkaltaisen ainutlaatuisen muotoilun lisäämällä omalla nimelläsi ja voit myös muuttaa kukan.

Kukka Name Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | stevel_knievel_tat2z

10. Matching Star Sign Tattoos

Seuraavat tatuoinnit ovat tähti-merkki Aquarius. Vastaavat tähtimerkit ovat niin söpöjä ajatuksia, varsinkin jos sinulla on sama. Kuitenkin, jos et voi saada toistensa symboli tatuoitu. Se on funky tapa yhdistää kaksi erilaista tatuointia jokaiselle henkilölle.

Vastaavat Star Sign Tattoos for Popular Mother Daughter Tattoos

Instagram | dani_clarice

1

About

Check Also

21 Unique and Inspirational Vintage Wedding Ideas

Contents1 11. Creative Flowers In A Teacup Table Decor2 12. Wedding Reception Table Idea3 13. Photo Shoot With …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

26 − 20 =