Home / Lifestyle / 23 Pelottava Halloween Makeup Ideat vuodelle 2018

23 Pelottava Halloween Makeup Ideat vuodelle 2018

Haluatko antaa jokaiselle, joka näkee sinut pahoinpitelylle tämän Halloweenin aikana? Sitten olet oikeassa paikassa. Olemme koonneet 23 pelottavaa Halloween-meikkiä. Meillä on ihastuttava meikki, ainutlaatuinen ideoita ja meikki, joka näyttää suoraan painajaiselta. Katsokaa, jos uskallat.

1. Gory & Scary Halloween Makeup

Ensimmäinen pelottava Halloween-meikki idea, jonka meidän on näytettävä, on tämä hullu naamiaisnaamari. Tämä on hyvin ainutlaatuinen ja kauhistuttava meikki idea, joka näyttää upealta puolueella. Verelle ja surkealle Ben Nye Makeup Nose & Scar Wax, nestemäinen lateksi, scab Blood & Stage Blood käytettiin.

Pelottava Halloween Makeup Idea

Voit tarkistaa Karolina Griciitten YouTuben opetusohjelmasta täältä:

2. Pelottava klovni meikki

Klovnit ovat Halloween-klassikko ja seuraava idea sisältää pelottavan sirkuskynnyksen. Taiteilija on käyttänyt hauskoja ja kirkkaita värejä, joita klovnit käyttävät lisäämällä vääriä veren ja piilolinssejä, jotka antavat hänelle synkän näköisen. Voit luoda uudelleen samanlaisia ​​klovni meikkiä tai valita omia värejäsi.

Pelottava Clown Halloween Makeup

Onneksi meillä on YouTube-opetusohjelma myös tälle näytelmälle! Sen luoma lahjakas Giulianna Maria.

3. Devilish Demon ja Skeleton Makeup

Seuraavaksi meillä on ainutlaatuinen Halloween-meikki idea, jossa yhdistyvät kaksi pelottavaa olentoa yhdessä. Tämä meikki sisältää luuranko- ja demonimallin. Näkymä luotiin Ben Nye Makeup Water Activated Maaleilla, joissa Urban Decay Total Spectrum Palette silmämeikkiä varten. Sarvet luotiin taiteilijalta. Voit luoda sekä ulkonäöltään että pelkkää punaista pyhää Halloween-pukua.

Pirullinen Demon and Skeleton Halloween Makeup

4. Mummy Makeup Idea

Seuraava idea on toinen Halloween-klassikko. Täällä meillä on muumimestari. Taiteilija on kääritty suurimman osan kasvonsa siteistä, jättäen silmät ja suu vapaiksi. Hän on luonut upean muinaisen Egyptin tyylin meikki kullan luomiväri ja musta eyeliner. Mikä tekee tästä ulkoasusta todella pelottavaa on valkoiset kontaktit. Rakastamme tätä muumiohjelmaa!

Muumio Halloween Makeup Idea

5. Pelottava Voodoo Doll Makeup

Etsitkö ainutlaatuista Halloween-ideaa? Sitten tämä seuraava valinta on sinua varten. Tässä meillä on Voodoo-nukke innoitettu meikki. Voodoo-nuket ovat pieniä nukkeja, joita voidaan käyttää hyväksi ja pahaksi. Tämä meikki sisältää klassiset ompeleet ja sydämen. Voit ottaa inspiraation tästä tai tehdä siitä pelottavampaa lisäämällä piilolinssejä ja tummempi meikki.

Pelottava Voodoo Doll Makeup

Videon opetusohjelma ulkoasulle on täällä:

6. Scary Witch Halloween Makeup Idea

Seuraavaksi meillä on idea innoittamana nukke, jonka taiteilija oli nähnyt nimeltä Hecate. Hecate on noituuden, kummitusten ja muiden jumalatar. Ulkonäkö sisältää valkoiset silmät veressä nenä, silmät ja pää. Tämä on hyvin pelottava ilme, joka pelottaa koko Halloween-puolueen. Veren ja haavojen luomiseksi käytettiin Mehron Makeup Paradise -maaleja, koaguloitua verta, veren, nenän ja arven kittiä.

Pelottava Witch Halloween Makeup Idea

7. Illusion Pumpkin Makeup

Rakastamme illuusion meikkiä, koska se voi täysin muuttaa kasvot. Tässä on hämmästyttävä esimerkki illuusion kurpitsa meikistä. Musta meikki on käytetty luomaan klassinen veistetty kurpitsa näyttää. Taiteilija on myös käyttänyt mustia ja oransseja silmiin. Verkossa on paljon tutoriaaleja, joiden avulla voit saavuttaa samanlaisen ulkoasun tähän.

Pelottava Pumpkin Halloween Makeup

8. Hirmuinen Horned Demon meikki

Seuraava idea on täydellinen niille, jotka haluavat kauhua Halloweenissa. Taiteilija on luonut ulkoasun, jossa on valkoisia silmiä, verta, ylösalaisin, sarvet ja paljon muuta. Näyttää siltä kuin painajainen suoraan elokuvista. Voit luoda tämän meikkiin tai kokeilla yksinkertaisempaa versiota.

Kauhistuttava Horned Demon Makeup for Halloween

9. Hullun klovni meikki

Seuraavaksi meillä on toinen klaudin idea. Tämä käyttää tummempia meikkiä ja valkoisia kontakteja, jotka luovat hirvittävän ilmeen. Rakastamme tätä ajatusta, koska voit luoda vastaavan ulkoasun kuvasta. Se on pelottava ja täydellinen Halloween, mutta ei liian vaikea luoda kotona. Voit käyttää mitä tahansa väriä klovniasi.

Kammottava Clown Makeup for Halloween

Jotta voit luoda esityksen uudelleen, seuraa Gaby: n YouTube-opetusohjelman helppoja ohjeita.

10. Pelottava Devil Halloween Makeup

Voit käyttää hiuksiasi lisäämään makeupisi raikkautta. Täällä meillä on pirullinen meikki idea, joka sisältää tummat silmät, ylösalaisin ristin ja väärennetyn veren suuhun. Hiukset on muotoiltu kahteen punaiseen sarvet. Voit nähdä, että hiukset on tullut osa meikkiä ja yleistä ulkoasua. Tämä olisi täydellinen puolueelle.

Pelottava Devil Halloween Makeup and Hair
1

About

Check Also

23 Edullinen & hauska bachelorette juhlakoristeet

Suunnittele bachelorette-puolue ja ole päättänyt sisustuksesta? Sitten olemme täällä auttamaan. Olemme löytäneet 23 kohtuuhintaista ja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − 62 =