Home / Lifestyle / 23 Amazing Dream Catcher Tattoo Ideat

23 Amazing Dream Catcher Tattoo Ideat

11. Dream Catcher Thigh Tattoo, jossa on monimutkainen kuvio

Jos pidät haaveilijoista, joilla on mandala-kuvioita, saatat myös miellyttää seuraavaa ajatusta. Tämä hämmästyttävä reisikappale sisältää unelmakatalon, jolla on mandala-kuvio. Varjostus ja yksityiskohtia tästä unelma catcher on upea. Tällainen tatuointi sopii erinomaisesti jollekin, joka haluaa suuren lausunnon suunnittelusta.

Mandala Dream Catcher Thigh Tattoo

12. Söpö sydän Dream Catcher Design

Seuraava tatuointi on sydämenmuotoinen haaveilija, jossa on vaaleanpunainen sydän keskellä. Myös vaaleanpunaisia ​​helmiä ja höyheniä on. Sydämen käyttö tekee tatuoinnista ihanan ja söpö. Voit luoda samanlaisen tatuoinnin, mutta käyttää eri väriä vaaleanpunen sijasta.

Söpö Heart Dream Catcher Tattoo Idea

13. Delicate Dream Catcher Jewelin kanssa

Seuraavaksi meillä on upea unelma catcher tattoo idea. Unelma keräilijä on herkkä karkealla kudotulla verkolla. Lisäksi on olemassa valikoima höyhiä, jotka riippuvat vanteesta. Saatat myös huomata kaunis violetti helmi, joka on birthstone. Sinulla voi olla samanlainen unelma kerääjä, mutta käytä syntymäkiviä sen sijaan.

Herkkä Dream Catcher Tattoo with Jewel

14. Iso Dream Catcher Tatuointi käsivarresta

Arm tatuoinnit ovat tulleet erittäin suosittuja ja näyttävät hyvältä miehiltä ja naisilta. Tämä käsi tatuointi on kaksinkertainen unelma kerääjä helmiä ja höyheniä. Tällainen malli luo käskyn osuuden. Sinulla voi kuitenkin olla myös pienempi unelma kerääjä, joka asetetaan käsivarteen. Voit jopa lisätä väriä.

Suuri Dream Catcher Tattoo on Arm

15. Vesiväri Dream Catcher Skullilla

Jos etsit ainutlaatuista tatuointia, niin seuraava idea voisi olla mitä etsit. Sinulla on kaksinkertainen unelma kerääjä klassiseen muotoiluun. Ylimmän haaveilijalla on taustalla akvarellikallo. Akvarelli mallit tatuoinnit näyttävät hämmästyttävä ja tekniikka on kaunis ja taiteellinen. Tällainen tatuointi näyttäisi mahtavalta keneltäkään.

Vesiväri Dream Catcher Tattoo on Back

16. Kaunis Dream Catcher tatuointi jalokiviä ja kukkia

Seuraava tatuointi on upea, tyylikäs ja naisellinen. Suunnittelussa on yksi suuri unelma-hauraus, sydämenmuotoinen helmi ja pieni unelma-alus. Siellä on myös herkkiä helmiä, helmiä ja kukkia. Tämä on todella kaunis muotoilu, ja se näyttäisi hyvältä keneltäkään. Rakastamme tätä unelma catcher tatuointi!

Kaunis Dream Catcher Tattoo with Gems and Flowers

17. Double Dream Catcher Tattoo

Kaksinkertaiset unelmahaavat näyttävät kauniilta. Tällä tatuoinnilla on kaksi haaveilijoita, joilla on kukka netto. Jokainen on luotu mustalla musteella ja siinä on upea varjostus. Tällainen tatuointi näyttäisi hienolta käsivarrelta, jalkaterältä tai kylkiluut. Voit jopa lisätä väriä helmiin ja helmiin.

Kaksinkertainen Dream Catcher Tattoo Design

18. Moon Phase Dream Catcher

Dream catchers ovat hengellisiä symboleja ja niin on kuu. Joten, ei ole mikään yllätys, että nämä kaksi on koottu luomaan hämmästyttävä tatuointi. Tatuoinnilla on kuun vaiheet unelma kerääjässä, höyhenissä, helmissä ja galaksiverkossa keskellä. Kuun vaiheilla on paljon erilaisia ​​merkityksiä, mutta ne edustavat elämää, iankaikkisuutta ja pohdintaa.

Kuu Phase Dream Catcher Tattoo on Arm

19. Dainty Dream Catcher kukilla

Aikaisemmin postissa meillä oli unelma kerääjä, jonka kukka lisäsi kudotulle verkolle. Tässä on toinen esimerkki tällaisesta suunnittelusta. Tämä on herkempi ja käyttää vaaleanpunainen värimallin sijasta sinistä. Se on tyylikäs ja kaunis tatuointi, joka sopisi kaikille.

siro Dream Catcher Tattoo with Flower

20. Värikäs Dream Catcher Tattoo

Kukat näyttävät kauniilta haaveilijoilta. Tämä haaveilusuunnitelma sisältää värikkäitä kukkakuvioita, joissa on kirkkaat höyhenet. Värin ja kukkien käyttö tekee tatuoinnista ihanan ja naiselliselta. Sinulla voi olla tällainen tatuointi, joka on sijoitettu melkein mihin tahansa.

Värikäs Dream Catcher Tattoo

21. Trendikäs Dream Catcher Tattoo Design

Jos haluat pienen ja tyylikkään tatuoinnin, niin seuraava idea voisi olla sinulle. Unelma kerääjä on melko pieni tähtisuunnittelun ja punaiset höyhenet. Se on trendikäs kappale, ja se sopisi kenellekään. Sinulla voisi olla jotain vastaavaa, joka on luotu toisella värillä.

muodikas Dream Catcher Tattoo Design for Women

22. Pretty Rose Dream Catcher Tatuointi

Seuraavaksi meillä on unelma kerääjä ja kaunis ruusu. Haaveilee itsessään on melko yksinkertainen ja minimaalinen, ja ruusu istuu keskellä. Lisäys ruusu tekee tatuointi kaunis ja ainutlaatuinen. Sinulla voi olla unelma kerääjä, joka on suunniteltu kukin valintasi mukaan.

Nätti Rose Dream Catcher Tattoo Design

23. Dream Catcher Tattoo kirkkailla kukilla

Viimeinen tatuointiluettelo on tämä suuri unelma kerääjä kirkkailla kukilla. Unelma keräilijä näyttää perinteiseltä vanteesta, kudotusta verkosta ja höyhenistä. Rakastamme kukkien lisäämistä, koska se tekee suunnittelusta ainutlaatuisen ja kirkkaan. Voit lisätä kukkia missä tahansa värissä.

Unelma Catcher Tattoo with Bright Flowers

Toivomme, että olet löytänyt inspiraation seuraavalle tatuoinnille!

1

About

Check Also

23 Edullinen & hauska bachelorette juhlakoristeet

Suunnittele bachelorette-puolue ja ole päättänyt sisustuksesta? Sitten olemme täällä auttamaan. Olemme löytäneet 23 kohtuuhintaista ja …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 7 = 1