Home / Lifestyle / 21 Tyylikäs Rante Tattoo -ideoita naisille

21 Tyylikäs Rante Tattoo -ideoita naisille

Ranne on aina ollut suosittu paikka saada tatuoida. On niin monia muotoja, jotka voidaan luoda. Riippumatta siitä, millaista tyyliä pidät hienostuneesta ja suloisesta ja hämärästä muotoilusta, jokaiselle on ranteen tatuointi. Se ei ole vain rajattomat luova mahdollisuudet, jotka tekevät niistä suosikin. Nämä tatuoinnit ovat yhtä näkyviä kuin haluat tehdä. Pieni pala hellästi kiinni silmään ja rohkeampi muotoilu tekee lausunnon. Se on loistava ensimmäinen tatuointi, jolla on alhainen kiputaso. Joten, jos etsit inspiraatiota, tutustu 21 parhaan joukkoon tyylikkäät ranne-tatuoinnit.

1. Tyylikäs typografinen tatuointi

Innoittavat sanat tai mielekäs lauseet ovat kaunis tapa ilmaista, miltä tuntuu. Voit valita mitä tahansa suosikkikappaleesta rohkaisevaan viestiin. Tällainen tatuointi sisältää sanaa rakkauden tyylikkäässä kirjasimessa. Se on pieni ja hienovarainen, mutta tekee voimakkaan lausunnon. On niin paljon erilaisia ​​tatuointeja, joita voit luoda millä tahansa sanalla.

Tyylikäs Typography Women's Wrist Tattoo Idea with the Word Love

2. Käytä sydäntäsi hihassa

Jos etsit söpöä tatuointia, niin tämä on sinulle jotain. Tällöin ranteessa on pieni sydämen ääriviiva. Se on yksinkertainen mutta trendikäs. Sinulla voisi olla minimaalinen muoto kuin tämä tai sekoita se ja lisätä väriä - ehkä eri sävy ääriviivoilla tai väreillä sydämessä. Sydän tatuointi on naisellinen ja ei koskaan mene tyyliltään.

sydän Outline Women's Wrist Tattoo Idea

3. Ohmia

Ohmin tunnus on henkinen muoto, joka voi tarkoittaa erilaisia ​​asioita eri ihmisille. Se on hyvin suosittu symboli, jossa on jogoita, koska mantra on säveltänyt jooga-istuntojen alussa ja lopussa. Olitpa tutkia hengellistä puolta tai ei, tämä on viileä tatuointi, joka näyttää kauniilta ranteelta.

ohmi Symbol for Women's Wrist Tattoo Ideas

4. Kirjoitettu tähtiin

Tämä tähti konstellaatiomalli on täydellinen tähtitieteen ja astrologian ystäville siellä. Se on omituinen muotoilu, joka voidaan luoda tähtikuvasi tai suosikkihahmosi tähtiä varten. Me rakastamme sitä, koska se on henkilökohtaista, voi olla niin rohkea tai hienostunut kuin haluat ja juonittelisi ketään, joka näkee sen.

Tähti Constellation Wrist Tattoo Idea for Women

5. Rannekoru ranne tatuointi

Rannekoru tatuointi on enemmän kuin vain tatuointi, se voi toimia myös koruosana! On niin monia mahdollisuuksia, että ulkoasu voisi luoda. Kukkakoristeista mansikkaisiin hihansuihin tai yksinkertaisiin rannerenkaisiin, kuten tässä. Tämä on trendikäs tatuointi, jolla on viehätys rannekkeen vibe siihen. Voit tehdä sen henkilökohtaiseksi sinulle lisäämällä nimikirjaimia tai merkityksellisiä symboleja aivan kuten tämä.

Ranneke Style Tattoo for Women's Wrist Tattoo Ideas

6. Kukka Mandala Tattoo

On niin paljon monimutkaisia ​​malleja, joita taiteilija voi luoda ranteessa. Vaikka se on pieni tila, voit hyödyntää sitä tatuoinnilla kuten tämäkin. Tämä kukka mandala on rohkea ja kaunis. Se on silmänräpäsi kaikkiin asuihin. Kun malli nousee ranteen päälle, voit myös helposti peittää sen, jolloin voit saada molempien maailmojen parhaat puolet.

Kukka Mandala Wrist Tattoo Idea for Women

7. Double Ranne Tattoo

Valitsemasi malleja ei tarvitse rajoittaa yhteen ranteeseen. Miksi ei tatuoida molempia? Tässä mallissa on linnut sivuliikkeellä ja toisaalta lentävät linnut. Mikä luo yhteyden näiden kahden välillä. Ei vain he ovat osa toisiaan, vaan myös toimivat erikseen. Se on erilainen kuin 2 tapaa käyttää - yhdessä tai ei. Tällaisella musteella on loputtomia luovia mahdollisuuksia.

Kaksinkertainen Women's Wrist Tattoo Idea with Birds

8. Kuu ranteen tatuointi

Seuraava valinta on omituinen kuun muotoilu. Tatuoinnissa on monia muunnelmia kuusta. Tämä ominaisuus kukkia ja glam ketjun kuvio. Nämä elementit tekevät siitä erilainen ja ainutlaatuinen. Sinulla voisi olla tällainen tatuointi, mutta valita toisen kuun vaihe tai erilaiset kukat. Mitä tahansa valitset, se on kaunis rannepala, joka antaa kaikille tatuointi kateuden!

puolikuu Moon Tattoo for Women's Wrist Tattoo Ideas

9. Kukka rannerengas

Jos etsit jotain naisellista, kukkaista ja tyylikästä, niin tämä on tatuointi sinulle! Tämä luomus istuu ranteessa kauniisti, on rohkea mutta tyylikäs. Voit valita minkä tahansa kukan tatuoinnille. Pidä se tällaisena ääriviivana tai lisää väriä. Tällainen tatuointi on tapa tehdä kukkainen rannekoru.

Kukka Bracelet Design for Women's Wrist Tattoo Ideas

10. Kuu ja aurinko

Tässä on toinen trendikäs esimerkki siitä, kuinka saada molemmat ranteet painettu yhteen. Täällä meillä on söpö pieni kuu yhdelle ranteelle ja auringolle toisella. Nämä ovat hienovaraisia ​​tatuointeja erikseen, mutta voit myös näyttää ne yhdessä luoda eri ulkoasu. Tällaiset tatuoinnit eivät koskaan mene muotiin ja olisi hieno idea ensimmäisestä.

Kuu and Sun Double Wrist Design for Women's Tattoo Ideas
1

About

Check Also

21 Kaunis Rose Tattoo -ideoita naisille

Contents1 11. Creative Single Rose Tattoo2 12. Söpö ruusut3 13. Ruusu ja kompassi4 14. Lihavoin …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

30 − = 25