Home / Lifestyle / 21 parasta juhlatilaa ja ideoita

21 parasta juhlatilaa ja ideoita

Suunnittele puolueen jatko-opiskelija? Sitten olet oikeassa paikassa! Meillä on 21 parasta juhlatilaisuutta ja ideoita. Siellä on jokaiselle jotain, mukaan lukien helppokäyttöinen sisustus, upea ruoka ja tapoja tehdä muistoja erityisestä päivästä. Valmistuminen on valtava tapahtuma elämässä ja se ansaitsee eeppisen juhlan, sillä näillä ideoilla voit juhlia kaikkea kovaa työtä ja uutta lukua, joka alkaa. Joten katsokaa ja saako inspiraatiota siitä, kuinka antaa jatko-opiskelijoilleen parhaan vuoden puolue.

1. Sanat viisauden ideasta

Ensin meillä on tämä söpö sana viisauden purkki idea. Voit jättää tämän puolueen puoleen ja vieraat voivat kirjoittaa neuvoja ja laittaa ne purkkiin. Kun puolue on ohi, tutkinnon voi lukea jokainen. Voit ostaa tällaisia ​​töitä tai yrittää tehdä itse. Kierrätetyllä purkilla, nauhalla ja liituomerkillä voit luoda söpö viisauden purkki.

Sanat of Wisdom for the Graduate

2. Valmistumislehti

Seuraavaksi meillä on puolueen banneridea. Bannerissa on kirjainluokka, jossa on valmistumisnopeus, ja alla on kehyksiä, joissa on palkkaluokkia. Tämä on niin hauska ajatus, koska voit laittaa valokuvia jatko-osastosta kehyksiä ympäri vuoden. Tällainen banneri olisi mahtava koristelu, voit ostaa bannereita tai voit tehdä itsellesi.

valmistuminen Party Decoration Banner

3. Selfie-asema

Selfie-asemat tai valokuvakopit ovat tulleet pakko-osapuolille. Voit luoda alueen, jolla on tällainen merkki, ja vieraat ottavat valokuvia. Asema voi myös olla rekvisiittaa. Ei vain ole tämä hauska ajatus yöksi, mutta kuvat ovat hienoja katsoa takaisin kun puolue on ohi.

selfie Station Graduation Party Idea

4. Selfie Station Prop Ideat

Jos pidät selfie station -ideasta, tämä seuraava valinta on sinulle. Täällä meillä on mahtavia valmistumisaiheisia teemahankkeita. Jokainen vieras voi seisomaan tällaisella kannalla ja ottaa hauskan kuvan. Voit ostaa tarvikkeita tai yrittää tehdä itse.

pönkittää Ideas for a Graduation Party

5. Luova, valmistumisjuhlat ideoita

Yksikään puolue ei ole täydellinen ilman makeita kohteliaisuuksia. Seuraavaksi meillä on erittäin luova tapa esittää karkkia valmistumisjuhlassa. Mukana on kauhoja, joissa on karkkia sisällä edessä hauska merkki. Jotkut sisältävät köyhtymättömien matoja kirjamyllyssä ja evästeet yhdellä älykäs evästepussilla. Tämä näyttää mahtavalta mistä tahansa puolueesta.

valmistuminen Party Food Ideas

6. Valmistumisaippakakku

Toisen osapuolen on pakko olla kakku. Saatavilla on niin monta upeaa kakku-mallia ja tässä on hieno esimerkki valmistumiskakusta. Siinä on valmistumisnopeus, vieritys, päivämäärä ja se on henkilökohtainen. Tällainen kakku olisi valtava hitti miltä tahansa puolueelta.

valmistuminen Theme Cake

7. Valmistumisen seppele

Seppeleet ovat tulleet erittäin suosittuja muita tapahtumia kuin joulua. Voit ostaa pääsiäisiä, Halloween-seppeleitä ja paljon muuta. Tässä on valmistumisen teema seppele. Se on kaunis, eloisa muotoilu ja siinä on lainaus "Hän uskoi voivansa tehdä, joten hän teki". Voit ostaa tällaisia ​​koristeita tai voit tehdä itse itsellesi, jos pidät käsitöistä ja DIY-projekteista.

valmistuminen Wreath Idea

8. Luova ja ainutlaatuinen valmisteluastiat

Seuraavaksi meillä on ainutlaatuinen osapuolen idea. Jokainen puolue, joka ruokkii ruokaa, tarvitsee lautasliinoja. Voisit mennä kaikki ulos ja saada henkilökohtaiset lautasliinat kuten nämä! Näitä ei usein näe puolueissa, joten jatko ja vieraat rakastavat heitä. Voisi myös pitää muistoksi erityistä juhlaa. Voit luoda minkä tahansa mallin.

Luova and Unique Graduation Napkins

9. Henkilökohtainen Valmisteen Cap Idea

Monet opiskelijat usein haluavat koristella heidän valmistumisen korkit. Voit käyttää koristeellisia korkkeja puolueen sisustuksena. Ehkä heillä on taulukoita tai ripustettu seinälle. Voit jopa saada vieraat koristella yksi erityisesti jatko, joka voidaan pitää muistoksi. Tämä on hauska ja luova sisustusidea, jota kaikki rakastavat.

yksilöllinen DIY Graduation Cap Idea

10. Luovat ilmapallot ja valokuvat

Ilmapallot ovat erittäin suosittuja juhlakoristeita. Jotta palloilisi olisi erityisen erikoinen valmistumisjulkaisijalle, voit ripustaa kuvia alareunassa. Kuten näet kuvassa, tämä on mahtava sisustusidea. Voit saada kuvia jatko-opiskelijoista ja heidän luokkatovereistaan. Ehkä jopa vieraita kirjoittavat viestejä niille.

Luova Balloons and Photos
1

About

Check Also

25 Amazing DIY Halloween Decorations

Contents1 21. Spider Light Centerpiece2 22. Floating Witch Hat Luminaries3 23. DIY Wine Glass Candle Holders4 24. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 32 =