Home / Lifestyle / 21 Ideoita Blissful Beach Weddingille

21 Ideoita Blissful Beach Weddingille

Rantahäät ovat hyvin romanttisia. On olemassa jotain eksoottisesta paikasta, kauniista säästä ja valtameren aaltojen äänistä, joka herättää onnellisuuden ja autuuden tunteita. Jos aiot sitoa solmua rannalla, katsele näitä ideoita saadaksesi inspiraatiota. Meillä on sisustusideoita ja paljon muuta. Jokainen näistä auttaa sinua luomaan upean rannan häät, jonka sinä ja vieraasi rakastavat.

1. Trooppinen Bouquet

Yhdistä kukkasi trooppiseen ympäristöön kirkkailla kukoilla. Tämä upea kukka-asetelma sisältää moniääniset kukat, mukaan lukien vaaleanpunainen ja elinvoimainen oranssi, runsaasti vihreitä lehtiä. Tällaiset kukat sopisivat kaikkiin mekkoihin. Voit luoda uudelleen bridal kimpun trooppinen teema, mutta eri kukkia tyypit, värit ja kasvit.

Trooppinen Bridal Bouquet Idea for a Beach Wedding

2. Message in a Bottle Invites

Seuraavaksi meillä on hauskoja ja ainutlaatuisia kutsuja, joita kukaan haluaisi vastaanottaa. Nämä kutsut on suunniteltu näyttämään pullonviesteiltä. Kutsut kuten nämä sopivat rannalle häät teema täydellisesti. Jos pidät käsitöistä, tämä voi olla suuri diy-projekti.

Ranta Theme Message in a Bottle Invitation Ideas for a Beach Wedding

3. Simple Beach häämekko

Valitessaan mekko rannalle häät siellä pari asiaa harkitsemaan. Sinun on valittava sää, joka sopii säälle ja joka sopii hiekalle. Suuri, pehmeä mekko lämpöä ei ole hauskaa ja liikkeesi rajoitetaan. Joten, kokeile jotain yksinkertaista. Saat upean morsiamen ulkoasun, jossa on ohut sovitus, joka sopii rannalle.

Kaunis Simple Wedding Dress Idea for a Beach Wedding

4. Elegantti hää vastaanotto

Rantahäät voi usein olla rento vire, mutta älä anna sen lopettaa lisäämällä lumoava koskettaa. Tämä vastaanottotaulukko käyttää vaikutteita rannasta sinisiä sävyjä. Se on myös glam vilkkuu kultaa ja on viimeistelty ruusut. Kaikki nämä elementit luovat upeita pöytiä, jotka ovat täydellisiä rannalle, se on loistava inspiraation lähde.

Tyylikäs Blue Reception Idea for Beach Wedding

5. Bridal Barefoot sandaalit

Sandy-kengät eivät ole hienoja. Joten oja kengät ja kokeile avojaloin sandaaleja! Nämä ihmeelliset asiat antavat sinun olla vapaa ja avojaloin rannalla, mutta sinulla on myös upea kenkä. Morsiamen kaltaiset näistä ovat helmiä ja helmiä. Jotain tällaista voisi sopia mihinkään mekkoon.

Helmi Bridal Barefoot Sandals for a Beach Wedding Idea

6. Ranta teema hääkakku

Häät kakku suunnittelee rannalle häät ovat loputtomia. Joten, jos haluat mennä jotain ainutlaatuiseen tapaan näin. Tämä kakku on hiekkaranta, jossa on söpöjä kansituoleja morsiamen ja sulhanen nimi. Se on upea luomus, joka näyttäisi hämmästyttävältä mistä tahansa häät.

Ranta and Sand Theme Wedding Cake Idea for Beach Wedding

7. Floaty morsiusneito mekot

Valintana bridesmaids leningit on erittäin tärkeä. Haluat, että leningit sopivat sinulle ja näyttävät hyvältä. Viimeinen asia mitä tarvitset ovat onnettomat bridesmaids. Helppo tapa saada leningit oikealle rannalle häät on valita jotain floaty ja yksinkertainen kuin nämä. Mekot, kuten nämä, sopivat jokaiseen tyttöön ja onnittelevat jokaisen morsiamen mekon.

pitkä, Elegant and Floaty Bridesmaids Dress Idea for Beach Wedding

8. Creative Oyster Place -kortit

Tee taulukot ainutlaatuisella näillä söpöllä osteri-kortilla! Näissä kuoreissa on upea kalligrafia ja ne sopivat rannalle. Voit luoda nämä uudelleen tai voit käyttää mitä tahansa rannalla sijaitsevaa kuoria. Kokeile yhdistelmää ja vastaavia kuoreja luonnollisen ilmeen suhteen.

Luova Oyster Calligraphy Place Card Idea for Beach Wedding

9. Hääkuvaus

Häävalokuvasi ovat tärkeitä. Se on tapa, että sinä, perheesi ja ystäväsi muistaa erityinen päivä. Rantapaikoilla on upeita taustoja valokuvissa. On niin paljon hämmästyttäviä valokuvia, jotka on luotu sinisissä aalloissa, mutta miten noin upea auringonlaskun kuva kuten tämä. Se todella nappaa päivän romantiikkaa. Tällainen kuva on hieno inspiraatio siitä, miten haluat kuvasi näyttävän.

Häät Photography Idea for Beach Wedding

10. Kukkahenkinen käytävä

Paljon menee häät suunnitteluun. Yksi tärkeistä asioista, joista kannattaa miettiä, on, kuinka haluat, että käytävä on suunniteltu. Katsokaa tätä upeaa käytävää saada inspiraatiota. Tämä ominaisuus kukka kävelytie upeat valkoiset tuolit. Suuret kukat näyttävät hämmästyttäviltä. Jotain tällaista tekee päivän erityisen ja wow vieraita.

Kukka Wedding Aisle Idea for Beach Wedding
1

About

Check Also

30 ihanaa DIY Joulun seppeleitä

Vaikka se on vielä marraskuussa, se ei tarkoita, ettemme voi olla todella innoissamme tulevista juhlapäivistä, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =