Home / Lifestyle / 21 Halloween-juhlat juomat vieraasi rakastavat

21 Halloween-juhlat juomat vieraasi rakastavat

Halloween-puolueen heittäminen? Sitten sinun täytyy tarkistaa meidän 21 Halloween juhlat. Meillä on juoma kaikille! Alkoholi, ei alkoholia, pelottavaa, kauhistuttavaa, kauhistuttavaa ja muuta. Jokainen näistä ideoista juo vieraasi. Tutustu etsimään suosikkiasi.

1. Halloween Gummy Punch Bowl

Ensinnäkin meidän luettelo on tämä Halloween punssi kulhoon. Punch-altaat sopivat erinomaisesti juhliin, koska vieraat voivat palvella itseään ja lasit ovat aina täynnä. Nämä kulhot ovat myös hyviä, jos odotat paljon vieraita. Voit täyttää kulhosi alkoholijuomalla tai alkoholittomalla juomalla. Lisää kumimainen matoja erityiseen Halloween-viimeistelyyn.

Halloween Gummy Punch Bowl for Halloween Party Drinks

2. Zombie Brain Shots

Jos olet zombie-tuuletin, seuraava juoma-idea on sinulle! Tätä kutsutaan Zombie Brain Shotiksi. Se on valmistettu vadelma vodkaa, grenadiinia, lime mehua ja irlantilainen kerma likööri. Avain tähän cocktail on lime mehu ja kerma likööri, koska nämä kaksi ainekset tekevät "aivot".

Zombie Brain Shots for Halloween Party Drinks

3. Kuoleman potion

Seuraavaksi meillä on funky cocktail nimeltä Potion De Muerte tai Potion of Death. Tämä on juoma, joka näyttää maistuneen hyvältä pitämällä Halloween-teema. Jotain tällaista on täydellinen, jos et halua kauheita juomia kuten Zombie Brain. Tämän cocktailin tekemiseksi tarvitset tequilaa, appelsiinimehua, sitruunamehua, sokerijuurikastiketta, Agave-siirappia ja oransseja kitaroita.

Juoma of Death for Halloween Party Drinks

4. Purppura Halloween Drinks

Seuraava Halloween-juoma idea on täydellinen kaikille osapuolille. Se näyttää hauraalta, maultavalta ja on helppo tehdä. Sinun tarvitsee vain vodka, sininen curacao, grenadiini, karpalomehu, makea ja hapan juoma-sekoitus, yksinkertainen siirappi ja violetti sokeri / sprinkles. Märkä lasin reunus, jotta sprinklet tarttuvat, sekoita juomaasi, kaada, lisää jään ja olet hyvä mennä!

Violetti Halloween Drinks for Halloween Party Drinks

5. Verinen sauna

Jos sinulla on juhla, jossa on melko harvoja vieraita, harkitse sitten jakokoketjun tekemistä. Nämä voidaan täyttää ja jakaa useamman kuin yhden henkilön välillä. Tämä seuraava idea on täydellinen tapa luoda Halloween-cocktaileja jakamaan. Sitä kutsutaan Blood Bathiksi! Jotta cocktailin tarvitsisi: karhunvatukka-likööri, vanha-kukka likööri, Prosecco, vadelmat, karhunvatukat ja sitruuna. Tällainen juoma on pelottavaa ja hauskaa, joten se sopii kaikille osapuolille.

veri Bath Cocktail for Halloween Party Drinks

6. Witches Brew

Seuraava valinta on täydellinen puolueelle, noita noita! Tämä juoma näyttää spooky ja herkullinen. Se oli valmistettu vodkan, Stregan, olueen, sitruunan, korianterin ja lager-siirapin kanssa, ja Peychauds-itkuja float. Lisää vain hämähäkki ylhäältä viimeistelyyn. Tällaiset juomat ovat osumia jokaisen vieraana.

noidat Brew for Halloween Party Drinks

7. Candy Corn Shots

Seuraavaksi meillä on hauska laukausidea Halloween-juhlallesi. Nämä ovat karkkia maissileikkeitä. Jokainen vieras rakastaa näitä söpöjä jello-laukauksia. On olemassa erilaisia ​​reseptejä online tehdä näitä. Voit tehdä tällaisia ​​laukauksia oranssilla jelloilla, unflavored gelatiinilla, kondensoituneella maidolla, vedellä, keltaisella ruokavärillä ja vaniljakarvilla. On paljon reseptejä saatavilla verkossa.

karamelli Corn Shots for Halloween Party Drinks

8. Ruiskupistoolit

Haluatko ainutlaatuisia Halloweenjuhlia? Sitten tämä seuraava valinta on sinua varten. Nämä juomat käyttävät laboratorion keittimiä kuppeina, joissa on ruiskun laukausta. Voit luoda tämän kaiken haluamallasi juomalla. Ruiskut voidaan täyttää neste- tai jello-otoksilla. Rakastamme tätä luovia ajatuksia.

Ruisku Shots for Halloween Party Drinks

9. Klassinen Witch's Brew

Jos et halua, että juomat näyttävät inhottaviksi tai lihaviksi, seuraava juoma on sinulle. Tämä vihreä cocktaili tarjoillaan martinialustalla, jossa noidan hattu ja hämähäkin koristeluun. Juoman yksinkertaisuus tekee siitä tyylikkään, mutta väri ja koristeet tekevät siitä sopivan Halloweenille. Voit luoda tämän kaiken cocktailin kanssa.

Tyylikäs Witch's Brew for Halloween Party Drinks

10. Eyeball Cocktails

Voit jazzata juotavaa Halloween-juhliin. Näissä on hämähäkki ja kelluva silmämöke. Pikku ekstra kuten nämä tekevät juomasta täydellisen Halloween-puolueen ja kaikki vieraat rakastavat niitä. Voit käyttää mitä tahansa cocktail-alkoholia tai alkoholia ja lisätä koristeita luomaan mahtava Halloween-juoma.

Silmämuna Cocktails for Halloween Party Drinks
1

About

Check Also

30 ihanaa DIY Joulun seppeleitä

Vaikka se on vielä marraskuussa, se ei tarkoita, ettemme voi olla todella innoissamme tulevista juhlapäivistä, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2