Home / LGBTQ / Voivatko homot olla homofobisia?

Voivatko homot olla homofobisia?

Voivatko homot olla homofobisia?

kysymys: Mikä on sisäinen homofobia?

Vastaus: Yleisimmissä määritelmissään sisäistetty homofobia on homoseksuaali, lesbo, biseksuaali tai trans, joka ei halua olla. Mutta on paljon hienompaa tapaa, jolla tämä toimii yhteisössä. 

Koska homojen, lesbojen ja biseksuaalien negatiiviset stereotypit ovat suosittuja kulttuureja ja uskontoja, homot ja lesbot usein kääntävät sen vihaan itselleen.

Tätä kutsutaan internalised homophobia. Sisäinen homofobia voi olla räikeä, kuten henkilö, joka yrittää muuttaa seksuaalista suuntautumistaan ​​Reparative Therapyilla tai nuorella LGBT-henkilöllä, joka yrittää itsemurhaa, koska he olisivat mieluummin kuollut kuin homot. 

Sisäinen homofobia voi olla hienovaraisempi. Esimerkiksi jotkut lesbot saattavat olla epämiellyttäviä tai hämmentyneitä enemmän butch- tai stereotyyppisiltä lesbo-näköisiltä naisilta. Gay-miehet voivat toimia ultra-macho piilottaakseen sen, että he ovat homoja. He eivät edes tiedä, että heillä on nämä tunteet. Tai he eivät ehkä tunnista tunteita sisäistetyksi homofobiaksi.  

Jotkut saattavat ajatella, että yhteisölliset ihmiset, jotka ovat liian roikkuvia, liian poissa tai liian poliittisia, heijastavat sinua huonosti - tai homojen ja lesbojen kokonaisuutena. Joku voi hyväksyä itsensä lesboiksi, mutta ei suuremmasta gayyhteisöstä. Hän ei ehkä halua liittyä muihin LGBT-yhteisöihin.

Nämä ovat kaikki esimerkkejä sisäisestä homofobiasta.

 

 

1
1

About

Check Also

Две баби или две депутати?

Почти всеки знае някой с две татко или две майки. Но две баби или два …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

76 − = 66