Home / LGBTQ / Viisi erilaista suoraa murskaa

Viisi erilaista suoraa murskaa

Yli 800 GLBT-teini-ikäistä on kertonut kokemuksensa, kun heillä on murskata joku suoraan. Nämä murskeet voivat mennä monin eri tavoin päättymään romantiikkaa, pysyä ikuisesti ilman kertaluonteisia. Täällä teini-ikäiset paljastavat kokemuksensa erilaisissa murskaustilanteissa.

Viisi teenagers walking together beside river

Alan Graf / Kulttuuri / Getty Images

Vaikka onkin täysin normaalia, että joudutaan murtamaan jollekulle, on todennäköistä, että tämä henkilö ei koskaan palauta tunteitasi. Kuinka käsittelet tätä todellisuutta vaihtelee henkilöstä toiseen. Kuten yksi teini kirjoittaa,

"Minulla on 15 ja homo, se ei ole helppoa, varsinkin koska minulla ei ole gaydaria, en voi sanoa, että kaveri on homo, bi, tai mitä tahansa. Se on myös vaikeaa, koska en ole täysin mukana jokaiselle kouluksessani. Olen kertonut pienelle joukolle läheisiä ystäviä, mutta olen edelleen hieman hermostunut tulemaan täysin ulos. " Olisi helpompaa, jos voisin löytää täydellisen kaverin (joka luultavasti ei ole olemassa) ja mennä ulos hänen kanssaan. Vihaan miettiä kaverit, joita en voi koskaan olla, ja saan hyvin lonley joskus, toivoen, että minulla olisi joku. Voi hyvin, luulen, että homma on vaikea olla, sinun on opittava päästä suoraan ihmisiin ja etsiä oikeaa kaveria tai tyttöä puolestasi. "

02
05

Murskaus, jossa saat sekasignaalit

questiong being gay

Sekoitettujen signaalien saaminen murskauksesta voi olla todella hämmentävä !.
Kuva (c) Leo Reynolds

Mitä tapahtuu, kun saat sekoitettua signaalia murskaimestasi? Sano he sanovat olevansa suorat, mutta sitten saat fyysisen tai jopa make-out kanssasi? Näin tapahtui näille nuorille.

Ensimmäisenä 16-vuotiaana biseksuaali-cheerleader sanoo:

"Paras ystäväni hän on suora ja en ole tullut ulos, joten ihmiset ajattelevat olevan suoraa, mutta me flirttailemme joskus ja pidän siitä todella, ja uskon, että hän tekee myös. viikkoa, me kaikki teemme kaiken ja olemme täysin erottamattomia, mutta tiedän, että hän pitää poikia, hän on täysin suorassa, olen sekava, koska me flirttailemme paljon ja hän antaa perhosia. "

Toinen teini, tämä poika on samanlaisessa asemassa. Hän selittää:

"Minulla on murskata paras ystäväni, joka tunsin 9. luokasta lähtien, en koskaan ollut ujo puhumasta hänelle ja hän on todella viileä, mutta äskettäin hän huomasi, että olin bi ja hän kysyi minulta, pitäisikö hän häntä. teki, ja ilmeisesti hän on myös salaa! Tänään päivätty päivä, hän räjäytti minut seuraavana päivänä suudellen minua, 2 päivän kuluttua olin yli hajoamisen ja haluan hänet takaisin, hän pyysi minua auttamaan häntä koska hän pitää tyttöystävänsä parhaan ystävän ja haluaa mennä ulos hänen kanssaan. Nyt saan sekoittua signaaleja hänestä ja se tekee minut vieläkin enemmän kuin hänestä. "

03
05

Kun suora murskaus alkaa ystävystyä ystäväsi

teini-ikäinen couple

Joskus suora murskaus alkaa kerätä ystäväsi.
Kuva (c) karpov hajotettu juna

Yksi pahimmista asioista, joita voi tapahtua, on, kun suora sekoitus alkaa alkaa seurata vastakkaista sukupuolta ystäväsi.

Yksi korkeakoulu sanoo:

"Olen 14-vuotias mies ja olen biseksuaali. Minulla on kaksi parasta kaveria, yksi uros J (joka mielestäni todella huonosti) ja naaras nimeltä C. Noin kuukausi sitten J ja C menivät jokaisen toinen, ja se todella järkyttää minua. Kahden rakastaman rakkaani otettiin minulta. Aloitin myös ajatella avointa suhdetta molempien kanssa. "

04
05

Kun murskaaminen suoralle ystävälle vahingoittaa ystävyyttä

yksinäinen sad gay teen

Murskaamisen paljastaminen voi olla erittäin riskialtista.
Kuva (c) Marius Dollinger

Se on todella yleistä, että teini-ikäiset kehittävät murskaa läheisiin ystäviin. Tämä ei ole yllättävää, koska jotkut ominaisuudet, jotka vetävät sinut kaveriin, voivat olla myös romanttisia piirroksia. Mutta murskaaminen palilla voi olla sen alamäkiä.

Teini kirjoittaa:

Paras ystäväni lähetti minulle signaaleja, jotka tulkitsin minulle romanttisena kiinnostuksena. Vuosi sitten, sanoin hänelle, että minulla oli murskata häntä. Valitettavasti kun kerroin hänelle, tajusin, että olimme täysin eri sivuilla. Se oli yksi kaikkein loukkaavista asioista, joita olen kokenut. Itkin monta kertaa, ja sitten yritin korjata sen pakottamalla häntä puhumaan siitä. Lisää tähän tosiasia, että elimme yhdessä useiden viikkojen ajan, ja se oli vain junanrunko tilanteesta. Hän alkoi luoda suuren välimatkan meidän välille, ja hän oli joskus todella minulle. Joka tapauksessa, se on ollut vuosi, ja vaikka olen alkanut päästä yli vihaa häntä, tiedän, että suhde ei voi koskaan olla mitä se oli. Minun on sanottava, että tämä kasvoi gaydarani eksponentiaalisesti. Ajattele, todella vaikeaa, mitä tapahtuu pahimmassa tapauksessa ja kysy, onko se todella sen arvoista. Myös "gay-ish" -käyttäytyminen ystävien kanssa) välttämättä merkitsee halua olla homot romanttisessa suhteessa - monet kaverit toimivat vain hommaan. "

05
05

Murskaus, joka muuttuu suhteeksi

Tytöt holding hands

Joskus suora murskaus voi itse asiassa olla jotain enemmän.
Kuva (c) Made Underground

Onko sinulla koskaan ollut murskaus, joka muuttui suhteeksi? Katso, se ei ole tavallista, mutta se voi tapahtua.

17-vuotias muistelee hänen kokemustaan.

"Minulla oli murskata tyttö minun Englanti luokasta niin kauan. Sitten 10. luokassa olimme yhdessä leikkiä ja kun harjoittelun aloin suudella. Hän kertoi minulle, että hän oli suora (hän ​​tietää, etten ole). olimme yhdessä koko pelin ajan, sitten se päättyi, emmekä enää lepäneet, mutta se oli okei, emme ole ystäviä, mutta olemme hienoja, kun näemme toisiamme. "

1

About

Check Also

Τι να πω σε ομόφοβους slurs όπως “αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλος”

Έχετε ακούσει κάποιον να λέει, "Αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλο" για να δείξει ότι κάτι είναι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 − = 15