Home / LGBTQ / Sådan kommer du ud til din mand som en lesbisk eller biseksuel

Sådan kommer du ud til din mand som en lesbisk eller biseksuel

Sådan kommer du ud til din mand som en lesbisk eller biseksuel

Du er gift med en mand og indser at du er tiltrukket af kvinder. Følelserne går ikke væk, og du indser, at du bliver nødt til at fortælle din mand. Alt, hvad du føler dig indenfor, påvirker dit forhold til ham, og om du har en affære med en kvinde eller ej, fortjener han at vide, hvad der har foregået for dig. Her er nogle ting at overveje, før du kommer ud til din mand som lesbisk eller biseksuel.

Din mand kan være en god fyr. Du kan stadig elske ham. Han kan være far til dine børn og din partner i alt i livet. Chancerne er, at han har bemærket forandringen i dig. Han kan bebrejde sig selv for den afstand han føler fra dig. Når du bestemmer dig for tiden, er det rigtigt at fortælle ham, her er nogle tips til at gå om det.

Timing

Det kommer ikke til at være nemt at komme ud til din mand. Sørg for at du planlægger at fortælle ham i en periode, som du ved, at du får tid og plads til at behandle det. Må ikke gøre det på en ferie eller jubilæum. Hvis du har børn, vil du måske se, om du kan få nogen til at se dem for en dag.

Hans reaktion

Der er ingen at fortælle, hvordan han reagerer. Han kan blive vred. Han kan blive trist. Han kan bede dig om at forlade med det samme. Eller han kan spørge sig selv, om der er nogen måde, du kan arbejde ud med ham.

Hvad vil du have?

Før du kommer ud til ham, skal du have en god forståelse for, hvad du vil have for dit forhold til din mand.

Du ved måske ikke, men en ting er sikker, han vil gerne vide. Vil du forlade? Vil du prøve at blive, anerkende dine følelser for kvinder og ikke handle på dem? Vil du blive ikke-seksuelle partnere med ham og forfølge affære med kvinder? Ønsker du et åbent forhold, hvor du fortsætter med at være kærester med ham, men dater kvinder også?

Disse er alle muligheder. Han kan eller ikke er enig med nogen af ​​dem, men du kan have en følelse af, hvad du ønsker, før du kommer ud til ham.

Er du forelsket i en anden kvinde?

For mange kvinder er det ikke en intellektuel ting, som de finder ud af, men det rammer dem i øjnene, når de bliver forelsket i en anden kvinde. Her er nogle ting at huske på, hvis dette er dig: Hvis dette er din første gang med en kvinde, kan nyheden og intensiteten af ​​det hele kaste dig ud af balance.

1

En ny affære er en kedelig ting. Spændingen og seksuel attraktion kan ikke sammenlignes med den daglige rutine af et langsigtet forhold. Prøv at holde øje med dette, når du sorterer dine følelser.

Ofte bliver giftede kvinder forelsket i andre gifte kvinder. Du kan undre dig, er det bare denne person, eller er jeg en lesbisk eller biseksuel? Nogle gange ved du bare, for andre, det tager lidt tid at finde ud af. Vær tålmodig med dig selv.

Og hvis du er forelsket i en person, der ikke har til hensigt at forlade sin mand, kan dette medføre sit eget sæt unikke udfordringer. Nogle kvinder i denne situation beslutter ikke at komme ud til deres ægtemænd og fortsætte med at have en affære. Dette er ikke noget, jeg anbefaler, fordi det har potentiale til at ødelægge begge relationer.

Den misundelse, løgner og dækker vil langsomt spise væk på dig. Til sidst vil du komme rent.

Er du spørgsmålstegn ved din seksuelle orientering?

Du kan muligvis ikke vide endnu, hvis du rent faktisk er en lesbisk, men du kan være i tvivl om det. Det er okay at dele din forvirring og tvivl med din mand. Jeg har hørt mange historier om mænd, der bare vil have deres koner til at have et godt og tilfredsstillende liv, selvom det er uden dem. Din mand kan være den fyr, der står ved din side, mens du regner med det. Han kan overraske dig. Hvis du er gift og ikke kan finde ud af om du er lesbisk, bisexuel eller lige, kan det være en god ide at se hjælp fra en professionel terapeut til at hjælpe dig med at sortere ting ud.

Sådan kommer du ud til din mand

Du behøver ikke at have alt perfekt planlagt ud, men her er nogle tips om hvordan man fortæller din mand, at du er lesbisk eller bisexuel:

 • Fortæl sandheden.
 • Tal for dig selv ved hjælp af jeg erklæring.
 • Hvis du har haft problemer med ham, så prøv at holde disse problemer adskilt fra hvad der foregår inde i dig.
 • Lad ham vide, det er ikke hans skyld. At intet han gjorde, fik dig til at være sådan.
 • Du behøver ikke at fortælle ham alt. Du vil muligvis gerne spare ham om nogle detaljer om dine seksuelle oplevelser med andre, men hvis du har sat ham i fare for nogen seksuelt overførbare sygdomme, skal du lade ham vide, at.
 • Husk dette er din første samtale om dette, og hans første reaktion vil ikke være hans varige.
 • Kom ikke ud til ham i vrede.
 • Forvent ham ikke at være din primære støtte i dette.
 • Være ærlig. Giv ham ikke et falskt håb om dit forhold, hvis der ikke findes nogen.
 • Søg bistand fra en relativ rådgiver. Hun kan hjælpe dig med at udarbejde det eller bryde op på en mindelig måde.
 • Opmuntre ham til at finde sin egen støtte. The Straight Spouse Network er et sted, hvor han kan gå.
1

About

Check Also

同性恋自豪只适合同性恋吗?

题: 如果我是直的,我可以去同性恋自豪吗??回答: 是!同性恋自豪是一个庆祝活动。一个派对!每个人都被邀请!许多大小城市都有骄傲游行。与其他游行一样,参与者欢迎支持者和观众。如果没有人来看,游行会有什么乐趣?大多数同性恋自豪游行是家庭友好的,所以带你的孩子也一样。这将是一个很好的方式来教育他们关于我们生活的世界的多样性. 这可以是一个与孩子一起玩耍的好机会,同时也教育他们为什么这样的说法,“那是同性恋!”可能是伤害和有害的. 并且不要认为你只需要成为旁观者!三月一起!许多骄傲游行中最大的特遣队之一是父母朋友和同性恋者家庭(PFLAG),这是一个支持同性恋权利的LGBT朋友和家庭组织。考虑拿着一个标语,上面写着“直,但不是狭窄”,或“我爱我的同性恋朋友,姐姐,母亲,兄弟,同事......无论如何!”三月或表示你的支持从旁观.最近,同性恋骄傲游行中的一些最大的特遣队是教堂和同性恋友好的企业。任何支持LGBT权利的人都欢迎与他们的公司或教会一起游行,作为支持同性恋权利的盟友。您可以查看您的公司是否正在进行同性恋骄傲游行。如果没有,也许你可以鼓励他们这样做. 同性恋骄傲节通常与同性恋骄傲游行一起,有一种类型的节日。你可能会找到一些出色的表演者,演讲者,喜剧演员,音乐家,舞者以及更多有趣的人群来庆祝骄傲. LGBT青少年和同性父母可能会有一个区域与他们的孩子一起玩耍. 彩虹脸画是孩子们的流行同性恋自豪活动. 1可能还有一个区域有展位,其中包括有关同性恋保龄球联盟的信息,影响LGBT社区的当地立法,支持团体和自卫。您还可以了解社区中帮助LGBT社区的不同组织,甚至可以在一个组织中注册志愿者.他们可能也会出售各种商品,从同性恋布朗尼蛋糕到彩虹宠物项圈。你可以带回家的T恤和珠宝,贴纸和工艺品。您可能还会找到同性恋友好的企业,向您出售抵押贷款,保险,汽车和房屋。许多地方的同性恋自豪感就像其他社区的庆祝活动和节日一样.在游行日之前,可能还有其他与骄傲相关的事件。寻找文化活动,如戏剧或电影节。可能会有筹款晚宴活动,5K跑或垒球锦标赛。所有这些活动都可能对公众开放,也是您玩乐,支持LGBT社区以及可能学到一些您不了解酷儿社区的好地方。. 就像你不必是墨西哥人庆祝Cinco de Mayo或德国参加慕尼黑啤酒节活动一样,同性恋自豪是一个让你学习和庆祝同性恋文化的地方 - 即使你不是LGBT的一部分社区. 去看看吧。你可能会玩得很开心! 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 5 =