Home / LGBTQ / Råd til, når du ikke er klar til at komme ud

Råd til, når du ikke er klar til at komme ud

Råd til, når du ikke er klar til at komme ud

Spørgsmål: Hvis jeg ved, at jeg er biseksuel, er det okay ikke at komme ud?

Hvis du er sikker på din seksuelle orientering, betyder det at du skal komme ud offentligt om det?

Svar:

En teenager skriver til community forumet:

"Jeg er biseksuel. Jeg ved, at mine forældre og familie vil være helt fine, men min mor bekymrer sig på grund af tidligere begivenheder, at jeg bare lader fortiden påvirke mine beslutninger. Jeg vil ikke rigtig fortælle nogen af ​​mine familie, at jeg er jeg bisexuel. Er det okay at vente med at fortælle dem? Min mor antager lige nu, at jeg bare finder mig selv, men jeg ved hvem jeg er, men jeg vil bare ikke fortælle nogen endnu. Kun mine venner ved. "

Det er helt fint at vente! Faktisk lyder det som for dig, det er en rigtig god beslutning. At komme ud er en virkelig personlig ting, og en, som ikke alle er klar til at gøre, selvom de er meget sikre i deres identitet som homoseksuel, lesbisk, biseksuel eller transseksuel.

Som en biseksuel pige siger:

"Jeg ser virkelig ikke skaden i at vente. Jeg kigger selv piger og piger, men jeg planlægger ikke at sige noget til min familie, før jeg er en pige, eller bare pludselig vil fortælle dem. Jeg ved, at de bliver fint med det, jeg tror bare ikke, det er noget, de virkelig behøver at vide endnu.

Nogle gange føler teenagere sig for at komme ud. Dels skyldes det, at børn kan høre meddelelsen om at de slipper ned GLBT-samfundet eller ikke lever et ærligt liv, hvis de ikke kommer ud. Og mens det er sandt, at komme ud kan være personligt fri og godt for homoseksuelle samfund, bør teenagere kun komme ud, når de føler at tiden er i orden.

At komme ud, før du er klar, kan være risikabelt af nogle årsager:

  • Du kan føle dig for udsat.
  • Du kan føle dig flov over at få folk til at kende personlige oplysninger om dig.
  • Du kan føle at du skal have svar på spørgsmål, du aldrig ville have overvejet.
  • Du kan opleve homofobi fra jævnaldrende og familie.
  • Du kan føle at du har brug for støtte og ikke ved, hvordan du får det.

Der er mange gode grunde til at komme ud. For eksempel føler du dig sikker på din seksuelle orientering eller kønsidentitet, ved at du har støtte fra familie og venner, føler at udkomster hjælper dig med at vokse og få dig til at føle dig bedre om dig selv som en person, og tror at du kan klare det mulige negative reaktioner fra venner og familie.

1

Der er også grunde til at komme ud, der ikke er så gode. Disse kan omfatte, føler sig presset til at komme ud af en ven eller partner, der kommer ud som en måde at "validere" det faktum, at du er virkelig homoseksuel, gør det fordi du er sur på dine forældre eller ønsker at føle sig mere voksen.

Folk kommer ud yngre end nogensinde før. Mens mange føler en stor lettelse, at de ikke længere skal skjule vigtige dele af, hvem de er, vil andre ønske, de havde ventet.

Virkelig, kun du kan vide, hvornår tiden er rigtig at komme ud til dine forældre eller nogen anden. Prøv at minde dig selv om at komme ud er ikke et løb. Nogle mennesker kommer ud i mellemskolen. Andre venter, indtil de er seniorer, og der kommer masser ikke ud.

Du kan læse denne artikel, Coming Out Når (og hvis) tiden er rigtig for mere information om, hvordan man kan vide, om du er klar til at komme ud.

1

About

Check Also

Distressed Dad – Repulsed von Daughter Coming out als Lesbian

Wir sind die Eltern einer 15 Jahre alten Tochter und sie hat uns kürzlich erzählt, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 + = 70