Home / LGBTQ / Разберете как гейове и лесбийки имат секс за пръв път

Разберете как гейове и лесбийки имат секс за пръв път

Разберете как гейове и лесбийки имат секс за пръв път

Много хора вярват, че може да загубите девствеността си само чрез вагинален секс, а други смятат, че оралния и анален секс също са начини да "загубят девствеността". Всичко започва с дългогодишната връзка между девствеността и женската химна. Хименът е тънката част от кожата, която лежи над отвора на влагалището. Въпреки че може да се разтяга по време на вагинален секс, тя може да бъде разтеглена, докато се мастурбира, участва в други видове сексуални игри, прави гимнастика, кара под наем или кон или дори използва тампон.

Използването на химена като мярка за девствеността не е точна форма на определяне:

  • Ако хименът е тест, човек никога няма да загуби девствеността си.
  • Има много несексуални начини за разтягане на химена.
  • Това изключва всеки секс акт, който не включва влагалището.

Как гей и лесбийки губят своята девственост

Да бъдеш девица е сложно, защото сексът означава различни неща за различните хора, заемайки една и съща философия на девствеността. Традиционно, ако имаш секс с пенис-в-вагина за първи път, това е, което те кара да загубиш девствеността или твоята "V-карта". Това обаче не включва хора, които не се занимават с секс с пенис-в-вагина. Много, всъщност, се смятат за не-девици, ако са имали орален или анален секс за първи път. За да се превърне разговорът още по-тъмен и по-сложен, много хора също се съгласяват, че изнасилването и сексуалното насилие не се броят като секс. По този начин всеки, който е бил принуден или натиснат за пръв път, не може да възприема ситуацията като загуба на девствеността си, независимо от какъв пол имали.

Въпреки че всеки има свои собствени идеи за това, което се брои като секс, много хора биха се съгласили, че вагинален, анален и орален секс са всички форми на секс. Като се има предвид това, би могло да се каже, че хората от ЛГБТ губят девствеността си точно както правят хората: като правят секс с друго лице под всякаква форма.

Излизайки като ритуал на прохода

Много хора от групата LGBTQ са сравнявали понятието "загуба на девствеността" с "излизане", тъй като първото е по-често срещано предимно в хетеросексуалните общности, докато последното е от ключово значение за тези, които са LGBTQ. Да направиш сексуалния си дебют като прав мъж или жена често включва опит от загуба на девствеността си. Това е културно преобладаващо в традиционните обичаи като брака и религията. Съществуват и много социални ситуации, в които изгубването на девствеността ви е голямо, а именно израстване в гимназията и колежа, на фона на музика, филми, телевизия и книги, описващи акт.

Въпреки това, съвременното общество се заема с разкази, подобни на тропата "изгуби девствеността", като по-вокално споделените истории от знаменитости, YouTubers и големи филмови филми като Love, Simon (2018).

Преодоляване на цялата идея за святост

Някои хора критикуват цялото понятие за девствеността. Акцентът върху девствеността може да постави много голямо значение на нещо, което изглежда доста старомодно. Но за много хора концепцията за девствеността е голяма, независимо дали се опитват да я задържат или да се отърват от нея възможно най-скоро. 

Девствеността и как се чувствате за нея са лични неща.

Независимо от това, което вярвате, важно е да запомните, че сексът между хора от един и същи пол е също толкова "реален", колкото сексът между противоположни партньори. Има много прилики, когато става дума за сексуално пробуждане и опит. Всъщност, Pink News споделя, че средният гей човек има секс за първи път около 17.9 години. По същия начин, хетеросексуалните имат секс за пръв път около 17,6 години средно.

1

Лично вземане

Една странна лесбийка от тийнейджърката даде поглед върху въпроса как гей и лесбийки губят девствеността си:

"Има такова разискване дали гей хора губят девствеността си или не (особено лесбийки), ако имат само секс по време на живота си с един и същи секс.Разбира се, че правим е толкова глупаво да мислиш, че можеш само да загубиш девствеността си, въпреки че хетеросексуалните сношение, искам да кажа, че няма да мислите за някой, който е имал само орален секс като девица бихте го направили!?

Лично аз мисля, че може да загубите девствеността си чрез всякаква форма на секс / правейки любов (предпочитам термина да правя любов, аз съм такова момиче!), Независимо дали става въпрос за сношение, орален, анален, гей, лесбийка и т.н..

Но мисля, че много сексуално образование и много лекари не вярват в това и мислят, че всичко друго, освен прякото полово сношение, не се смята за правене на секс / правене на любов. "

1

About

Check Also

Τι να πω σε ομόφοβους slurs όπως “αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλος”

Έχετε ακούσει κάποιον να λέει, "Αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλο" για να δείξει ότι κάτι είναι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − 58 =