Home / LGBTQ / Pitäisikö minä kutsua itseään Transseksua?

Pitäisikö minä kutsua itseään Transseksua?

Pitäisikö minä kutsua itseään Transseksua?

kysymys: Pitäisikö minun kutsua itseään transsukupuoliksi vai joksikin muuksi?

Teini, joka on syntynyt naispuolinen mutta joka ei tunnu tytöksi, kysyy yrittäessään selventää sukupuoli-identiteettiä ja selittää, miksi joskus tarroilla on merkitystä.

Vastaus:

Teini kirjoittaa foorumille:

"En tiedä mitä olen, kaveri, tyttö, tai jonkun välillä. Se on sekavaa ja luulen, että jos voisin olla vain 100% yhden asian suhteen, olisin täysin kunnossa. häiritsee minua.

Synnyin tyttö, mutta olen sitonut jonkin aikaa ja vihaan, kun en voi. Ehkä olen transseksuaali, tai ehkä olen tasa-arvoinen, ja joko olisin täysin tyytyväinen ja onnellinen itselleni.

Haluan kertoa ystävilleni siitä, mitä tunnen, ja luulin, että olisi helpompi selittää, jos minulla oli joitain ehtoja sille.

Minä teen. Kaikki mitä olen koskaan tehnyt, haluan vain tietää, kuka minun on, tarvitsevat leikkauksen ja hormonien olevan onnellisia ja todella täyttyneet.

Voiko kukaan liittyä tähän? Haluan todella puhua jonkun kanssa, joka tuntee samanlaisen. "

Paljon kiitoksia kysymysten esittämisestä! Joskus näyttää siltä, ​​että meidän kaikkien pitäisi vain luopua etiketeistä, mutta teidän tehtävänne todella selventää niiden palvelemista ja miksi ne voivat olla tärkeitä.

Minusta tuntuu, että jotkut mainitsemistasi ehdoista saattavat todella olla hyviä kirjoittamaan tilanteesi.

Esimerkiksi transsukupuolilla voi olla sukupuolen sukupuoli, mutta sukupuoli-identiteetti, joka yleensä liittyy toisiinsa. Esimerkiksi nainen, joka syntyy peniksellä, joka tuntee naisen, voi tunnistaa transsukupuoliksi. Mutta niin voi myös henkilö, jolla on emätin, joka ei tunne täysin "miestä" tai täysin "naista".

Osittain se johtuu siitä, että transsukupuoli on sateenvarjo, joka voi sisältää kaikki drag drags ja drag queens transseksuaaleja, cross-dressers ja transvestites.

Termi voi myös viitata jollekin genderqueer-jäsenelle, joka on toinen mainitsemasi sana.

1

Genderqueer viittaa ihmisiin, jotka eivät noudata tiukasti mies- tai naispuolisia identiteettejä ja rooleja.

Sukupuolikysymysryhmä ei useinkaan esitä yhtä selvästi miestä eikä selkeästi naista, vaan pikemminkin sukupuolittomana yksilönä, jonka identiteetti voi muuttua ja muuttua ajan myötä. Jotkut tasa-arvoiset ihmiset ovat transsukupuolisia. Jotkut ovat homoja, lesboja tai biseksuaaleja. Toiset eivät tunnista mitään näistä kategorioista.

Muita termejä ihmiset käyttävät ovat: FtM tai F2M (naaras mies), FTM boi, transman ja "uusi mies" (käytetään tunnistamaan postoperatiivisen transsukupuolen mies).

Toinen tapa, jolla ihmiset voivat kuvata itsensä on yhtä androgyinen. Sana androgynous viittaa henkilöön, jolla ei ole selvästi miestä tai selvästi naispuolista ulkonäköä tai identiteettiä.

Nyt et silti voi tuntua ikään kuin joko termi transseksuaali, tai termi genderqueer ovat sinulle sopivia. Se on okei. Pidä mielessä, että vaikka olisi hienoa, jos voisitte vain selittää ihmisille, mitä olet menossa läpi yhdellä sanalla, se ei ehkä ole juuri sinulle. Vaikka saattaisi olla monimutkaisempi kuvailla, miltä tuntuu, ja vaikka et välttämättä haluta rehash kaikesta, mitä tunnet kaikkien tavatessasi, jos sinulla on läheisiä ystäviä ja perheenjäseniä, joiden kanssa haluat jakaa kokemuksesi, älä yritä tuntuu rajoitetuksi olemalla täydellinen sanasto.

Onko sinun tarvetta leikkaukseen tai hormonien tuntemiseen kokonaan täytetty on todella henkilökohtainen! Runsaasti trans ihmisiä ei koskaan muutu ruumiillisesti fyysisesti ja kokevat itsensä kokonaan hyviksi, kun taas toiset ihmiset kokevat, että tämä on ratkaiseva piirre siitä, kuka he ovat.

Mainitset, että olet ollut sitova, mutta ehkä haluat myös kokeilla pakkaamista (päällään keinotekoinen Phallus) ja nähdä, miten se tuntuu alkavan ja ottaa sen sieltä.

1

About

Check Also

Zwei Großmütter oder zwei Großväter?

Fast jeder kennt jemanden mit zwei Papas oder zwei Mamas. Aber zwei Omas oder zwei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 57