Home / LGBTQ / Συμβουλές για να βγείτε σε μια συντριβή

Συμβουλές για να βγείτε σε μια συντριβή

Συμβουλές για να βγείτε σε μια συντριβή

Ερώτηση: Πώς μπορώ να έρχομαι στο φίλο μου συντριβή?

Ένας φοιτητής που έχει βγει σε μερικούς φίλους στον κοινωνικό της κύκλο θέλει τώρα να έρθει να βγει σε ένα κορίτσι που συντρίβει. Αλλά πώς αυτός ο φίλος θα αντιδράσει είναι αβέβαιο! Ακολουθούν μερικές πληροφορίες σχετικά με τη συντριβή ενός φίλου και την έξοδό του.

Απάντηση:

Πρέπει να βγείτε και να μοιραστείτε μια φρικτή φίλη; Ένας αμφισβητίας φοιτητής κολέγιο γράφει:

"Το να είσαι στο κολλέγιο τελικά με βοήθησε να έρθω σε επαφή με τη σεξουαλικότητά μου, είμαι κουρασμένος να είμαι μόνο το μισό από μένα και να δείξω στους ανθρώπους τι θέλουν να δουν .. Έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω να βγαίνω στους στενούς μου φίλους για να ξεκινήσω. στο σχολείο υπάρχουν πέντε που είμαστε πολύ κοντά: εγώ, ο συγκάτοικος μου, και άλλοι δύο φίλοι, τώρα έχω πει μόνο στον συγκάτοικο μου και σε έναν φίλο μου, που πραγματικά δεν με νοιάζουν πολύ και δεν με αντιμετωπίζουν Οποιοσδήποτε από αυτούς είμαι αρκετά θετικός δεν θα με νοιάζει, το άλλο μόλις πρόσφατα μου είπε ότι είναι δι-περίεργο και φλερτάρει μαζί μου όλη την ώρα. ξέρει ότι είμαι δυσαρεστημένος ή ότι έχω μια φίλη της συντριβή αλλά ξέρω ότι οι φίλοι μου πρέπει να γνωρίζουν τουλάχιστον είμαι απλά συγκρουόμενα για το πώς ή αν θα έπρεπε να τους πω ».

Συγχαρητήρια για να βγείτε σε μερικούς από τους φίλους σας! Αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα και είναι πραγματικά ενθαρρυντικό ότι πήγε τόσο ομαλά.

Αλλά, φυσικά, είναι διαφορετικό να βγαίνεις σε έναν φίλο τον οποίο συντρίβεις. Έτσι δεν θα συμβούλευα να βγαίνω και να αποκαλύπτω τη συντριβή σας με την ίδια αναπνοή.

Η έξοδος μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε πολύ εκτεθειμένοι. Έτσι μπορείτε να μοιραστείτε ρομαντικά συναισθήματα. Επομένως, είναι πραγματικά σημαντικό να σκεφτείτε εάν είστε επίσης έτοιμοι να είστε ανοιχτοί και για τα δύο θέματα.

Γιατί δεν προσπαθείς να βγεις σε αυτό το κορίτσι και να δεις πώς αντιδρά. Λέτε ότι έχει μιλήσει για το ότι είναι περίεργο και φαίνεται φλερτ. Επομένως δεν είναι καθόλου αδύνατο να συντρίψει και εσένα.

Να βγείτε έξω και να μοιραστείτε ότι συντρίβετε σε κάποιον συνεπάγεται και τη λήψη κινδύνων. Συχνά η λήψη κινδύνων είναι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσετε νέα πράγματα, να έχετε θετικές εμπειρίες και να αισθανθείτε σαν να ζείτε μια αυθεντική ζωή. Υπάρχουν όμως και κίνδυνοι και η προετοιμασία για πιθανά αρνητικά αποτελέσματα μπορεί να σας βοηθήσει αν τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως ελπίζατε.

1

Έχετε σκεφτεί πώς θα νιώθετε εάν αντέδρασε άσχημα, ή αν αντέδρασε καλά στην έξοδό σας, αλλά απλά δεν επέστρεψε τη συντριβή σας; Η σκέψη για αυτό εκ των προτέρων μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν αποκαλύπτετε μια συντριβή ή βγαίνοντας είναι το καλύτερο πράγμα για να κάνετε.

Ακολουθούν μερικές περισσότερες πληροφορίες που μπορεί να σας βοηθήσουν:

Βγαίνοντας

Πώς μπορώ να ξέρω πότε θα έρθει;?

Ακόμα κι αν είστε άνετοι αναγγέλλοντας τον σεξουαλικό προσανατολισμό σας, αποφασίστε πότε και πώς να βγείτε μπορεί να είναι δύσκολη. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι θα είστε ασφαλείς. Γνωρίζοντας ότι έχετε κάποιον που να σας υποστηρίξει μπορεί επίσης να κάνει μια τεράστια διαφορά στην εμπειρία σας.

Η διαδικασία εξόδου

Οι επαγγελματίες έχουν εντοπίσει διάφορα στάδια της τυπικής διαδικασίας εξόδου. Βγαίνουν στον εαυτό σας και την αυτογνωσία της ύπαρξης GLBT, λέγοντας στους ανθρώπους κοντά σας ότι είστε GLBT, συνδέεστε με άλλα άτομα της GLBT και την ομοφυλόφιλη κοινότητα, αισθάνεστε καλά για τον σεξουαλικό προσανατολισμό ή την ταυτότητα φύλου σας και βγαίνοντας δημόσια στο μεγαλύτερο κόσμος.

Συντρίβει

Πώς να χειριστείτε το Gay Teen Crushes

Αν είστε σαν οι περισσότεροι έφηβοι θα έχετε μια φλερτ σε κάποιο σημείο. Αλλά αν έχετε μια φίλη συντριβή, μια ευθεία συντριβή, ή ακόμα και μια συντριβή δάσκαλος, που ασχολούνται με το γεγονός ότι είστε συνθλίβοντας κάποιος μπορεί να είναι προκλητική.

Πώς μπορώ να ξεπεράσω το Straight Crush μου?

Είχατε ποτέ μια συντριβή σε κάποιον ευθεία; Αν έτσι είστε σίγουροι ότι δεν είστε μόνοι. Σχεδόν 1000 έφηβοι έχουν μοιραστεί τις εμπειρίες τους σχετικά με τη συντριβή σε κάποιον ευθεία σε αυτόν τον ιστότοπο. Αλλά ενώ αυτό είναι πραγματικά κοινό, στην πραγματικότητα είναι επίσης πολύ απίθανο να μετατραπεί σε κάτι ρομαντικό.

GLBT Teen Flirting Συμβουλές

Πραγματικά, δεν υπάρχει κανένας τρόπος για να φλερτάρει που είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει όλη την ώρα. Οι άνθρωποι πρέπει να αναπτύξουν τον δικό τους τρόπο να δείξουν ότι ενδιαφέρονται για κάποιον άλλο. Αλλά διατηρώντας μερικά πράγματα στο μυαλό σας μπορεί να σας βοηθήσει να δείξετε σε κάποιον που σας ενδιαφέρει.

1

About

Check Also

Distressed Dad – Repulsed by Daughter Coming out as Lesbian

We are the parents of a 15 Yrs old daughter and she has recently told …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =