Home / LGBTQ / Γιατί πρέπει να βγείτε μόνοι για να συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους

Γιατί πρέπει να βγείτε μόνοι για να συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους

Γιατί πρέπει να βγείτε μόνοι για να συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους

Γιατί να πάτε σε ένα μπαρ, σαλόνι ή καφέ μόνο; Το γεγονός είναι ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους αν είστε μόνοι. Εδώ γιατί.

Γιατί να βγείτε μόνοι σας

Όταν ταξιδεύουμε με ένα πακέτο φίλων σε γκέι μπαρ, κλαμπ και καφετέριες, τείνουμε να βρισκόμαστε μαζί τους, αντί να ανοίγουμε ευκαιρίες να μιλάμε με άλλους. Έχουμε την τάση να μιλάμε για το ποιος είναι χαριτωμένος ή ακόμα και να δώσει μια καλή κρουαζιέρα, αλλά στη συνέχεια στρίψτε δεξιά πίσω και συζητήστε τον κύκλο μας.

Δεν αφήνουμε περιθώρια για συνομιλία με τους ξένους. Και ακόμη περισσότερο αφήνουμε λίγες ευκαιρίες για ξένους να έρθουν και να μας μιλήσουν. Πλησιάζοντας αυτό είναι μόνο το νευρικό-wreaking αρκετά? ξεκινώντας μια συζήτηση με κάποιον με την ομάδα φίλων τους παίρνει το θάρρος των θεών αγάπης. Οι περισσότεροι τύποι θα περάσουν την ευκαιρία για φόβο απόρριψης, όχι μόνο από εσάς, αλλά και από τους φίλους σας.

Αυτό δεν είναι να πω έξω έξω με τους φίλους σας είναι μια κακή ιδέα. Όλοι χρειαζόμαστε λίγο κοινωνικό χρόνο. Ωστόσο, όταν στέκεστε σε ένα μπαρ ή πίνετε ένα φλιτζάνι σε ένα καφενείο ή περιηγηθείτε στους διαδρόμους του TJ Maxx μόνο του (TK για τους βρετανούς φίλους μου), είναι πιο εύκολο για έναν τύπο να κάνει μια κίνηση και να ξεκινήσει μια συζήτηση και, εάν ενδιαφέρεται, κάνει την επόμενη κίνηση. Αντίθετα, εάν είστε με φίλους και αποδείξετε ότι δεν τον ενδιαφέρεστε, διακινδυνεύει να χρειαστεί να γυρίσει την πλάτη του σε μια ολόκληρη ομάδα ατόμων (και γνωρίζουμε πώς μπορούν να καταστρατηγηθούν και να καταστραφούν μερικοί από τους φίλους μας).

Θα αναλάβατε τον κίνδυνο?

Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι ένας τύπος θα σας πλησιάσει όταν είστε μόνοι, αλλά είναι πιο πιθανό να πάρουν μια πιθανότητα. Μπορείτε επίσης να κάνετε την πρώτη κίνηση επίσης.

Πού να πάτε

Έτσι, πού πρέπει να βγεις μόνος σου?

Οι περιστασιακές κοινωνικές ρυθμίσεις είναι πιο άνετα περιβάλλοντα για να χτυπήσουν συνομιλίες σε αντίθεση με υπερπλήρεις θέσεις με μεγάλη δραστηριότητα.

Έτσι, επιλέξτε το μικρότερο σαλόνι κατά τη διάρκεια της ευτυχούς ώρας αντί για το μεγάλο club το Σάββατο ή επιλέξτε ένα σημείο σε μια εβδομάδα αντί για ένα Σαββατοκύριακο.

1

Ενώ είστε έξω, προσπαθήστε να μην κρύψετε πίσω από εμπόδια όπως το κινητό σας. Εάν είστε θαμμένοι στο smartphone σας, ενώ όλοι οι άλλοι μιλούν και φλερτάρουν, μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι είστε είτε πολύ ντροπαλοί ή ανίκανοι να συνομιλήσετε με άλλους ανθρώπους. Επίσης, παραμείνετε προσβάσιμοι και μακριά από μεγάλες κατασκευές και άλλα εμπόδια. Μείνετε μακριά από πόλους ή πάγκους ή άλλα πράγματα που μια δυνατότητα δεν μπορεί να ξεφύγει αν απορριφθεί - αυτό περιλαμβάνει το τείχος που πάντα κλίνει ενάντια. Είναι πιο πιθανό να πάρει την ευκαιρία αν έχει εύκολη έξοδο αν τα πράγματα πάνε στραβά.

Σκεφτείτε το αγαπημένο σας κατάστημα ειδών ένδυσης και πώς διαφημίζουν διαθέσιμα αντικείμενα. Οι λιανοπωλητές λιανικής δεν τοποθετούν αντικείμενα όπου δεν μπορείτε να τα βρείτε. Θέλουν να πεθάνεις για το συγκεκριμένο είδος ρούχων, να το γελάσεις και να ερωτευτείς, ώστε να είσαι πιο διατεθειμένος να το πάρετε σπίτι. Σκεφτείτε τον εαυτό σας ως αυτό το καυτό στοιχείο. Πώς πωλείτε τα περιουσιακά σας στοιχεία, μιλάτε, σε διαθέσιμους διανομείς; Τοποθετείτε τον εαυτό σας στο ράφι πώλησης, γεμισμένο στην πίσω γωνία στον τοίχο ή είστε μπροστά και στο κέντρο, χωρίς εμπόδια?

Έτσι, την επόμενη φορά που ψάχνετε μια ημερομηνία, αφήστε χώρο για κάποιον που θα έρθει σε σας, ξεκινήστε μια συζήτηση και κλείστε τη συμφωνία. Ή καλύτερα ακόμα, δοκιμάστε να πλησιάσετε κάποιον που είναι και μόνος. Μη δημιουργείτε εμπόδια στην προσέγγισή τους. Ένας προπονητής χρησιμοποιεί ήδη όλα τα νεύρα που έχει, έρχεται σε σας? είναι λιγότερο πιθανό να συγκεντρώσει περισσότερο θάρρος για να ξεπεράσει άλλα εμπόδια, συμπεριλαμβανομένων των φίλων, που βάζετε στο δρόμο τους. Αν ψάχνετε να συναντήσετε άλλους ομοφυλόφιλους άνδρες αλλά έχετε την ανάγκη να βγείτε με τους φίλους σας, μην το κάνετε. Τον αφήστε μόνο και πάρτε μια ευκαιρία.

1

About

Check Also

To Grandmas eller Two Grandpas?

Næsten alle kender nogen med to daddies eller to mommies. Men to bedstemor eller to …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

42 − 35 =