Home / LGBTQ / Oliko Marlene Dietrich todella biseksuaali?

Oliko Marlene Dietrich todella biseksuaali?

Oliko Marlene Dietrich todella biseksuaali?

Marlene Dietrich, kuuluisa biseksuaalielokuva-näyttelijä 1930-luvulta tunnettiin parhaiten roolistaan ​​elokuvissa Marokko (1930), Shanghai Express (1932) ja Himoita (1936). 

Tiedot Marlene Dietrichin elämästä

Tässä on muutamia tietoa Marlene Dietrichin elämästä, urasta ja rakkaudesta.

Hänen ensimmäinen rakkautensa oli viulu

Marlene Dietrich syntyi Maria Magdalena von Loschissa vuonna 1901 Berliinissä Saksassa. Hän oli lupaava viuluopiskelija, kunnes hän loukkaantui kädellään ja joutui luopumaan pelaamisesta.

Elokuva uran

Marlene Dietrich aloitti näyttelemisen elokuvissa vuonna 1923, mutta hänen roolinsa oli Lola-Lola Sininen enkeli joka katapultti hänet kuuluisuuteen vuonna 1929. Deitrichin ensimmäinen amerikkalainen elokuva, Marokko ansainnut Dietrichin Oscar-ehdokkuuden.

Vuosina 1930-1935 Marlene Dietrich esiintyi kuudessa elokuvassa: Marokko, häpäissyt, Shanghai Express, Vaalea Venus, Scarlet keisarinna, ja Paholainen on nainen.

Hänen roolinsa Drag King

Marlene Dietrich myönsi, että hänen androgynus-ilme oli osa hänen valitustaan. Hän ristiin pukeutunut vetovoimaan sekä miehille että naisille. Hän oli seksikäs seksuaalisen tukahduttamisen aikakaudella. Elokuvassa Marokko, hänellä on tuxedo sekä flirttailee ja suutelee naista. Vaikka se oli osa elokuvaa, se oli melko vaarallinen vuonna 1930.

1

Osallistuminen USO: han

Marlene Dietrichistä tuli Yhdysvaltain kansalainen vuonna 1939. Vuonna 1941 Yhdysvallat tuli toisen maailmansodan. Dietrich oli yksi ensimmäisistä, jotka viihdyttivät joukkoja eturivissä.

Hän puhui natsareita, fasismia ja rasismia vastaan.

biseksuaalisuus

Marlene Dietrich avioitui johtajan Rudolf Sieberin kanssa vuonna 1923, ja heillä oli avoin suhde. Heillä oli yksi lapsi Maria Elisabeth Sieber vuonna 1924. Marlenellä oli myös suhteita näyttelijä Jean Gabinin ja kirjailijan Mercedes de Acostan kanssa. Huhut väittivät, että hänellä oli asioita Frank Sinatra, John Kennedy ja Edith Piaf kanssa.

Elämä on elossa

Marlene Dietrich oli pitkä elämä täynnä matkustamista, seikkailua, elokuvia, yhden naisnäytöksiä ja menestyksekäs ura. Hän kuoli Pariisissa 6. toukokuuta 1992.

Lähteet 

Marlene Dietrich -museo, glbtq.com, Gay Pride: Gay-ja lesbo-juhlaa William J. Mannin

1

About

Check Also

Две баби или две депутати?

Почти всеки знае някой с две татко или две майки. Но две баби или два …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 + = 57