Home / LGBTQ / Olenko todella lesbo tai olen biseksuaali?

Olenko todella lesbo tai olen biseksuaali?

Olenko todella lesbo tai olen biseksuaali?

Hyvä lesboelämä:
Olen 19 ja ihmettelin, olenko todella lesbo tai olen biseksuaali?
Tiedän, että olen nuori ja olen lukenut vastauksesi joihinkin kansakysymyksiin, mutta uskon todellakin, että olen eri mieltä siitä, koska en todellakaan tiedä, kenen haluan olla mukana, ja se olisi tyttö.

Tiesin, että olin kiinnostunut tytöistä kun olin 6. luokalla ja se oli oikeastaan ​​ensimmäinen kerta tytön kanssa ja olen ollut tyttöjen vetäjä siitä lähtien, mutta olen myös ollut miesten kanssa.

En halua kuulostaa kuin nukun ympärillä, mutta olen ollut useamman tytön kanssa, ja minulla on miesten kanssa, ja olen paljon onnellisempi tytön kanssa ja minulle tuntuu siltä, ​​johon kuulun. Jotkut sanovat, että lesbo on joku, joka ei ole koskaan ollut miehen kanssa, on totta?

Ihmiset sanovat, että olen enemmän biseksuaali, koska olen ollut miesten kanssa, mutta olen eri mieltä, koska enkä edes ole mieluisasti miehen kanssa. Henkilökohtaisesti sanon, että olen lesbo, koska tiedän, kuka olen kiinnostunut ja kenen kanssa haluan olla tulevaisuudessa, haluan vain tietää, mitä minun pitää kutsua.

Viime vuonna tulin ulos äidilleni, ja se oli tuhoisa hänelle, ja kaikki mitä hän sanoi olevan: "Tämä on vaihe, jota menette läpi. Sinä pääset sen yli, ja se johtuu siitä, että ihmiset, joihin tavoittelet." Olen täysin eri mieltä hänen kanssaan.

Auta minua ymmärtämään seksuaalisuutta ja kerro minulle, mitä ajattelet tästä koko juttu, koska en todellakaan usko oloni biseksuaali.

Pikku lesbo

Hyvä Little,

Olet lesbo. Miksi? Siksi sinä tunnet itsesi.

Lesboille on tosiasiallisesti hyvin yleistä, että heillä on ollut suhteita miehiin. Monet naiset tulevat lesboiksi naimisiin avioliiton ja lasten kanssa. Aivan koska he olivat kerran suhteessa miehiin, ei tarkoita, etteivät he ole lesbot.

1

Sama pätee myös sinulle.

Biseksuaalit ovat seksuaalisesti ja emotionaalisesti kiinnostuneita sekä miehistä että naisista. Koska et enää löydä miehiä houkuttelevammaksi ja sanot, että et todennäköisesti ole taas mukana, mielestäni tämä säännös on biseksuaali sinulle.

On totta, että jotkut ihmiset tulevat biseksuaaliksi ja myöhemmin tulevat lesboiksi. On myös totta, että jotkut naiset tulevat ensin lesboiksi ja sitten ymmärtävät, että he ovat todella biseksuaaleja.

Tarkoittaako tämä, että seksuaalinen suuntautuminen voi muuttua? Ei oikeastaan, mutta miten ymmärtää itsesi voi muuttua. Alfred Kinsey, kuuluisa sukupuolentutkija, totesi, että ei todellakaan ole kolme seksuaalista suuntausta (homoseksuaali, biseksuaali, suora), vaan pikemminkin on asteikko, jossa ihmiset kuuluvat jonnekin pitkin jatkuvuutta.

Tärkeä asia tässä on se, että päättää, kuka olet. Identiteetti on hyvin henkilökohtainen asia. Jotkut tietävät luonnostaan ​​heidän seksuaalisen suuntautumisensa. Toiset tarvitsevat jonkin aikaa selvittääkseen sen. Joko juontamalla vastakkaista sukupuolta, tai dating samaa sukupuolta. Mikä tahansa prosessi on, se on hieno. Kaksi ihmistä ei mene samalle polulle. Siksi me kaikki olemme niin upeita ja ainutlaatuisia. Aivan kuten äitisi ei päätä sinusta, että lesbo on vaihe, ystäväsi eivät pääse päättämään, että olet biseksuaali, koska olet päivätty miehet menneisyytesi.

Muut voivat yrittää merkitä sinut, mutta viime kädessä sinun on elettävä itsesi kanssa ja päättää, miten tunnistaa.

Toivon tämän auttavan!

1

About

Check Also

Трябва ли да се обадя на Трансфер?

Въпрос: Трябва ли да се обадя на Трансексон или нещо друго?Тийнейджър, който е роден от …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 89 = 93