Home / LGBTQ / Обслужване на партньорите, съпрузите и семействата на членовете на службата на ЛГБТ

Обслужване на партньорите, съпрузите и семействата на членовете на службата на ЛГБТ

Обслужване на партньорите, съпрузите и семействата на членовете на службата на ЛГБТ

Американската асоциация на военните партньори (AMPA) е най-голямата мрежа за подкрепа и подкрепа на партньорите, съпрузите, семействата и съюзниците на американските лесбийки, гейове, бисексуални и транссексуални (LGBT) членове и ветерани. Като организация с нестопанска цел от 501 (с) 3, основана от партньорите на служители на активни служители, АМПА е нараснала до силата на над 40 000 членове и привърженици и се гордее, че води нацията в образованието, застъпничеството и подкрепата за нашите съвременни военни семейства.

 Чрез безпрецедентната ни работа да свързваме, подкрепяме, почитаме и обслужваме партньорите и съпрузите на членовете на американските LGBT услуги и ветераните, които са важна част от съвременните военни семейства на нацията, изграждаме силни ресурси и мрежи за подкрепа като друг.

AMPA проследява своите корени в "Кампанията за военни партньори", безпрецедентно усилие, започнало през 2009 г., за да се свържат и да се застъпят за служителите, живеещи под заплахата на "Не питай, не казвай" (DADT). След това, спонсориран от Servicemembers United, организация, работеща за отмяната на DADT, това е първото по рода си движение, за да подкрепи тези скрити партньори и техните семейства, които също бяха принудени да живеят в сенките под DADT. След успешното отменяне на DADT, АМПА е родена в края на 2012 г., основана в град Вашингтон, от Стивън Питърс, съпруг на активно морско дежурство, АМПА продължи да революционизира и оформя движението, за да донесе пълна равнопоставеност към тези съвременни военни семейства.

AMPA стартира и поддържа уеб сайта MilitaryPartners.org като онлайн портал за най-добра информация за партньорите, съпрузите и семействата на LGBT служителите и продължаваме да провеждаме системна кампания за разпространение на военните партньори на ЛГБТ, за да ги вкараме в организацията, да ги накара да започнат да се чувстват като приветствана част от по-широката военна общност.

AMPA организира и серия от национални събития, фокусирани главно върху военните партньори и двойките на ЛГБТ, включително периодични брюни, щастливи часове и други възможности за нашите членове да се срещат, да общуват и да получат подкрепата и приятелството, от което се нуждаят. За да се свържат и включат онези, които не са близо до центрове за военно население, където обикновено се случват нашите социални събития, стартирахме първата по рода си частна онлайн социална мрежа изключително за партньорите на членове на LGBT и ветераните. Тази частна онлайн мрежа позволява на членовете, намиращи се навсякъде, да планират събития, да търсят нови приятели и да споделят опит и актуализации в поверителна и поддържаща среда.

След отмяната на DADT, AMPA предизвика националния диалог за влиянието на неравенството по отношение на брака върху съпрузите на служителите, на които е отказан достъп до военните обезщетения и системите за подкрепа, предлагани на съпрузите на обслужващите лица от противоположния пол. Споделяйки история след историята, настоявахме за пълни и равнопоставени ползи за съпрузите от същите сексуални съюзи. След частичното падане на Закона за защита на брака благодарение на решението на Върховния съд по делото Уиндзор и евентуалното признаване от страна на Министерството на отбраната на съпрузите на служители от съпруга на съпрузи, АМПА продължава да се застъпва за пълно равенство между ЛГБТ в Обединеното кралство Държавни военни.

От подчертаването на въздействието на неравенството в брака и дискриминационните политики в различните държави в нацията, на работата за постигане на равностойни ветерани за нашите ветерани ЛГБТ и техните семейства, за подобряване на живота на нашите семейства чрез промяна на сърцата и умовете - както и остарели политики - AMPA продължава нашата важна мисия в образованието, застъпничеството и подкрепата.

Американската асоциация на военните партньори е била на челно място в службата на този уникален избирателен район, като идентифицира, свързва, подкрепя и накрая ги признава като част от нашата по-широка военна общност и се гордеем, че продължаваме своята мисия.

За да се присъедините към AMPA и да се свържете с хиляди други LGBT военни семейства, моля посетете MilitaryPartners.org/join. 

1

Актуализирано от Армин Бърт, Юни 2016 г.

1

About

Check Also

Kuinka tavata poikaystävä klubikohtauksesta

Etkö ole baari / klubi-kohtaus? On yleistä, että ihmiset uskovat, että baari tai klubi eivät …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =