Home / LGBTQ / Mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin ostat lesboa

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin ostat lesboa

Mitä sinun tarvitsee tietää ennen kuin ostat lesboa

Kun on aika ostaa lesbojen vihkisormukset tai sitoutumisjuhlat, voit päästä jalokivikauppiaaseen ja kohdata mahdolliset homofobiset myyntihenkilöt. Tai voit viettää rahat lesbojen omistuksessa tai lesbo-ystävällisessä liiketoiminnassa. Seuraavassa on joitain parhaita paikkoja löytää lesbojen vihkisormuksia ja sitoutumisbändejä.

Rakkaus ja ylpeys

Haluatpa perinteisen häätbändin tai jotain queerer vibea, Love & Pride on erinomainen ensimmäinen pysäkki.

Valitse timanttisormus, kulta, hopea tai titaani häät, ja jopa viileät L Word-korut. Sormukset ovat käytettävissä alle 100 dollaria jopa niin paljon kuin haluat kuluttaa.

Korut Ponce

Korut Ponce on tehnyt lesbo- ja homo-vihkisormuksista, kihlasormuksista, sitoutumisrenkaista ja muista LGBTQ-koruista vuodesta 1983 alkaen. Häät renkaat vaihtelevat hintaan 200 dollaria - 5 000 dollaria. Löydät jotain täältä, joka täyttää tyylisi ja budjetesi.

Sumiche

Ei vain Sumiche-lesbojen omistama, voit ostaa häät tai sitoutumisbändi heiltä ylpeydestä, koska he käyttävät vain sertifioitua vihreää kultaa ja platinaa. Ei, vihreä ei ole väri. Vihreä tarkoittaa sitä, että se on kestävästi louhittu ja kauppaa käydä, joten voit olla varma, että onnellinen päiväsi ei aiheuta kärsimystä planeetalle tai työntekijöille ympäri maailmaa.

George Sawyer

George Sawyer -renkailla on ainutlaatuinen ilme. Mokume Ganen muinaisen japanilaisen taiteen perusteella George Sawyer sekoittaa erilaisia ​​kultaisia ​​värejä antamaan renkaillesi ainutlaatuisen eräänlaisen ilmeen.

Equalli

Equalli alkoi erityisesti valmistaa koruja LGBTQ-yhteisöön. Niiden renkaat ovat kauniita sateenkaaren värisiä luonnollisia safiirenkaita, jotka on tehty kestävillä ja eettisillä kaivoskäytännöillä, joten voit tuntea niin hyvää ostoksestasi kuin ne näyttävät.

1
1

About

Check Also

Kuinka tavata poikaystävä klubikohtauksesta

Etkö ole baari / klubi-kohtaus? On yleistä, että ihmiset uskovat, että baari tai klubi eivät …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =