Home / LGBTQ / Kuuntele, lesbot: 9 Merkkaa nainen on kiinnostunut sinusta

Kuuntele, lesbot: 9 Merkkaa nainen on kiinnostunut sinusta

Kuuntele, lesbot: 9 Merkkaa nainen on kiinnostunut sinusta

Vaikka ei ole varmaa tapaa kertoa, onko nainen kiinnostunut sinusta, on joitain merkkejä, jotka voivat paljastaa totuuden. Voi olla vaikeaa selvittää, onko nainen vain kohtelias vai tosiasiassa. Biseksuaali- ja lesbo-naiset voivat päästä eroon erityisesti seksuaalisuudestaan, jos he pitävät sinusta. Esimerkiksi hän saattaa tuoda esiin sen, mikä on LGBTQ + ja millaista on tulla ensin ulos.

Tämä on vain yksi merkki hänen viittauksestaan, että hän pitää sinusta.

Merkkejä, joita nainen nauttii

Yksi tavallisimmista asioista, joita nainen, joka haluaa sinun tekevän, on yrittää tehdä suoraa silmäkosketusta. Kun katsot hänen tiensä, näetkö sinä kiinni, kun katsot häntä takaisin. Nämä ovat kaikki merkkejä siitä, että hän voi olla kiinnostunut. Se ei kuitenkaan välttämättä ole romanttisella tavalla. Kiinnitä huomiota asiayhteyteen, jotta näet, ovatko nämä vihjeitä siitä, että lesbinen baarissa on sinuun vai onko vain työntekijä, joka katsoo sinun suuntaasi.

Lisäksi huomaa, jos hän tekee mitään fyysisiä liikkeitä. Jos hän haluaa olla kanssasi, hän saattaa yrittää päästä lähemmäksi. Se voi tapahtua monissa tilanteissa:

 • Huomaa, että nainen istuu aina vieressäsi työtovereiden kokouksissa
 • Nähdäksesi ystäväsi jatkuvasti istuvat istuimen vieressä tai vastapäätäsi
 • Tulee jatkuvasti henkilökohtaisesti kysymään tai aloittamaan keskustelun
 • Löytää tapoja kevyesti koskettaa sinua, kuten polvilla

  Vastaavasti, jos nainen pyrkii jatkuvasti tekemään yhteistyötä kanssasi, hän saattaa yrittää kertoa teille, että hän mielellään olet. Esimerkiksi hän voi aina tulla työhuoneesi työtilanteessa tarkistamaan projektin, kun sitä voidaan helposti puhua sähköpostin välityksellä. Ehkä tämä nainen näkyy aina softball-peleissänne, klubissa, jossa sinä olet, tai luokkahuoneesi ulkopuolella.

  Nämä ovat kaikki merkkejä, joita hän voisi olla sinuun. Sitten taas voisi olla vain toinen työtoveri, pomo tai luokkatoveri. Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin näissä tilanteissa ja mene suolistasi.

  Viestejä, jotka osoittavat hänet sisään

  Yksi asia mitä nainen voi tehdä, kun hän pitää sinusta, nauraa jatkuvasti vitsejäsi. Jos hän tekee niin (varsinkin jos uskot, että he eivät ole kovin hauskoja), on mahdollista, että hän on kiinnostunut sinusta. Jos hän on enemmän eteenpäin ja löytää tapoja fyysisesti koskettaa sinua, se voi olla toinen merkki. Esimerkkejä fyysisestä kosketuksesta ovat koskettaa kättäsi pyytäessäsi nähdä rengastasi ja istua lähellä sinua sohvalla ja antaa olkapääsi puristaa, kun kulje hänen.

  Tietenkin, jos huomaat, että hän jatkuvasti kehuu sinua, hän luultavasti flirttailee kanssasi. Flirttailu sisältää kohteliaisuuksia, kuten sanon, että sinulla on ihanat silmät tai mukava hymy. Jos hän sanoo mukavia asioita materiaaleista, kuten paitaasi tai kengistäsi, on mahdollista, että hän on vain ystävällinen. Harkitse, jos hän vaikuttaa tiettyyn suuntaan vain sinuun, tai jos hän on yleensä herkkä ja flirttaava henkilö.

  Lisämerkkejä, joita hän saattaa kuin sinä:

  1
  • Hän kertoo jatkuvasti omasta kokemuksestaan, kokemuksestasi, millaista on tulla ulos ja muutoin herättää sukupuoleen liittyvää aihetta usein.
  • Huomaa, että hän on hyvin sosiaalisesti tai fyysisesti hankalaa, kun hän on ympärilläsi. Hän saattaa olla hermostunut tai ujo.
  • Muistat pieniä asioita, joita sanoit. Jos hän tuo esiin pieniä yksityiskohtia, joita olet kertonut aiemmin, tämä voi olla merkki siitä, että hän menettää tiesi todella tutustumaan sinuun.
  • Fyysisen kosketuksen käynnistäminen, varsinkin läheisemmillä alueilla. Tämä sisältää miellyttävää ja romanttista eleitä, kuten auttamaan sinua kiinnittämään kaulakorun, kiinnittämään hiuksesi ja yrittämään pitää tai omaksua sinua.

  Kuuntele vaistoasi

  On vaikea tietää, pitäisikö joku ystäväsi tai jotain muuta. Jos hän leikkii jatkuvasti kanssasi, hänellä voi olla huumorintaju tai hän käyttää vitsejä jäänmurtajana. Jos hän toivoo sinua, hän luultavasti ryhtyy toimiin kiusannut, leikkisä ja / tai flirttailee kanssasi.

  Lopulta, sinun täytyy mennä intuitioonne.

  Usein kahden ihmisen välinen energia on havaittavissa. Tunne sen, mutta ymmärrä, ettet voi koskaan olla varma, onko se yksipuolinen. Tietenkin, ainoa todellinen tapa selvittää, haluaako hän sinua pyytää häntä. Jos saat intiimejä, kuitenkin asiat varmasti etsivät.

  Ole varovainen

  Toteuta hyvät rajat. Jos mietin, onko työntekijä kiinnostunut, voit pyytää häntä rentoutumaan töiden ulkopuolella. Älä lyö häntä toimistossa, koska se on erittäin sopimatonta ja epämiellyttävä muille osapuolille.

  Mitä tahansa valitset, käytä varovaisuutta. Vaikka monet merkit voivat lisätä hänen mielellään sinua, ota se hidas ja saada tietää hänet paremmin. Muuten on mahdollista, että teet jotain ihottumaa tai typerää. Lopuksi, voit päättää kysyä häneltä, onko hän homo vai biseksuaali. Hän ei ehkä vielä edes tiedä itseään, mutta jos tulet ensimmäiseen, hänellä saattaa olla ehdoton vastaus.

  1

  About

  Check Also

  Sådan snakker du om at være homoseksuel lesbisk biseksuel

  Spørgsmål kommer nogle gange op fra folk, der ønsker at tale med deres venner om …

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 4 = 6