Home / LGBTQ / Kuinka vanhempien suostumusikä vaikuttaa LGBT-teini-ikäisiin

Kuinka vanhempien suostumusikä vaikuttaa LGBT-teini-ikäisiin

Kuinka vanhempien suostumusikä vaikuttaa LGBT-teini-ikäisiin

Suostumusikä on se ikä, jonka henkilö voi laillisesti hyväksyä seksistä. Ihmisluvan saaneen henkilön, joka on sekaantunut jonkun kanssa suostumuksensa kanssa, voidaan syyttää rikoksesta, jolla hänellä on seksiä nuoremman henkilön kanssa, riippumatta siitä, onko nuorempi samaa mieltä sukupuolesta.

American Age of suostumuslainsäädäntö

Lupa-aika vaihtelee valtioiden ja maiden välillä. Sivustolla Sxetc on ominaisuus, joka antaa tietoa Yhdysvaltojen hyväksymisluvista ja sukupuolen yleisestä lainsäädännöstä valtion mukaan.

Joissakin valtioissa lait ovat erilaiset riippuen kyseessä olevien ihmisten sukupuolesta.

Kanadan kokemus

Taaksepäin tarina on, että yli 100 vuoden ajan Kanadan vanhemman sukupuolen suostumusikä oli 14. Toisaalta 1980-luvun loppuun asti suorien suostumus analeksille oli 21. Vuonna 1988 se laski 18 vuoteen.

1. toukokuuta 2008 emättimen sukupuoleen suostumuksen ikä nostettiin 16 vuoteen, mutta suvun suostumusikä ei laskenut 18: sta. Tämä järkytti monia gayyhteisön ihmisiä, jotka pitivät tätä syrjivänä ja huomauttivat, että tämän lain mukaan kaksi 17-vuotiaita, joilla on peräaukon seksiä, voidaan syyttää rikoksesta.

Toiset huolestivat siitä, että vaikka "ikäkausi" -tilit, jotka eivät aiheuta rikollisuutta kahdelle teini-ikäiselle vagina- tai suullinen seksiä, monet nuoret sekoittaisivat uuteen lainsäädäntöön eivätkä etsineet apua tarvittaessa.

Kanadan suostumuslain iät ovat herättäneet paljon kiistoja osittain niiden epätasaisen soveltamisen vuoksi.

Ikälainsäädännön vaikutukset LGBT-teini-ikäisiin

Ikäsuostumuslain tarkoituksena on suojata teini-ikäisiä aikuisten saalistajilta. Joskus he voivat päätyä rankaisemaan lapsia pakkokeinoissa. On todella tärkeää, että LGBT-teini-ikäisille, joilla on jo vaikeuksia seksuaalisuutensa suhteen, tuntevat lain ja miten ne vaikuttavat.

1

About

Check Also

Hvorfor homoseksuelle mennesker er i øget risiko for kolonkræft

Redaktionel note: Denne artikel blev oprindeligt offentliggjort i august 2007, godt inden juni 2015-afgørelsen fra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1