Home / LGBTQ / Какви са признаците, които гаджето ви излъчва?

Какви са признаците, които гаджето ви излъчва?

Какви са признаците, които гаджето ви излъчва?

А приятел на изневяра може да предизвика напрежение във всякакви отношения. Всеки се надява, че тяхното партньорство е изградено на доверие, но какво се случва, когато връзката е нарушена и подозирате, че вашият приятел излъга? Ето няколко признаци:

 1. Подозрителна компютърна дейност

  Тези дни е лесно да се срещнете с мъже в чат стаи, форуми или незабавни съобщения. Виждали ли сте подозрително име в прозореца за лафче или непознат сайт за чат в историята на браузъра си? Малкото копаене може да измине дълъг път. Бъдете внимателни, докато се опитвате да бъдете супер оздравител, обаче, и дайте на човека пространство. Също толкова лесно е да се срещате с приятели онлайн, тъй като това са любовни интереси. Вашият партньор може просто да се обръща към други гейове, с които да разговаряте.

 1. Внезапни промени в графика

  Някои хора може да са спонтанни, но повечето от нас поддържат определен график или стандартна рутина в някаква форма или друга форма. Това важи особено за ежедневните дейности. Променя ли се обичайната ви работа, без да знаете защо? Дали работното му време се увеличи или има ли нов график за фитнес? Нещата често се променят в живота ни. На свой ред решаваме да опитаме да впечатлим шефовете си, като работим извънредно, или да решим, че най-накрая е време да влязат във форма. Но това, което подозира, е как се съобщават тези промени. Решението беше ли взето без вашите данни? Имаше ли опит да те включа? Има ли някакви признаци за напредък?

 2. Емоционално разстояние

  Нормално е да намалявате интензивността на връзката си, след като сте били заедно за известно време. Възможно е да има време, когато не можеш да понесеш да оставиш зрението на другите и сега и двамата се наслаждавате на времето си сами. Това не е знак, че той изневерява, само че връзката започва да се установява в любяща и удобна фаза. Независимо от това, имайте предвид емоционалното дистанциране. Спрял ли е да слуша или да се смее? Изглежда ли отдалечен или космически, почти като че ли е зает? Обърнете внимание, ако партньорът ви е физически, но не съвсем "там" психически.

 1. По-малко време заедно

  Точно както интензивността на връзката намалява леко с течение на времето, така може и времето, което прекарвате заедно. Но не бива да се бъркате да прекарвате по-малко време един в друг. Не реагирайте прекалено бързо. Кой знае, компанията му може да е готова да приключи с огромна сделка и той се нуждае от него денонощно. Или може да има друго легитимно обстоятелство, което изисква вниманието му. Много огромни времеви ангажименти като тези не траят дълги периоди от време и имат смисъл. Той може да работи 14 часа на ден, но той също напуска дома си през уикендите? Потърсете необоснованите и необясними ангажименти във времето.

 1. инстинкт

  Мама винаги казва, че следват инстинктите ви и това е време, когато този майчин глас може да дойде по-удобен. Ако червата ви ви каже, че нещо не е наред или че някой човек е привлякъл вниманието на мъжа ви, тогава отидете с него. Но внимавайте с колко далеч следвате тези чувства. Запитайте се дали това са основателни притеснения или ако сами вие сте лишени от доверие.

Тези съвети не са предназначени да превърнат доверителните ви отношения в игра на скриване и да търсят и винаги има изключения. Първо се доверявайте, но не пренебрегвайте предупредителните знаци. Ако има твърде много несъответствия за комфорт, съобщете ги директно на вашия човек. Не го оставяйте да чуе за вашите подозрения от приятел. Също така, опитайте се да не бъдете обвинителни. Просто му кажете как поведението му ви кара да се чувствате. Той може да се занимава с други въпроси, които нямат нищо общо с измама върху вас с друг мъж.

1

About

Check Also

Τι να πω σε ομόφοβους slurs όπως “αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλος”

Έχετε ακούσει κάποιον να λέει, "Αυτό είναι τόσο ομοφυλόφιλο" για να δείξει ότι κάτι είναι …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =