Home / LGBTQ / Как да използвате безопасно и ефективно Grindr

Как да използвате безопасно и ефективно Grindr

Как да използвате безопасно и ефективно Grindr

Досега сте чували за Grindr или най-вероятно го използвате от време на време (или през цялото време). Но за тези, които може да са малко свежи, Grindr е мобилна социална мрежа и запознанства за гей мъже. Приложението помага на потребителите да намират други гей мъже, като използват технологията на своите мобилни устройства. Потребителите могат да влязат, за да видят незабавно други членове на Grindr в района, да споделят снимки, статистика, да разговарят или да организират срещи.

Grindr се предлага безплатно на устройства iPhone, Android и Blackberry. Членовете могат да преминат към Grindr XTRA за разнообразие от първокласни функции като интерфейс без адреси, известие за натискане / натискане и допълнителни изгледи на потребителски профили.

Ето как

 1. Изтеглете приложението Grindr в магазин за приложения като iTunes или директно от Grindr.
 2. След като приложението бъде заредено, приемете Общите условия, които гласят, че сте навършили 18 години и сте се съгласили с условията за поверителност. Не забравяйте, че приложението използва GPS технология за показване на момчета във вашия район и показване на местоположението ви.
 3. Съгласни ли сте? Страхотно, сега сте готови да влезете в Grindr. Натиснете синия бутон, за да стартирате приложението или поканете приятел да се присъедини към жълтата кутийка по-долу.
 4. По-добър успех ще срещнете с други мъже с текст на профила и снимка. Когато стартирате приложението за първи път, Grindr ще ви напомня, че редактирате потребителския си профил.
 5. За да редактирате, докоснете полето за снимки и изберете съществуваща снимка или направете снимка с вашата мобилна камера. Докосването на "Име тук" ще ви подкани да въведете името на екрана и заглавие. Това е страхотна възможност да покажете своята индивидуалност.
 1. Предишни версии на ограничения профил на Grindr. Вид като Twitter за куки. Но новите издания ви позволяват да въведете информация като възрастта, височината, теглото, етническата принадлежност, уебсайта си и всяка друга информация, която искате да споделите. Тези полета са по избор, затова въведете колкото се може по-малко или колкото искате.
 2. Под полето за профили ще намерите опция за показване на точното разстояние. И когато Grindr казва точно, те означават точни. Така че, ще знаете на метър или крак, където са другите момчета.
 1. След това изберете филтъра за възрастта си. Grindr предлага възможност за избор на екран с минимална или максимална възраст.
 2. На последно място в екрана за редактиране на профил ще имате възможност отново да поканите приятели, да прочетете съвети и да отблокирате профили, които може да сте блокирали преди.
 3. Сега сте готови да започнете да смилате. Вие сте на главния прозорец на Grindr, който е колаж от снимки от мъжете в района. Кутията ви ще се появи първо със златна граница. Докоснете го, за да видите как другите виждат потребителския ви профил.
 4. Разгледайте колажа на снимките. Зелена точка означава, че той е онлайн. Жълтата точка означава, че той е ваш любим.
 5. Докоснете снимка, за да видите цялото изображение на близкото разстояние от Grindr, колко далеч е той, колко дълго е онлайн, възрастта му и всяка друга информация, която е добавил към профила си.
 6. Чат с него (синя граница означава, че активно общувате), добавете го като любим или блок. Готови ли сте да продължите? Членовете на Premium могат да прекарат пръст към следващия профил. Основните членове трябва да докоснат черната стрелка на Grindr, за да се върнат в главното меню.
 7. Основният прозорец постоянно се актуализира, тъй като повече хора влизат в обхвата. Кликнете върху бутона "Зареди повече момчета ...", за да видите повече мъже в района.

Съвети

 1. Grindr използва GPS технология, така че не само ще можете да видите точното разстояние от вас, те ще могат да направят същото. Можете също така да ги изпратите.
 1. Grindr има известие за натискане / натискане, така че натискането на бутона "Начало" на мобилния ви телефон няма да ви подпише. За да излезете, кликнете върху черния квадрат "Изключване" в горния ляв ъгъл.
1

About

Check Also

Y a-t-il un espoir de revenir avec un ex?

Chère vie lesbienne Mon ex et moi étions ensemble pendant trois ans et nous nous …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 5