Home / LGBTQ / Er der noget håb om at komme tilbage med en ex?

Er der noget håb om at komme tilbage med en ex?

Kære lesbiske liv

Min ex og jeg var sammen i tre år, og vi brød op omkring 6 måneder siden. Vi har stadig været i kontakt med jævne mellemrum, men hun siger, at hun ikke ønsker at forene, fordi hun er for ondt af vores forhold for at vende tilbage til det. Jeg flad ud spurgte hende, da de talte for en uge siden. Hun er ældre end mig (jeg er 30, hun er 40), så jeg ved, at vi tænker anderledes. Det er virkelig svært, fordi jeg har lyst til at vi stadig elsker hinanden, men hun er bare bange.

For at gøre sagen værre må vi se hinanden hver anden uge til arbejde. Jeg er bange og ved ikke, hvad jeg skal gøre. Og på toppen af ​​alt, fortalte hun mig, at hun har set nogen i de sidste tre måneder. Men hun kalder mig stadig til at snakke og dele sine følelser om ting. Er det over for evigt?
I kærlighed i Lawrence

Flere oplysninger behov

For at kunne svare I Kærlighedens spørgsmål, følte jeg, at jeg havde brug for lidt mere information. Jeg skrev til hende og spurgte: Hvorfor brød du op? Hvad er hun bange for? Hvad med dit forhold har såret hende i fortiden, og hvad har du gjort for at ændre sig, så disse ting ikke sker igen?

I kærlighed svarede:

Vores breakup var en kulmination af argumentering, fejlkommunikation og mistillid. Men det sidste halm var, fordi jeg blev følelsesmæssigt drænet, fordi jeg var elendig og deprimeret, fordi jeg var ledig og havde svært ved at holde et job, da vi var sammen. Hun er bange for at blive såret igen, især fordi hun har haft en særlig hård sammenbrud, og hendes ex løb op med hendes kreditkort og forlod hende højt og tørt et år, før vi begyndte at danse. Jeg hjalp hende helbrede igennem det. Hun håbede på et lettere forhold og bare at blive elsket og forstået. Jeg ønskede for meget af hende for hurtigt, og kunne ikke nyde, hvem hun var, fordi jeg holdt forsøger at gøre hende, som jeg ville have hende til at være.

Jeg har siden gjort en komplet vending i seksmånedersperioden siden vi er brudt op, hovedsagelig for mig selv. Jeg vil først validere mig selv, og det vil mindske behovet for en partner til at validere mig så meget.

Kære i kærlighed:

Jeg er glad for at høre, at du har gjort arbejde på dig selv, og at du kunne se de områder, hvor du skal ændre og vokse.

Fortsæt med at arbejde for dig selv. Ikke for hende. Ikke fordi du håber det vil bringe dig sammen igen. Hvis det er meningen at være det, vil det ske.

Jeg forstår, at du stadig elsker hinanden. Jeg tror ikke, at kærligheden nogensinde går væk, når vi går i stykker med nogen. Men så igen, gør heller ikke grundene til, at vi brød op i første omgang. Det lyder som om de to skabte en dynamik, der var usundt. Hun plejede dig både følelsesmæssigt og økonomisk, når du skulle have taget sig af dig selv. Og på toppen af ​​det hele var hun på grund af tabet af sin sidste partner. Du gav nogle pleje for hende, men måske tog du mere end hun måtte give. Det er svært at sige.

Du siger, at du har gjort dit arbejde, og at du har ændret dig. Det kan være sandt, jeg ved det ikke. Jeg ved, at den lumske påvirkning, der er arbejdsløs, kan have på dit selvværd, din identitet og din mentale sundhed. Du er nu ansat, hvilket er godt. Fortsæt med at bygge på det, men tror ikke det er det eneste problem her.

1

Når du taler om misforståelser og mistillid, spekulerer jeg på, hvad der skete. Brugte du din depression som en undskyldning for noget, du ikke skulle have gjort? Hvem ville du have hende at være, at du forsøgte at få hende ind? Og hvorfor er du tilfreds med hvem hun er nu, da du ikke var før?

Hun ser nogen ny

Jeg tror jeg ved, hvad der foregår her. Hun begyndte at se nogen ny, og det er kommet til dig. Det viser, at hun er flyttet på en måde, som du ikke har. Du holder stadig håbet på forholdet. Det lyder som om hun går videre.

Hvorfor kalder hun dig stadig dagligt? Betyr det, at hun vil komme tilbage? Det kan betyde, at hun savner en del af forbindelsen, du havde, at hun er bekymret for dig, eller at hun bare har dårlige grænser.

Jeg ved, du skal se hende til arbejde, men jeg vil foreslå at stoppe al ikke-arbejde og ikke-væsentlig kontakt med din eks. Fortæl hende, at det er for svært for dig. (En af jer skal have grænser.) Du kan endda fortælle hende, at du stadig har følelser for hende, og at det er svært for dig at vide, at hun er sammen med en anden. Spørg hende, om hun tror, ​​at de to af dig nogensinde kunne komme sammen igen.

Jeg kan ikke forudsige, hvad der kan ske med dig og din eks. Nogle gange kommer exes sammen igen, og det virker ud. De fleste gange vil jeg vove, exes kommer sammen igen, fordi den ene eller den anden er ensom og ikke ønsker at være alene. Der er ikke noget galt med at prøve det igen, men begge skal være om bord. Det lyder som om hun ikke stoler på dig lige nu, så fortsæt med at arbejde på dig selv. Se en terapeut, hvis du har råd til det, for at hjælpe dig med at fortsætte med at arbejde på de problemer, der fik dig til at bryde op i første omgang. Og sørg for at forblive professionel, når du ser hende på arbejde. Det har taget dig et stykke tid at få et job, og du vil ikke rydde det nu!

1

About

Check Also

Long Distance Lesbian

Whether you met her online and she lives a thousand miles away, or if you …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − 19 =