Home / LGBTQ / En lesbisk guide til at være en god kæreste

En lesbisk guide til at være en god kæreste

En fælles misforståelse om lesbiske forhold er, at de ikke varer. Når du møder et par par, der har været sammen i 20 eller 30 år eller mere, vil du dog begynde at se, at de helt sikkert kan og gøre det.

Hvis du vil have dit forhold til at udholde, er det vigtigt at være en god partner. Når du er halvdelen af ​​et par, skal du balancere dine behov med dine partneres, dit forhold og dine familier. Det er lettere sagt end gjort, når følelser, ego og ønsker kommer i vejen. Her er et par ideer til ting, du kan gøre for at gøre dig selv til den bedste kæreste du kan være. Tip: De har alt at gøre med gensidig respekt.

USA, New York State, Rockaway Beach, Two women whispering on beach

Tetra Images - Jamie Grill / Brand X Billeder / Getty Images

De fleste tror, ​​at de er gode lyttere, men at være en virkelig aktiv lytter tager praksis. Foretag øjenkontakt, sluk for tv'et, afbryd ikke, hop ikke til konklusioner, hold dig ikke defensiv, hold øje med din telefon. Lad hende vide, at du erhøring hvad hun skal sige Vent, indtil hun er færdig, før du svarer eller adresser, hvad hun siger.

02
af 15

Hold dine løfter

To young women holding hands in car

BROOK PIFER / Taxi / Getty Images

Hvis du siger, at du skal lave det til middag med sin chef, dukker op. Vær til tiden og være til stede. Hvis du laver et løfte, bør det være dit nummer-en prioritet for at beholde det. Hvis du tror, ​​at noget kan komme i vejen, så sig så på forhånd. "Skat, jeg vil gerne være der, og jeg vil gøre alt for at gøre, men jeg har et møde med den vanskelige klient den dag. Jeg vil gøre mit bedste for at sikre, at alt går glat med det, så jeg kan være der for dig. "Dette gælder løfterne store og små. Bevare dem alle.

03
af 15

Vær uafhængig, men opmærksom

kvinde reading text outdoor on sunny autumn day

Emma Innocenti / DigitalVision / Getty Images

Det er en fin balance nogle gange mellem at være sandt for dig selv og være en god partner. Du kan muligvis fejl på den ene eller den anden side fra tid til anden, men dit mål er at sikre og uafhængige, men tilgængelige for din partner. Vær ikke trængende eller klæbrig. Vær stærk, men ikke afsat. Vær der for hende, men lad mig ikke blive kvalt.

04
af 15

Gør ikke U-Haul Thing

U-haul truck

Juanmonino / Getty Images

Den anden dato U-Haul-in-the-driveway-sagen er en populær trope af en grund. Sikker på, det er lidt ekstremt, men vi har tendens til at føle sig dybt. Intet galt med den lækre flush af splinterny kemi, selvfølgelig bare ikke haste ting. Giv din hjerne tid til at indhente dit hjerte (og resten af ​​dine bits). Du ønsker ikke at skræmme hende ud ved at angribe på hendes følelsesmæssige og fysiske rum, før hun er klar til at lade dig få det tæt.

05
af 15

Indrømme fejl, når du laver dem

Mid Adult Woman Looking Through Window At Home

Sharon Pruitt / EyeEm / Getty Images

Undskylde og være specifik. Fortæl hende præcis, hvad du er ked af. Opriktige undskyldninger handler om at få nogen til at føle sig hørt, så vis at du har tænkt på hvordan dine handlinger kunne få hende til at føle. Så gør det op til hende.

06
af 15

Opret ritualer, Inside Jokes, Nicknames, og andre lige-mellem-ting

lesbisk couple sitting in modern station

Emma Innocenti / DigitalVision / Getty Images

Hvad gør de to af jer unikke sammen? Husk sangen, der spillede, da du først mødte? En indvendig vittighed, der får dig til at springe op? Et sødt kælenavn, du opretter til hinanden? Disse små ting går langt for at gelere din forbindelse til hinanden. Når hun har en hård dag, send hende en email med et link til sangen, der minder om hende om dig. Find søde ting at dele med hende, der minder dig om hende. Selv den mindste gestus kan hjælpe hende med at vide, at du tænker på hende, og at hun er speciel.

07
af 15

Udvikle drømme om hvem eller hvad du vil være, både individuelt og som par

lesbisk couple holding hands on their sofa

Carey Kirkella / Billedbanken / Getty Images

Ved den første rødme i et nyt forhold har folk en tendens til at slippe andre ting og smide sig helhjertet ind i deres nye flings. du kender følelsen, sandsynligvis. Når intensiteten er slået fra, så kom du tilbage til arbejdet med dig selv og dine drømme. Lad ikke dig blive stillestående fordi du er i et forhold. Få begejstret for ting, du vil have for dig selv, samt nogle du vil have som et par. Du ønsker måske at fuldføre din uddannelse eller arbejde mod et bedre job, for eksempel. Du kan fortsætte med at arbejde mod det mål for dig selv, samtidig med at du sparer for den romantiske tur til Paris, har børn eller køber et hjem. For at være interessant, skal du være interesseret i livet både indenfor og udenfor forholdet.

08
af 15

Pas på dit helbred

Smilende woman taking a break drinking water woods

Hero Images / Getty Images

Vær ikke den person, der kommer ind i et forhold og ignorerer hendes helbred. At være sammen med nogen er ikke en undskyldning for at blive doven om at udøve og spise godt. Kog god, sund mad, slutte sig til et træningscenter ... du kan endda gøre sundhed til en fælles prioritet. At tage vare på dig selv viser, at du vil være rundt for hende til det lange løb.

09
af 15

Opret sexetid

veninder kissing

Maskot / Getty Images

Dette er ikke bare et forhold; Dette er et romantisk partnerskab med en person, du er tæt på. Hvis du vil være en god kæreste, skal du være opmærksom på hendes seksuelle behov og ønsker. Lav romantiske datoer. Lav sex datoer. Har spontant sex. Har planlagt sex. Være eventyrlystne Tage en risiko. Træd uden for din komfortzone. Fokuser på hendes fornøjelse mere end din egen. God sex kan gøre meget for at holde et forhold i gang. Husk også, at det vigtigste seksuelle organ ligger lige mellem vores ører.

10
af 15

Vær ærlig og troværdig

EN lesbian couple having coffee

Billedkilde / Getty Images

Lav ikke løfter du ikke har til hensigt at holde. Du må ikke snyde på hende, lyve til hende eller skjule ting fra hende (medmindre det er en overraskelsesfest.) Hun vil vide, at du er sand til dit ord.

11
af 15

Giv hende plads

Ældre same-sex female couple sharing time

Camille Tokerud / Billedbanken / Getty Images

Alle har brug for tid til sig selv lejlighedsvis. Lad hende have hendes øjeblik at stuge, når hun er ked af det eller følger sine egne ønsker og interesser. Hvis du bor sammen, skal du sørge for, at hver af jer har en selvstændig tid indimellem eller regelmæssigt. Den tid, hvor du selv er uden at se nogen, og ingen forventninger er vigtige for at være et velafbalanceret individ, hvilket igen vil gøre dig til en bedre kæreste.

12
af 15

Respekter hendes forskelle

lesbisk Couple In Their Kitchen

Hinterhaus Productions / Getty Images

Du har måske forskellige ideer om penge, mode, politik ... du hedder det. Du kan være ude for alle, og hun kan stadig være klædte på arbejde. Du kan have forskellige åndelige overbevisninger. Prøv at se tingene fra hendes synspunkt; Forsøg ikke at ændre hende. Hvis du ikke kan acceptere hende for hvem hun er lige nu, så er det måske ikke forholdet for dig.

13
af 15

Hold dine venskaber og opmuntre hende til at holde hende

Gift lesbian couple hanging out with family

Thomas Barwick / Taxi / Getty Images

Dine venner støder dig, hjælper dig med at blæse damp, fortælle dig, når du knuser og tillader dig at være dig selv uden dom. At udvikle og opretholde stærke, varige forhold uden for dit romantiske partnerskab er vigtigt og sundt.

14
af 15

Tag tid til spil

Lesbiske sleeping in a bed

Rune Johansen / Getty Images

Udvikle fælles interesser og nyd dem. Inviter venner til kortkvelder, eller se komedieshows. Adopter et par killinger og se dem spille. Race stock biler sammen. Hold lys og sjov i dit forhold, uanset hvilke andre vanskelige ting du har at gøre med.

15
af 15

Ved hvornår at smide i håndklædet

Par going through some relationship problems.

Mixmike / Getty Images

I betragtning af at en halvdel af et par ikke passer til den anden, er det smerteligt nok i binære forhold, men det kan være dobbelt så for lesbiske. At finde en person til at dele livet med er lidt vanskeligere for os, men det er ingen grund til at slå sig ud af frygt, selvtilfredshed eller vane. Påmind dig selv, at du ikke har snuble over den eneste andre lesbiske i verden. Livet er for kort (og du er smart) for at blive hos den forkerte person, og kærlighed skal være sjovt, ikke svært.

1

About

Check Also

Sådan snakker du om at være homoseksuel lesbisk biseksuel

Spørgsmål kommer nogle gange op fra folk, der ønsker at tale med deres venner om …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 4