Home / LGBTQ / 8 tips om at tage et lesbisk forhold til næste niveau

8 tips om at tage et lesbisk forhold til næste niveau

8 tips om at tage et lesbisk forhold til næste niveau

At finde ud af, hvordan man gør det første skridt er en fælles situation, som lesbiske mennesker finder sig i, især for dem, der lige kommer ud. Forestil dig at to kvinder er ved at hænge ud og komme godt sammen. Måske taler de endda hver dag og tekst hele tiden. Endnu mere, så falder en af ​​kvinderne meget lidt tip om, at hun er i dig (og du er helt sikkert ind i hende). Selvfølgelig begynder du at spekulere på, hvordan du virkelig kan tage det til næste niveau og gøre denne ven til en elsker.

Nå for hendes hånd

Hvis du er ude på aftensmad eller har cocktails og konversationsquiets ned, nå hånden hen over bordet og se hende i øjet. Chancerne er, at du ikke behøver at sige noget, da denne romantiske gestus er nok i sig selv. Vælg hendes hånd op med din anden hånd og hold den et øjeblik, før du lader det gå. Hvis der er seksuel energi mellem jer to, vil du begge føle det.

Ligeledes, hvis du er i biografen eller ser noget hjemme sammen, find det rigtige øjeblik at nå over og tag hendes hånd ind i din. Hun kan give dig lidt klem, eller se på dig. Bare smil og fortsæt med at se filmen, når dette sker. Hvis hun ikke tager øjnene af dig, så vend den tilbage mod hende og giv hende et kys.

Du kan også lægge din hånd på knæet i stedet. Hvis hun når ned og lægger hånden på toppen af ​​din, så ved du sikkert, at hun er i dig. Små berøringer som dette går langt.

Når du hænger sammen med hende over tid, skal du røre hende nonchalantly. Børst knæet, lad lårene røre ved siden af ​​sidde ved siden af ​​hinanden, juster hendes krave eller rør forsigtigt på armen. Se om hun vender tilbage til nogen af ​​bevægelserne.

Flyt ind for et kys

Hvis du står og står overfor hinanden, kan det være en god tid at flytte ind for et kys.

Hvis du er i en klub, ved sin bil eller står foran hendes lejlighedsdør, læner du dig tilbage mod væggen, når du hendes hænder og trækker hende mod dig. Når hun er tæt, bør du læse dine læber mod hende og kysse hende.

Nogle gange kan et kram også blive til noget mere. Hvis det er slutningen af ​​natten, og du har haft en god tid at hænge sammen, slutter aftenen med en god natkram. Denne gang, når du begynder at trække væk, kan du flytte tilbage og plante et kys på hendes læber.

Hvis du er på et travlt sted, ligesom dansegulvet, kan du vente på en langsom sang, der kommer på at komme tættere på. Læg let dine hænder på hendes hofter og bevæge sig tættere på hende. Så kig ind i hendes øjne og bevæg hovedet tæt på læberne. Du kan langsomt gå ind for et kys, eller se om hun bevæger sig mod dig og kysser dig.

1

Være sikker

Nogle mennesker mener, at du ikke bør tale for meget om det, og bare handle. Mens hun er dristig og bare kysser, kan hun arbejde i nogle situationer, det kan være lige så sexet at udtale din tiltrækning. I et intimt øjeblik kan du se hende i øjet og sige noget lignende, "Jeg vil virkelig gerne kysse dig." Det kan være alt det kræver for hende at fortælle dig at gå videre og kysse hende allerede. Eller hun kan slet ikke sige noget og bare gå til kysset selv.

Dit hjerte kan pounding en mile i minuttet i brystet, og du kan måske føle sved begynde at pille ned i dine grober, når du er sammen med hende. Men der er ikke noget sexet om nogen, der er usikker og usikker på sig selv. Selvom du ikke føler dig helt sikker, så prøv ikke at lade det vise for meget, for tidligt.

Hvis hun slår dig ned

Det er muligt, at tingene måske ikke går som planlagt. Måske har du læst signalerne forkert, eller du troede, at følelsen var gensidig. Hvis hun slår dig ned for et kys eller anden gestus, er der ikke behov for at føle sig dårligt. Du skal bare tale om det, når tiden er i orden, enten nu eller senere.

Det er altid muligt at hun er ind i dig, men hun er bare bange. Måske har hun aldrig været sammen med en kvinde før eller har nogen anden, hun er dating. Uanset hvad du gør, må du ikke tvinge dig på hende eller få hende til at føle sig dårlig for at slå dig ned.

Prøv at holde det lys ved at ønske hende en god aften og se din vej hjem.

1

About

Check Also

Kuinka tavata poikaystävä klubikohtauksesta

Etkö ole baari / klubi-kohtaus? On yleistä, että ihmiset uskovat, että baari tai klubi eivät …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − 4 =