Home / LGBTQ / Τα 6 μυστικά του ομοφυλόφιλου σεξουαλικού σεξ

Τα 6 μυστικά του ομοφυλόφιλου σεξουαλικού σεξ

Τα 6 μυστικά του ομοφυλόφιλου σεξουαλικού σεξ

Το πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι μια ευχάριστη εμπειρία για τους ομοφυλόφιλους. Για να μπορείτε να το απολαύσετε πλήρως, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν από το πρωκτικό σεξ και λίγες συμβουλές για να διευκολύνετε τον πόνο. Εδώ είναι τα 6 μυστικά για το gay πρωκτικό σεξ.

Μάθετε πώς λειτουργεί ο πρωκτός

Πριν από το πρωκτικό σεξ, ας μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί ο πρωκτός. Ο πρωκτός είναι το άνοιγμα στο τέλος του παχέος εντέρου που ελέγχει τη διέλευση των αποβλήτων. Τα απόβλητα περνούν μέσα από τα μικρά έντερα στο παχύ έντερο σας, στη συνέχεια το ορθό σας και τελικά έξω από τον πρωκτό.

Το άνοιγμα και το κλείσιμο του πρωκτού ελέγχεται από τους εσωτερικούς και εξωτερικούς μυς του σφιγκτήρα (τους σημαντικότερους μυς όταν εμπλέκονται στο πρωκτικό σεξ). Ο μυς του σφιγκτήρα είναι μια ευαίσθητη μεμβράνη με πολλές απολήξεις νεύρων και ως εκ τούτου την πηγή της ευχαρίστησης ή του πόνου.

Μειώστε τον πόνο

Ο πόνος που σχετίζεται με το πρωκτικό σεξ μπορεί να οφείλεται σε πίεση ή τριβή στους μυς του σφιγκτήρα, στις αιμορροΐδες ή στις ρινικές σχισμές. Κάποιος πόνος μπορεί να μειωθεί με σωστή λίπανση. Ζητήστε έναν γιατρό φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους για βοήθεια με αιμορροΐδες, σχισμές ή άλλες ιατρικές καταστάσεις.

Γνωρίστε το σώμα σας

Όσο πιο εξοικειωμένοι είστε με το σώμα σας, τόσο πιο ευχάριστο πρωκτικό σεξ μπορεί να είναι. Οι μυς του σφιγκτήρα κάθε ατόμου αντιδρούν διαφορετικά στη διείσδυση. Δεδομένου ότι οι μύες ελέγχουν το άνοιγμα και το κλείσιμο του πρωκτού, πρέπει να μάθετε πώς δουλεύει η δική σας. Περάστε το χρόνο με ασφάλεια εξερευνώντας την ευαισθησία του σφιγκτήρα σας και πώς αντιδρά όταν είστε χαλαροί ή τεταμένοι.

Πρακτική τεχνικές χαλάρωσης όπως βαθιά αναπνοή. Χρησιμοποιήστε ένα μικρό σεξ παιχνίδι, στη συνέχεια αυξήστε σταδιακά το μέγεθος. Εξερευνώντας την ευαισθησία του σφιγκτήρα σας είναι μια άσκηση που τόσο εσείς όσο και ο σύντροφός σας μπορείτε να απολαύσετε πριν από τη διείσδυση. Ενημερώστε ανοιχτά πώς αισθάνεστε σε συγκεκριμένες καταστάσεις: Τι σας κάνει να τεταμένη?

Ποια είναι τα όριά σας; Σταματήστε αν νιώθετε άβολα, αισθανθείτε πόνο ή αιμορραγία. Όσο περισσότερο γνωρίζετε και εσείς για το σώμα σας, τόσο καλύτερη είναι η πρωκτική σας σεξουαλική εμπειρία.

Πρακτική καλή υγιεινή

Πολλοί ομοφυλόφιλοι άνδρες αποφεύγουν το πρωκτικό σεξ λόγω των πιθανών προβλημάτων υγιεινής. Η διατήρηση της σωστής υγιεινής δεν είναι μόνο σημαντική για μια ευχάριστη εμπειρία πρωκτικό σεξ αλλά και για την υγεία σας. Ωστόσο, ο καθαρισμός μπορεί να είναι υπερβολικός. Να είστε προσεκτικοί με τα προϊόντα καθαρισμού εσωτερικών χώρων. Περιέχουν σκληρά συστατικά που δεν έχουν συνταχθεί για τον πρωκτό. Επίσης, αποφύγετε το σκούπισμα, καθώς αυτό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και αιμορραγία. Τα μωρομάντηλα περιέχουν επίσης αρώματα που μπορούν να ερεθίσουν το δέρμα. Για να καθαρίσετε σωστά, χρησιμοποιήστε προγυρισμένα μαντηλάκια ενηλίκων, όπως το Charmin Fresh Mates ή το Kleenex Cottonelle Flushable Wipes.

Προσέχετε τους κινδύνους των STD

Ο πρωκτός είναι μια λεπτή μεμβράνη και ως εκ τούτου ένα καυτό κρεβάτι για σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. Ο ιός HIV και άλλα ΣΜΝ μπορούν εύκολα να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος, ειδικά όταν υπάρχουν εκδορές ή δάκρυα στον πρωκτό. Έχοντας μια λεπτή μεμβράνη μεταξύ της κυκλοφορίας του αίματος και των σωματικών υγρών του συνεργάτη σας είναι αυτό που καθιστά το σεξουαλικό φύλο τόσο επικίνδυνο. Να χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό και να εξασκείτε ασφαλέστερο σεξ.

1

Διαλύστε τους πρωταρχικούς μύθους Sex

Πολλοί ομοφυλόφιλοι αποφεύγουν να αναζητούν ιατρική φροντίδα επειδή αισθάνονται αν είχαν πρωκτικό σεξ που μπορεί να πει ο γιατρός αμέσως.

Ναι, ο πρωκτός τεντωμένος μετά το πρωκτικό σεξ, αλλά σύντομα επιστρέφει στο φυσιολογικό. Αν νομίζετε ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά με τον πρωκτό σας, δείτε έναν ομοφυλόφιλο θετικό γιατρό.

1

About

Check Also

Distressed Dad – Repulsed von Daughter Coming out als Lesbian

Wir sind die Eltern einer 15 Jahre alten Tochter und sie hat uns kürzlich erzählt, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + = 11