Home / LGBTQ / 4 myyttejä biseksuaaleista miehistä ja naisista

4 myyttejä biseksuaaleista miehistä ja naisista

4 myyttejä biseksuaaleista miehistä ja naisista

Sekä homojen että suorien ihmisten on helppo ymmärtää biseksuaalisuuden luonne. Konsepti, jonka mukaan joku voisi olla kiinnostunut sekä miehistä että naisista, voi olla hämmentävää, etenkin kulttuurimalleissa, jotka luokittelevat seksuaalisuuden joko jompaankumpaan tai toiseen.

Keskimmäinen tyhjentää koko seksuaalisuuden käsitteen olevan nestettä eikä oppinut tai määritelty. Jotkut ihmiset käyttävät väärinkäsitystään biseksuaalisuuden käsitteen merkitsemiseen itseensä, kun he itse asiassa ovat parhaillaan hyväksymässä toista seksuaalista muotoa.

Nämä kysymykset voivat johtaa väärinkäsityksiin biseksuaalisuuden pätevyydestä ja vuorostaan ​​biseksuaalien devalvaatiosta.

Myyttiä biseksuaalisuudesta

Määritelmän mukaan biseksuaali on henkilö, joka seksuaalisesti kiinnostaa sekä miehiä että naisia. Se sanoi, katsokaamme joitain myyttejä, jotka liittyvät yleisesti biseksuaalisuuteen. 

Biseksuaalisuus on vain vaihe

Monet biseksuaaleista tuntevat rajoittavan ajatuksen siitä, että heitä vetää vain mies tai nainen. Heidän kiinnostuksensa fyysiseen ja emotionaaliseen yksilöön ovat etusijalla heidän tarpeisiinsa kumppanina vain miesten tai naisten kanssa. Biseksuaalisuuden havaitseminen tapahtuu samalla prosessilla kuin mistä tahansa muusta seksuaalisuudesta.

Biseksuaalit kokemukset saattavat tapahtua ihmisille, jotka löytävät seksuaalisuuttaan, vaikka he eivät ole biseksuaaleja. Joten, on yhteistä tarkastella kokemuksia todellisista biseksuaaleista vain vaiheena.

Biseksuaalit ovat vain hämmentyneitä

Biseksuaalit muodostavat nesteen seksuaalisuuden todellisen luonteen. Tämä ei tarkoita sitä, että he "horjuvat" edestakaisin, mutta että biseksuaalisuus vaihtelee. Jotkut biseksuaaliset miehet "suhtautuvat suoraan", mikä tarkoittaa, että he mieluummin edustavat vastakkaista sukupuolta, mutta samaa sukupuolta olevat kumppanit ovat vaihtoehtoisia.

1

Toiset "laiha homo", eli he mieluummin samaa sukupuolta, mutta ovat avoimia vastakkaisen sukupuolen kumppaneille.

 Heidän mieltymyksensä eivät ole enää valinnanvaraa kuin suorien, homojen tai seksuaalisten ihmisten.

Biseksuaalit ovat houkuttelevia

Kaksi kertaa vaihtoehtoja, kaksi kertaa hauskaa, jotkut saattavat ajatella - käsitys, joka usein asettaa biseksuaalisuuden synonyyminä lupaukseksi. Menetelmä kumppanin löytämisestä dating, sukupuoleen tai suhteeseen on kuitenkin sama biseksuaalisille yksilöille kuin muillekin. Elinkelpoisten kumppanien määrä ei anna yksilöä enää tai vähemmän halventavaa.

Olipa biseksuaali vai ei, jokainen ihminen harjoittaa hänen elämänsä mukaista dating-elämää riippumatta siitä, mitä he ovat.

Biseksuajat mieluummin miehet ja naiset yhtä

Tämä kulkee käsi kädessä myyttien kanssa, joita biseksuaaliset miehet ovat hämmentyneitä ja halpamaisia, ja että he vaikuttavat edestakaisin miesten ja naisten kumppaneiden välillä. Itse asiassa päinvastoin on totta.

Tutkimukset osoittavat, että useimmat biseksuaalit haluavat yhden sukupuolen toistensa suhteen. Miesten määrä verrattuna naisiin, joiden biseksuaali on ollut mukana, ei millään tavoin ole hänen seksuaalisen suuntautumisensa suhteen. Biseksuaali löytää jotain miellyttävää molemmista sukupuista. 

1

About

Check Also

Zwei Großmütter oder zwei Großväter?

Fast jeder kennt jemanden mit zwei Papas oder zwei Mamas. Aber zwei Omas oder zwei …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 2