Home / LGBTQ / 10 съвета за здравословна лесбийка

10 съвета за здравословна лесбийка

Добрите взаимоотношения не просто се случват, те се заемат с всеотдайност и работа. Но вие също трябва да знаете какво да работите. Ето някои съвети за щастливи и здрави лесбийки отношения.

лесбийка couple in park

FilippoBacci / Е + / Гети изображения

Очаквате някой друг да отговори на вашите нужди е неуспешна концепция. Вместо това, да се съсредоточите върху грижата за себе си и какво можете да направите, за да подкрепите партньора си. Това ще донесе най-доброто в двамата ви.

02
от 10

Създайте значими ритуали

Независимо дали правите разходка след вечеря всяка вечер или правите пица заедно всяка петък вечер, установяването на ритуали ви позволява да поддържате връзка с живота на всеки друг. Направете дати в събота или дори просто правите редовни домакински занимания заедно, като почистване или пазаруване на хранителни стоки, което ви помага да поддържате връзка.

03
от 10

Работете върху подобряването на себе си

За да имате здрави отношения, трябва да растат и да се променят. Работете върху себе си, а също така и в опит да бъдете по-добър партньор. Опитайте се с нови поведения. Поемайте някои рискове.

04
от 10

Имат по-положителни от отрицателни взаимодействия

Опитайте се да имате съотношение от пет към едно от положителните към отрицателните взаимодействия. Дайте повече комплименти, прегръдки, обич и благодарност, отколкото отрицателни коментари или обвинения. Още по-добре, опитайте се напълно да отстраните негативните коментари.

05
от 10

Изненадайте я!

Дръжте нещата вълнуващи с изненади. Вземете я на специална нощ, промъкнете любовна нотка в куфарчето й, изпратете нейните цветя и донесете обяда й на работа. Купете билетите й на любимия си музикант или й напишете песен и я пейте, докато тя е във ваната. Изненадите, малки и големи, са важни, за да запазят нещата свежи.

06
от 10

Пази се

Никой не е добър партньор, ако са изложени на стреса и нещастни. Уверете се, че отделяте време за себе си, за да сте здрави. Яжте правилно, упражнявайте, правете йога, отделете време, когато имате нужда от нея. Колкото по-добре чувствате за себе си, толкова повече ще можете да дадете на вашите взаимоотношения.

07
от 10

Разработване на общи интереси

Нищо не убива връзката по-бързо, отколкото да седите на дивана, гледайки се един към друг с отегчен външен вид на лицата ви. Ще отделите много време заедно, ще се забъркате в нещо, което ви вълнува и двамата. Той може да бъде голф, пътуване или доброволческа дейност в местното приют за животни. Намерете общите си интереси и ги развийте в приятни преживявания.

08
от 10

Бъди любезен, не е прав

Независимо дали сте прави или не, не е проблемът. Помислете за това, че не сте прави, а за това, което искате, което е да имате любяща връзка. Прекарайте повече време в любезност и ще спорите по-малко и ще се насладите един на друг.

09
от 10

Борба с парите

Когато се случват боеве или аргументи, не казвайте нещата в топлината на момента, които могат да увредят вашите взаимоотношения. Разходете се, за да се охладите и се върнете към дискусията по-късно.

10
от 10

Направете само време приоритет

Животът ви може да бъде зает с работа, деца и социални дейности, но не забравяйте да планирате своевременно всяка седмица само за време. Това е страхотно, ако този път е забавно, като нощем или секси време, но дори да изключите телевизора и да седите на задната веранда и да говорите за надеждите си за бъдещето, може да ви донесе много по-близо.

1

About

Check Also

أفكار التاريخ للمراهقين المثليين

هناك الكثير من أفكار التاريخ الرائعة للمراهقين المثليين الذين يشملون كل شيء من مشاهدة فيلم …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 4