Home / Levevis / 51 Hvidblæk Tatoveringer, der vil inspirere dig til at blive inked

51 Hvidblæk Tatoveringer, der vil inspirere dig til at blive inked

Hvis du er fan af blæk på din hud, vil du sikkert allerede vide om hvidblæktatoer, også kendt som UV-glødende tatoveringer. Måske er du langt foran os og har allerede din egen hvidblæktatovering, derfor er vi allerede på den trendende blækvogn. Ja, hvidt blæk er nu trending stor tid, og vi kan se hvorfor. Billederne vi har stødt på er slående og bedøvelse på en smagfuld måde.

Flertallet af mennesker har aldrig hørt om hvidblæktatoer og for nylig fik de meget dårlig tryk for at se ud som et udslæt, men mange mennesker er fan. Denne type tatovering er noget selvforklarende, navnet giver det væk. Resultatet af tatoveringen er utroligt. Hvis der skulle tænkes på en hvidblæktatovering, tænker dine tanker straks på fed fed skrift eller mønstre, men disse alsidige. Afhængigt af din hudfarve ser hvide tatoveringer anderledes ud på alle.

Den tatoveringsfarve, der bruges til at lave disse unikke tatoveringer, er UV-hvid blæk. Hvis du kan lide tanken om at have en tatovering, men foretrækker at ikke vise det, skal du gå til en hvidblæktatuering, fordi blækket næppe kan ses. Lysere din hudtone er, jo mindre det viser. Lige nu er det meget populært i inkning verden for både mænd og kvinder. Du kan vælge at have et feminint og sødt design eller et meningsfuldt ord, som mænd også har. Ved at vælge at have en hvidblæktatuering, udstråler du ikke den til verden ved at have denne slags tatovering. Med en standard sort, grå eller farvet tatovering er den fremtrædende og på show. Det er stadig en tatovering, men mere subtil. Tror ikke, at det ikke kommer til at gøre ondt så meget, du blærer stadig din hud.

Hvis du allerede har en arm fuld af farve tatoveringer og synes det er for sent at tilføje en hvid tatovering, så tænk igen. Du kan altid blande det lidt op ved at tilføje en hvidblæktatovering til dine gamle tatoveringer. Her er vi kommet op med 51 af de bedste hvide blæktatoer for at tænke på.

1. White Ink Swallow Tattoo

Dette billede definerer virkelig en virkelig smuk og feminin hvidblæk tatovering. Der er så mange grunde til, at vi valgte at have tatoveringer af fugle. At have svulger fugle kan repræsentere noget tæt på dig, der flyver reden eller en sen familie. Måske er du en ivrig fugl, naturelsker eller har overvundet noget eller nogen i dit liv. Uanset grunden vil det se ret ud.

hvid Ink Wrist Tattoo

2. Tålmodighed.

De siger tålmodighed er en dyd. Mange mennesker kan vente i timevis og hvis du er den type person, der kan vente roligt og vil have det bemærket, hvorfor ikke have det skrevet på dit håndled i hvid blæk. Dette kan også indikere, at du venter på noget. Måske en ny karriere, job, en ny fase i dit liv, et nyt forhold eller du har været tålmodig og fik det, du ønskede i sidste ende. Gode ​​ting kommer til dem, der venter, rigtigt?

hvid Ink Patience Wrist Tattoo

3. Små men meningsfuld fingertattoo

"Hans" i hvidt blæk er en alternativ løsning til at bære en vielsesring. Hvis du er en tatoveringsløver, hvad bedre hvorfor at vise din mand, hvor meget han betyder for dig, ikke? Hvis du ikke er interesseret i at bære smykker eller ønsker at forpligte sig til din anden halvdel på din egen unikke måde, kan du tænke på at gøre dette. Dette er også en populær skrifttype. Det ser godt ud og girly. Hvis du bestemmer dig for at bære din vielsesring over toppen, kan du altid skifte den op med at bære den i et par dage om ugen, og i de andre dage skal du bare vise dit "hans" bånd. På den måde vil det være som at have to vielsesringe.

hvid Ink Tattoo for Him

4. Warrior + Arrow Wrist Tattoo

Hvis du er en kriger og har været igennem hårde tider i dit liv, ville ordet kriger være en god tatovering at få. Denne kriger kombineret med en pil viser din styrke og ved at tilføje en anden farveblæk til kontrast, vil det virkelig gøre det skiller sig ud. At komme igennem dårlige faser i vores liv kan få os til at sætte pris på de mennesker omkring os og vise, hvor stærk vi virkelig er. Vis din styrke ved at få en kriger tatovering.

hvid Ink Warrior Tattoo Idea

5. Bag øretatoen

At have en tatovering bag øret er bestemt noget, du kan skjule, når du ikke vil have andre til at se. Hvis du arbejder i et kontor med 9-5 kontorer, afviser mange firmaer at vise dine tatoveringer, og dette er et af de områder, som folk synes om det, ikke er synlige. Det vil sige, indtil du binder dit hår tilbage. Ampersand kan forholde sig til mange ting. Det stammer fra det første århundrede A.D, og ​​i dag bruger vi det til ordet og. Det er enkelt og elegant, især i den korrekte skrifttype.

Bag the Ear White Ink Tattoo

6. Lille hvid blækpile

En pil eller pile kan symbolisere forskellige midler, og det afhænger af, hvordan pilen trækkes. Denne ene tatovering angiver forsvar og beskyttelse mod skade. Derfor ser du så mange mennesker med denne tatovering. Det er ikke bare en pil tatovering, det betyder meget mere end bare kunst.

hvid Ink Arrow Finger Tattoo

7. lille hjerte tatovering

Bær dit hjerte på din hånd, ikke din ærme, fordi vi alle er suckers for hearts. Dette er en meget enkel og effektiv tatovering. Et hjerte i hvidt blæk ser delikat og meningsfuldt ud end en fuld fed standard tatovering.

Lille White Ink Heart Tattoo

8. Koordinater + Verdenskort

Er du fan af at rejse eller har været i steder og ønsker at holde et notat for evigt? Koordinater og verdenskortet med hvidt blæk ser specielt ud og er helt fantastisk. Igen er det ikke fed og dækker næsten hele din arm. Forestil dig dette i den standardfarvede blæk! At indarbejde koordinater er en smart måde at huske på et bestemt sted eller område, der var mindeværdigt for dig. Uanset om du mødte din anden halvdel der eller havde den mest fantastiske ferie, skal du sørge for at kende de geografiske tal, inden du kommer til tatoveringslokalet.

hvid Ink World Map Tattoo

9. "Expecto Patronum" - Harry Potter Tattoo

Denne ene er til Harry Potter fans. Harry Potter citat "forventer patron", som i tilfælde af at du ikke vidste står for "Jeg afventer en skyder". Patron er latin for beskytter eller forsvarer, hvilket betyder, at dette citat sammen betyder "jeg afventer en beskytter". Måske kan du bare citatet eller det betyder noget mere end bare en stave til dig, og du venter på din protektor. Det ser godt ud som en hvidblæk tatovering.

hvid Ink Harry Potter Tattoo

10. Capricornus Constellation Tattoo

Stenbukken er et af de 12 stjernetegn. Navnet på latin betyder hornet ged. Er din fødselsdag faldet mellem 22. december og 20. januar? Kan du finde dig selv at læse dit horoskop hver uge for at se, hvad dit stjerneskilt har for dig? Astrologi er populær mere end nogensinde før, hvor mange mennesker følger deres stjernetegn til at leve. Mange mennesker vælger at have en Capricornus konstellation at forholde sig til deres stjerneskilt. Dette hvide trykfarve har slået sammen med det regelmæssige sorte blæk, der skiller sig ud.

hvid Ink Capricornus Constellation Tattoo
1

About

Check Also

21 foråret bryllup ideer du vil gerne stjæle

Contents1 11. Søde bryllup favoriserer2 12. Fed Bouquet3 13. Bridal Bling4 14. hr. Og fru5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 19