Home / Levevis / 23 Trendy Hip Tatoveringer, der faktisk er Badass

23 Trendy Hip Tatoveringer, der faktisk er Badass

11. Mandala og blomster

Tidligere i posten præsenterede vi et mandala tatoveringsdesign. Hvis du kunne lide den idé, så kan du også lide denne. Denne hofte tatovering har en stor blomstermandala med rosa blomster. Igen er dette et stort stykke, der også er på låret. Vi elsker dette levende og smukke design. Har en lignende tatovering eller prøv en anden mandala med forskellige blomster.

Dristig Mandala and Flowers Hip Tattoo Idea

12. Artistic Bird Tattoo Idea

Fugle ser smukke ud, når de bruges i tatoveringsdesign. Dernæst har vi en fantastisk fuglhugttatovering, der viser dig. Det er blevet tatoveret på forsiden af ​​hofte og har et akvarel design. Vi elsker vandfarve tatoveringer, fordi de ser meget kunstneriske ud. Tilsæt blomster til fugleformet som præsenteret for et smukt og elegant udseende.

Kunstnerisk Bird Hip Tattoo Idea

13. Rose Hip Tattoo

Vores næste hofte tatovering indeholder smukke sorte blækroser. Der er i alt tre roser, der starter på hofte og slutter på låret. Dette er en elegant og sexet tatoveringside, det passer til nogen. Du kan genskabe en lignende tatovering eller måske have færre roser. Måske endda tilføje lidt farve.

Sexet Rose Hip Tattoo Idea

14. Unik Hip Tattoo Idee

Ønsker du en unik tatovering, der vil udtale sig? Så er denne næste ide til dig. Her har vi et cirkulært tatoveringsdesign, der starter på hoften og går rundt om ribben. Vi elsker dette, fordi det er anderledes, og det anvendte mønster er smukt. Vælg en lignende tatovering eller prøv et andet mønster. Du kan også vælge en mindre tatovering også.

Enestående Hip Tattoo Idea

15. Floral Hip Tattoo

Dernæst har vi et smukt blomstert stykke til at vise dig. Tatoveringen dækker hofte og lår og har smukke blomster. En tatovering som denne er perfekt til nogen, der ønsker et dristigt, smukt og stilfuldt design. Du kan genskabe dette eller prøve forskellige blomster.

 Bold, Floral Hip Tattoo 

16. Lavendel Hip Tatovering

Lavendel er en meget populær plante, og det har inspireret mange tatoveringsdesign. Her har vi en smuk lavendel hofte tatovering for at vise dig. Som du kan se, skaber de lilla og delikate planter en elegant og smuk tatovering. Du kan få noget som dette tatoveret på forsiden af ​​hofte eller på siden.

Lavendel Hip Tattoo

17. Badass Snake and Flowers Tattoo

Tidligere i posten præsenterede vi en slange tatovering. Hvis du kunne lide den idé, så kan du også lide denne. Dette design har en slange med smukke blomster. Dette er en sætningstatuering, og det ville være perfekt til nogen, der ønsker et unikt design. Du kan genskabe dette med enhver slange og blomster.

badass Snake and Flowers Hip Tattoo

18. Elegant Floral Hip Tattoo

Leder du efter en sexet og elegant tatoveringside? Så dette design kunne være lige hvad du leder efter. Tatoveringen har smukke, levende blomster, der er placeret på hofte og lår. Vi elsker dette design, fordi farverne er fantastiske. Vælg en floral tatovering som denne eller brug blomster i forskellige farver.

Elegant Floral Hip Tattoo Idea

19. Lotus med mønstre Hip Tattoo

Lotus blomster er et andet populært tatoveringsdesign. Lotusen i vores næste tatovering er lidt anderledes. Som du kan se, har lotuset været placeret på hoften og har et indviklet mønster. Der er også andre mønstre, der går ned i låret og op til ribbenene. Dette er et kreativt stykke, der er perfekt til nogen, der ønsker en unik tatovering.

Lotus with Patterns Hip Tattoo 

20. Akvarel Hip Tattoo Idea

Dernæst har vi en anden vandfarve tatovering idé. Dette design har smukke lyserøde blomster. En tatovering som denne ville være et godt valg for nogen, der ønsker et smukt og elegant design. Du kan tage inspiration fra dette og lave en akvarelblomstertatuering med blomster og farver efter eget valg.

akvarel Flower Hip Tattoo Idea

21. Pretty Hip Floral Tattoo

Vi har præsenteret tatoveringer på siden af ​​hofte og på forsiden. Vores næste tatovering har et design, der sidder om hoften. De smukke lilla og blå blomster begynder på hoftens forside og skaber en halv cirkelform til den anden side. Vi elsker denne tatovering, og det vil også se godt ud med forskellige farvede blomster.

 Pretty Hip Floral Tattoo

22. Unik Flower Tattoo

Vores næste tatovering har et unikt blomsterdesign. Tatoveringen er en stor blomst med horn og et diamant design. Du kan genskabe dette eller tage inspiration fra det. Vælg måske en anden blomst eller en anden ydre form. Måske overveje at tilføje farve.

Enestående Flower Hip Tattoo

23. Vibrant Floral Hip Tattoo

Sidst på vores liste er dette levende orange blomst design. Denne tatovering ville være perfekt til nogen, der ønsker et dristigt stykke, der er lille. Hold det på forsiden af ​​hofte eller få det tatoveret på siden. Hvis du går til en større tatovering, så kan du tilføje andre blomster til det.

Vibrant Floral Hip Tattoo

Som du kan se, er hip tatoveringer smukke og nemme at skjule (din arbejdsgiver behøver aldrig at vide). Vi håber du blev inspireret og fundet den perfekte hip tattoo til din næste blæk!

1

About

Check Also

23 Easy DIY julegave ideer

Contents1 11. Julchokolader2 12. DIY Stearinlysholder3 13. Lavendel Body Scrub4 14. Hjemmelavet Jam5 15. DIY …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

69 − = 62