Home / Levevis / 23 Halloween kostume ideer til teenagere

23 Halloween kostume ideer til teenagere

At vælge et Halloween kostume er ikke nemt! Der er så mange valg fra skræmmende til uhyggelige til søde og mere. Vi har gjort noget af det hårde arbejde for dig og fundet 23 Halloween kostume ideer til teenagere. Enhver af disse kostumer vil være et hit på enhver Halloween fest. Tag et kig på at finde din favorit.

1. onsdag addams

Addams familien er klassiske kostume valg til Halloween. Onsdag Addams er et godt valg til teenagere. Hendes udseende er let at genskabe og vil se uhyggeligt ud. Du kan endda få dine venner til at klæde sig som resten af ​​den kogte familie.

onsdag Addams for Halloween Costume Ideas for Teens

2. Stranger Ting Nancy og Steve

Stranger Things er blevet en horror tv-show favorit, hvilket gør tegnene fra showet store kostume ideer. Du kan være et af tegnene, men disse to har klædt op som Steven og Nancy. Dette ville være det perfekte par kostume og det er nemt at genskabe. Vi elsker denne enkle og awesome kostume ide!

Fremmed Things Nancy and Steve for Halloween Costume Ideas for Teens

3. Uhyggelig Clown

Clowns er meget uhyggelige! Så det er ikke overraskende, at klovner er populære Halloween kostumer. Dette kostume bruger levende farver og har stadig det skræmmende udseende. Du kan endda bære et tøj som dette og bære scarier makeup. En klovn er en billig kostume, der kan genskabes på mange måder.

Uhyggelig Clown for Halloween Costume Ideas for Teens

4. Stilfuldt skelet

Hvis du ønsker at klæde sig til Halloween, men ikke vil være for over toppen, så kan denne næste valg være for dig. Denne outfit er sort og uhyggelig med et skeletskørt. En outfit som denne er let genskabt og vil give dig Halloween udseende. Du kan være så stilfuld som du kan lide med dette!

Stilfuld Skeleton for Halloween Costume Ideas for Teens

5. Gypsy Costume

Dernæst har vi en sigøjner kostume. En sigøjner kostume er et kreativt valg, det vil give dig et mystisk udseende med en krystalkugle. Du kunne genskabe din sigøjner kostume men du kan lide, men en krystalkugle er et must have. Du kan endda tilføje nogle mørke makeup for at give kostume en Halloween-vibe.

sigøjner Costume for Halloween Costume Ideas for Teens

6. Beetlejuice, Beetlejuice, Beetlejuice

Beetlejuice er et ikonisk Halloween-træk. Han er en mandlig karakter, men det betyder ikke, at pigerne ikke kan klæde sig som ham til! Et kostume som dette er den perfekte måde for pigerne at klæde sig ud som denne skræmmende karakter. Du kan endda gå mere over toppen med makeup. Men du genskabe Beetlejuice-udseendet skal du bare sørge for at omfatte striber. Stripes er et must have!

Beetlejuice Beetlejuice Beetlejuice for Halloween Costume Ideas for Teens

7. Hotel Transylvania Mavis og Johnny

Hotel Transylvania er en sjov vampyrfilm. Disse to har klædt op som Johnny og Mavis. Mavis er det perfekte vampyr kostume valg for enhver teenager. Du kunne endda få din anden halvdel eller en ven til at klæde sig som Johnny til. Vi elsker denne kreative og spooky kostume ide!

Hotel Transylvania Mavis and Johnny for Halloween Costume Ideas for Teens

8. Dag for de døde skelet

Dag for de døde kostumer er meget populære til Halloween. Med denne næste kostume ide kan vi se hvorfor! Dette kostume har den indviklede makeup, blomsterkronen og et funky outfit. Du kunne nemt genskabe noget som dette. Med Day of the Dead skaller bliver du både levende og uhyggelig.

Dag of the Dead Skeleton for Halloween Costume Ideas for Teens

9. Hermione Granger Costume

Tag inspiration fra Harry Potters trollkarls verden denne Halloween og klæd dig som en af ​​tegnene. Dette kostume er af Hermione Granger fra Deathly Hallows. Et kostume som dette er nemt at genskabe og ville være et hit på enhver Halloween fest. Du kan klæde dig som nogen af ​​tegnene for at skabe et fantastisk Halloween udseende.

Hermione Granger Costumer for Halloween Costume Ideas for Teens

10. Scarecrow

Scarecrows kan enten være sød eller skræmmende. Dette kostume er gået til et sødt udseende. Et tøj som dette ville være perfekt til enhver teenager. Det er billigt, nemt at oprette og makeup er nemt at gøre med. Vi elsker dette udseende, og det ville være et godt udseende for enhver pige denne Halloween.

Scarecrow for Halloween Costume Ideas for Teens
1

About

Check Also

23 Bridal Shower Hacks og ideer til 2018

Hvis du planlægger et brudesuite, så er du på det rigtige sted! Vi har fundet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

86 − 85 =