Home / Levevis / 23 gave ideer til Valentinsdag for ham

23 gave ideer til Valentinsdag for ham

11. Koordinerer nøglering

Dernæst har vi en koordinat nøglering. Du kan tilpasse nøglering til at læse de koordinater, du vælger. Måske placeringen af ​​hvor du mødtes, hvor du havde din første date eller noget sådan. Dette er en meningsfuld gave, hvor kun de to af jer vil vide, hvad det betyder.

Koordinater Keychain Romantic Gift Idea

12. Sjov Valentinsdag Krus

Bring lidt humor til Valentins fejring med et krus som denne. Kruset har et sjovt citat om, at hans kæreste er varmere end kaffen. Det er en fjollet, nyhedspost, som enhver vil elske. Ikke kun er det en sjov gave, men nyttig at.

Sjov Valentine's Day Mug

13. Hearts Guitar Pick

Er din Valentine en musiker? I så fald er dette den perfekte Valentins gave! Denne gave er et guitarvalg med lille hjerte design. Dette er sådan en sød gave, som det viser, at dine hjerter slår som en. Det er et subtilt design, så det er ikke også over toppen for ham at bruge.

hjerter Guitar Pick

14. Personlig lommeur

Dernæst har vi en meget unik og meningsfuld gave, som alle gerne vil modtage. Denne ide har et lommeur med både dine navne på den ene side og dine fingeraftryk på den anden side. Fingeraftrykene skaber et hjerte design. Dette er et smukt stykke, der kan bruges og opbevares som et souvenir.

personlig Pocket Watch Gift Idea

15. Personlig lydtryk

Få din Valentine en gave, som ingen andre kan have med dette lydtryk. Udskriften er oprettet med en lydbølge. Du sender en optagelse af enhver besked, du kan lide, og det bliver til en unik lydbølge. Ingen stemme er den samme, så ingen lydbølge vil heller være. Dette er en enestående gave.

personlig Sound Print Wall Print

16. Brass Tie Clip

Har din anden halv en kostume og slips? Hvis det er tilfældet, kan det være gave til dem. Her har vi et stilfuldt slipsklip med mulighed for gravering. Du kan have noget indgraveret fra initialer til en dato til en besked. Dette er et sødt stykke, som din mand vil elske.

indgraveret Brass Tie Clip

17. Personlig togbillet nøglering

Hvis du både gerne vil rejse eller vil gerne minde din Valentine af en særlig tur, så kan det være en måde at gøre det på. Denne nøkkelring har en personlig togbillet. Du kan personliggøre dette med navne, datoer og mere. Det er en sød og quirky idé.

personlig Train Ticket Keyring Gift

18. Du er min kop te krus

Vores næste gave er perfekt til alle teelskere. Ideen er et krus, der læser "du er min kop te", det er en unik måde at fortælle nogen, du elsker dem, og at du bryr dig om. Det er ikke kun sødt, men praktisk at han kan drikke te og kaffe og blive mindet om dig.

Du're My Cup of Tea Mug

19. Når vi først mødte kort

Hvis du ser en romantisk og meningsfuld gave, så skal du tjekke vores næste ide. Dette print indeholder et kort i form af et kærlighedshjerte, parnavnet, et sted, en dato og en titel, da vi først mødte. Du kan tilpasse dette til at sige dine navne med dit eget sted og dato. Dette er en sød måde at få ham til at huske, når du mødtes og de gode tider du har haft sammen.

Hvornår We First Met Map Gift Idea

20. Personlig tegnebogskort

Nogle gange kan vi blive fanget i livet og ikke fortælle vores anden halvdel, hvor meget de mener at bruge. Dette tegnebogskort er den perfekte måde at vise din mand, du bryr dig om. Tegnebogen kortet er personlig med navne og fortæller den anden person, hvor fantastisk de er. Dette er en sød og subtil måde at udtrykke, hvor meget en person betyder for dig.

personlig Wallet Card Gift Idea

21. Funny Friends Inspired Print

Hvis din Valentine er en fan af venner, så kan denne gave være perfekt! Det er en udskrift med en hummer med linjen "du er min hummer". Enhver, der er en fan af venner, vil vide, hvad hummer citatet er. Det er en meningsfuld og sjov gave, som enhver fyr ville elske.

Sjov Friends Inspired Print Gift Idea

22. Fiskeri lokke Valentins gave

Er din fyr udendørs og kan lide at fiske? Hvis det er tilfældet, kan det være gave til dem. Denne idé er en skeenfiskeri, der er blevet personliggjort med initialer og datoer. Det har også den sjove linje "hooked since". Vi elsker denne unikke ide, og enhver fyr, der elsker fiskeri vil. Det er også godt for de fyre, der ikke køber ind i klassiske klasser over de allerbedste Valentinsdag temaer.

Fiskeri Lure Valentine's Gift

23. Sjov Valentins kort

Vi har dækket gaver til mennesker, der har været sammen i lang tid lige igennem til ægteskab. Hvis du ikke har været med din fyr i så længe, ​​og du er usikker på hvad du skal gøre denne Valentinsdag, så overvej det her. Det er et sjovt og unikt kort, som han vil elske, og det vil slippe af med enhver akavet, der kan være der med et nyt par. Vi elsker dette!

Sjov Valentine's Card

Vi håber du har fundet den perfekte Valentinsdag gave!

1

About

Check Also

23 Bondegård inspireret julegave

Julen nærmer sig! Så det er på tide at begynde at tænke på, hvordan du …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

34 − 33 =