Home / Levevis / 23 Cute og Creative Small Disney Tattoo Ideas

23 Cute og Creative Small Disney Tattoo Ideas

11. Akvarel Dumbo Design

Akvarel tatoveringer er smukke. Denne teknik gør tatoveringen til at ligne et kunstværk. Du kunne få din yndlings Disney karakter tatoveret på denne måde. Vores næste valg er et super sødt akvarel design af Dumbo. En tatovering som denne passer til alle.

akvarel Dumbo Design for Small Disney Tattoo Ideas

12. Sød The Lion King Tattoo

Lion King er en Disney klassiker, hvilket gør det til et populært valg i tatoveringer. Denne fantastiske tatovering har Simba-hulen maleri som omridset med nogle af filmens favoritkarakterer. En tatovering som denne er en sjov og kreativ måde at vise din kærlighed til Lion King.

Cute The Lion King Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

13. Små Mickey Mouse Outline

Hvis du kunne lide Mickey Mouse dispositionen fra tidligere i indlæg, så kan du godt lide denne til. Det er en sød skitse med et lille hjerte på øret. En tatovering som denne passer til alle, og det ville være fantastisk som en første tatovering. Du kan genskabe dette som en Minnie disposition til.

Lille Mickey Mouse Outline for Small Disney Tattoo Ideas

14. Cheshire Cat Tattoo

Alice in Wonderland er en skør og vidunderlig film. Hvis Alice in Wonderland er en af ​​dine yndlingsfilm, skal du overveje at få et Cheshire-kattedesign. Denne frække kat ville lave en sød tatovering på nogen. Du kunne have dette tatoveret overalt og endda gå til et mindre eller større design.

Cheshire Cat Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

15. The Little Mermaid Watercolor Tattoo

Den lille havfrue er en af ​​de bedst elskede Disney-film. Så hvis du er fan af filmen, hvorfor ikke få en Ariel tatovering som denne. Denne tatovering har et ekstra specielt tryk, fordi det bruger akvarelteknikken. Dette giver tatoveringen et kunstigt udseende, og det passer til havets design.

Det Little Mermaid Watercolor Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

16. Cute The Three Good Fairies Tattoo

Tilføj noget magi til dit næste tatoveringsdesign med The Three Good Fairies. Disse fairies er fra Disney Classic Sleeping Beauty. Denne super søde tatovering er designet til at ligne Flora, Fauna og Merryweather flyver. En tatovering som denne ville se godt ud på foden til.

Cute The Three Good Fairies Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

17. Finde Nemo Tattoo

At finde Nemo er en af ​​de mere moderne Disney-film. Den lille fiskes rejse i havet og i tandlægen er akvarium af alle aldre. Hvis du er fan af Finding Nemo, så overvej en Nemo-tatovering. Det er et levende stykke, der passer til alle. Du kan endda tilføje i nogle andre tegn.

Finding Nemo Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

18. Enchanted Rose Tattoo

Her er en anden smuk fortryllet rose tatovering. Denne er udstyret med enkeltrosen med kronblade, der falder. Det viser at rosen tatoveringen ser smuk ud uden krukken. Noget som dette er smukt og feminint. Det er en tatovering, der aldrig går ud af stil.

Enchanted Rose Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

19. Mickey og Minnie Tattoo

Ønskede skitse tatovering ideer? Så denne næste valg kunne være for dig. Denne har en Mickey og Minnie disposition sammenflettet. Det er et dejligt tatoveringsdesign. Det kunne vise din kærlighed til Disney og kunne også være et sødt par Disney tatovering til dig og din elskede.

Mickey and Minnie Outline for Small Disney Tattoo Ideas

20. Bare hold svømning tatovering

Bare hold svømning er blevet af de bedst elskede Disney citater. Det er en påmindelse for os alle at bare fortsætte, det er et sødt og motiverende citat. Vores næste valg har citatet på armen med Dory ved siden af ​​det. Vi elsker denne ide! Det er en tatovering der passer til nogen.

Lige Keep Swimming Tattoo for Small Disney Tattoo Ideas

21. Ariel Black Ink Design

Hvis du vil have noget subtilere, hvorfor ikke gå til en simpel sort blæktatuering. Her er et design med Ariel fra The Little Mermaid. Det er et lille og sødt stykke, der kunne tatoveres overalt. Du kunne få enhver Disney karakter designet på denne måde.

Ariel Black Ink Design for Small Disney Tattoo Ideas

22. Vintage Disney Tattoo

Disney har været elsket af mennesker i generationer. Dette næste tatoveringsdesign går helt tilbage i 1920'erne. Denne vintage design af Mickey som Steamboat Willie er et fantastisk tatoveringsvalg til alle, der elsker Disney. Du kan få det til at genoprette større eller mindre og få det lagt overalt på kroppen.

Steamboat Willie for Small Disney Tattoo Ideas

23. Simba Cave Drawing

Sidst på vores liste er dette smukke design fra The Lion King. Designet er hule maleri af Simba, der er farvet med en fantastisk akvarelteknik. Denne tatovering er et must for enhver fan af The Lion King. Du kunne få denne Disney-tatovering placeret overalt på kroppen. Farverne kunne også ændres for at skabe et unikt design.

Simba Watercolor Design for Small Disney Tattoo Ideas

Vi håber, at du er blevet inspireret af vores små Disney-tatoveringer!

1

About

Check Also

23 Bridal Shower Hacks og ideer til 2018

Hvis du planlægger et brudesuite, så er du på det rigtige sted! Vi har fundet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 12