Home / Levevis / 23 Bridal Shower Hacks og ideer til 2018

23 Bridal Shower Hacks og ideer til 2018

Hvis du planlægger et brudesuite, så er du på det rigtige sted! Vi har fundet 23 brudebruser og ideer. Der er ideer til mad, spil, festfavør og meget mere. Enhver af disse vil hjælpe med at gøre brudebruser til en begivenhed at huske. Vi har også nogle DIY projekter til badeværelsesplanlæggerne, der også elsker håndværk.

1. Smuk blomsterkrans krans

Først har vi en smuk brudekrone. Denne krans er håndlavet med fløjl berøringsroser. Du kan få dem lavet i en række farver på Etsy butik featured. En krans som denne ville være en smuk dekoration til brudebruser.

Smuk Floral Wreath for Bridal Shower

2. Team Bride Midlertidig Tatovering

Vores næste ide er disse søde midlertidige tatoveringer! Disse temp tatoveringer er i en smuk guld skrifttype og læst "team bruden". Tatoveringerne ville gøre en sjov aktivitet til brusebadet, eller du kunne endda give dem ud som festfavør. Du kan købe disse smukke tatoveringer fra Etsy butikken AllTiedUpUk.

Hold Bride Temporary Tattoo Idea

3. Date Jar Idea

Hvis du leder efter spil og aktiviteter til brusebadet, så kan denne idé være for dig. Her har vi Date Jar spillet. Du opretter et bord med et tegn som dette og en krukke. Derefter fylder gæsterne fat med dato ideer for parret at blive gift. Dette er sjovt spil, som du kan lave selv.

Dato Jar Idea for Bridal Shower

4. Levende Bride Buffet Table

Bridal showers er sjove begivenheder, der har brug for lækre desserter! Her er en god ide, der indeholder et buffetbord til dessert. Det har glas krukker fuld af godbidder, kager og meget mere. Du kunne genskabe dit buffet bord i et hvilket som helst farveskema, med enhver desserter og med nogen dekorationer.

Vibrant Buffet Table Idea for Bridal Shower

5. Personlig Lip Balm Shower Favorit

Ved brusebadet kunne du give ud part favoriserer. Der er så mange små gaver, du kan give til familie og venner. Du kunne vælge en personlig læbepomade som denne. Lip balms er håndlavede og har personens navn og rolle i brylluppet. Du kan få disse og andre brudebruser læbebalsamer fra Etsy butik SheaPlus.

personlig Lip Balm Bridal Shower Favors

6. DIY Brudebruser Pinata

Pinatas er populære til fester og arrangementer. Ikke alene er disse meget sjove, men folkene kan også vinde præmier og godbidder. Til et brudesuite kan du lave et bryllupstema pinata som dette. Det er glamourøst og formet som en bryllupskage. Hvis du kan lide håndværk, kan du tage en tur til at lave en lignende selv. Der er vejledninger til dette online.

gør det selv Bridal Shower Pinata

7. Råd til brudens bog

En anden sjov aktivitet du kan få på brudebruser er råd til bruden. Hver gæst skriver ned deres eget råd og bruden-til-være kan læse den efter brusen. Ikke alene er dette en stor og nem aktivitet, men bruden kan holde det som en hukommelse til. Du kan gøre dette med en almindelig bog og bare dekorere fronten.

Råd for the Bride Book Idea for Bridal Shower

8. Stilfuld Bridal Shower Bar Idea

Overvej at have et barområde ved brudebruser. Det vil gøre brusebadet til at se ekstra specielt ud, og du kan servere en blanding af drikkevarer både med alkohol og uden. Du kan oprette en bar som denne. Har søde tavler på væggen over et bord og har drinks på bordet. Vi elsker tegnet "spise, drikke og være gift".

Stilfuld Bridal Shower Bar Idea

9. Unikt Kiss Game Idea

Hvis du vil have en unik brudebruseraktivitet, så kan det være, hvad du leder efter. Dette er et billede med ordene "kysse frøken farvel." Hver gæst kysser så billedet og underskriver deres navn. Det er som en kreativ og quirky gæstebog. Bruden kan også holde dette som en hukommelse til.

Kys the Miss Bridal Shower Idea

10. Cute Tea Bridal Shower Favorater

Et populært brudebruser tema er eftermiddagste. Eftermiddagstebruserne omfatter smukke dekorationer, kager og te. For et brusebad som denne kunne du give søde tefavør som disse. Hver tepose har et tegn som "kærlighed er brygning". Vi elsker denne unikke ide.

Cute DIY Bridal Shower Favors
1

About

Check Also

21 DIY Par Kostumer til Halloween

Contents1 11. Skeleton Par2 12. Pulp Fiction3 13. Astronaut + Alien4 14. Dee Dee + …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 40 =