Home / Levevis / 21 Sjove Bachelorette Spil Damerne vil elske

21 Sjove Bachelorette Spil Damerne vil elske

Planlægger en bachelorette fest? Så er du på det rigtige sted. Vi har fundet 21 sjove bachelorette spil, der er et must-have for enhver fest. Vi har noget for enhver smag - fra selfie udfordringer til scavenger hunts og quizzes. Hvert af disse ideer vil bidrage til at skabe en sjov fest, som bruden skal aldrig glemme.

1. Sæt en ring på det spil

Den første ide, vi har på vores liste, er "sæt en ring på det" spil. Dette spil involverer alle, der starter aftenen med en kostume ring. Hvis du siger brud eller bryllup, kan din ring blive stjålet af en anden gæst. Den, der har flest ringe i slutningen, vinder. Dette er et sjovt spil, der er nemt at sammensætte, og at alle vil nyde.

Sætte a Ring On It Bachelorette Game

2. Hvor mange kys

Dernæst har vi en sød spilidee, og det hedder hvor mange kys. Til dette spil skal du bruge en krukke candy eller kys med penn og kort ud for det. Hver gæst skriver ned, hvor mange kys de tror er i krukken. Den, der er tættest, vinder alle kys. Det er simpelt spilidee, og en gæst vil endda vinde en præmie.

Hvordan Many Kisses Bachelorette Game

3. Prosecco Pong

For vores næste ide har øl pong haft en smuk opdatering. Dette spil hedder Prosecco Pong. Du kan købe dette spil, eller du kan gøre det til et DIY projekt. Du skal bruge nogle posh briller, prosecco og ping pong bolde. Dette er et sjovt spil, der er perfekt til en bachelorette fest.

Prosecco Pong Bachelorette Game

4. Selfie Challenge

Alle elsker en selfie. Du kan nu gøre disse fotos til en udfordring. Til dit bachelorette parti kan du få en selfie udfordring. Du skal bruge spilkort som disse med en liste over fotoopgaver. For at vinde spillet skal du tage hvert billede for at optjene point. Den, der har flest point vinder. Du kan oprette dine egne kort med eventuelle udfordringer.

selfie Challenge Bachelorette Game Idea

5. Bachelorette Photo Booth

Hvis du kan lide billedudfordrings ideen, så er denne næste valg til dig. Her har vi bachelorette fotoboks rekvisitter. Du kan have en fotoboks på din fest for at skabe mindeværdige billeder, og du kan også bruge rekvisitterne til din selfie-udfordring. Du kan købe rekvisitter eller gøre dem selv.

Bachelorette Photo Booth Props

6. Groom Quiz

Mange elsker en pub quiz. Så for at få din fest startet hvorfor ikke være vært for en quiz om brudgommen. Bruden bliver præsenteret med spørgsmål om brudgommen, og gæsterne skal gætte, hvor mange hun har ret. Dette er et sjovt spil, der får alle involverede, det er en fantastisk måde for familie og venner at lære mere om brudgommen også.

Hvordan Well Does the Bride Know the Groom Game

7. Sig ja til kjole spillet

Sig ja til kjole er et meget populært spil for bachelorette fester. Alle gæsterne bliver sat i hold med toiletruller. Derefter udpeger holdene en "brud" og opretter toiletpapir brudekjoler for dem at bære. Den der har den mest stilfulde kjole i sidste ende vinder. Bruden-til-være vælger normalt vinderen.

Sige Yes to the Dress Bachelorette Game

8. kys miss frøken

Dernæst har vi en kreativ idé. Det hedder kys kys frøken. Det involverer hver gæst at kysse et stykke papir og efterlade en besked med deres navne. Ikke alene kan det være en sjov aktivitet, men også bruden kan holde det som en hukommelse af den særlige dag.

Kys the Miss Goodbye Bachelorette Game

9. Bryllup tørres

Et must-have for enhver bachelorette fest er tør. Her har vi et godt eksempel kaldet bryllup dares. Du kan købe søde små pakker som disse eller komme op med din egen trætte. Uanset hvad det vil gøre festen sjov og en nat at huske.

Bryllup Dare - Bachelorette Game Idea

10. Bachelorette Scavenger Hunt

En anden sjov spilidee er en scavenger-jagt. Hver gæst får et kort med alle ting, de skal gøre. Den, der tjener flest point vinder. Du kan købe kort som disse, eller du kan lave din egen. Vi elsker denne idé og tror, ​​at dit bachelorette parti vil også.

Bachelorette Party Scavenger Hunt
1

About

Check Also

23 Bridal Shower Hacks og ideer til 2018

Hvis du planlægger et brudesuite, så er du på det rigtige sted! Vi har fundet …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 75