Home / Levevis / 21 kreative gaveindpakning ideer til jul

21 kreative gaveindpakning ideer til jul

Så har du fundet den perfekte julegave, men hvordan skal du pakke den? Gaveindpakning er meget vigtigt. Når nogen modtager noget, der er smukt indpakket, vil de elske det, før de åbner det. Ikke kun det, men viser, at de er specielle, og du har lavet en stor indsats. For at hjælpe dine gaver stå ud under træet har vi fundet 21 gaveindpakning ideer til jul. Vi har noget for enhver smag fra levende og festlig til enkel og traditionel.

1. Rudolph Gaveindpakninger

Først har vi denne Rudolph gavepakke. Rudolph papir findes næsten overalt, men denne ide viser, hvordan du kan jazz din op og gøre den unik. Denne gave er færdig med rødt bånd, tynd sort streng, et rødt og hvidt bånd og en trærener. Du kan skabe dette udseende med bare båndet og vedhæfte en bue eller forsøge at genskabe det hele.

Rudolph Gift Wrap

2. Festlig Orange Gave Gave Wrap Idea

Appelsiner er meget festlige, disse bruges til mad, drikke og som dekorationer. Du kan også tilføje frugt til dine gaveindpakninger. Denne gave blev indpakket i papir og blev afsluttet med et burlap bånd, brun streng, en tørret orange skive og en Christmassy stjerne. Du kan se, hvordan den tørrede oransje kun giver gaven et ekstra specielt efterbehandlingsanlæg. Du kan købe tørrede appelsiner online, og du kan sætte dem med indpakningspapir og bånd.

festlig Orange Gift Wrap Idea

3. Tartan Gift Wrap Ribbons

Dernæst har vi en simpel, men speciel gaveide. Gaverne er pakket ind i et hvidt papir med et tartanbånd. Tartanen ser meget Christmassy ud, og det vil jazz op enkelt papir. Du kan sætte dette bånd med noget papir, men vi vil anbefale hvid, rød eller grøn.

Tartan Gift Wrap Ribbons

4. DIY juletræ papir

Ligesom håndværk? Så denne næste ide kunne være for dig. Dette papir har malet juletræer over det hele. Du kunne genskabe noget som dette hjemme. Alt du behøver er en rulle af brunt papir, maling i en farve efter eget valg og et frimærke. Der er så mange måder at lave frimærker på, fra kartoffelfrimærker til kiksskærere til at lave frimærker. Designmulighederne er uendelige, så vær kreative!

gør det selv Christmas Tree Paper

5. fed rød og grøn

Hvis du elsker festlige farver, er denne gaveindpakning til dig. Disse gaver er pakket ind i et fed rødt papir og er afsluttet med et grønt bånd. Vi elsker denne ide, fordi det er Christmassy, ​​let at genskabe og dine gaver vil skille sig ud fra resten.

Dristig Red and Green Christmas Wrapping

6. Cute Christmassy Wrappings

Der er så mange sjove og kreative måder at pakke dine gaver på. Vores næste valg har fem festlige og unikke ideer. Hver enkelt er ret simpel at lave, du kan kun lave en eller gå i gang med dem alle! Sukkerrørsleden er super sød, og personen kan spise slikkanderne. Der er masser af vejledninger til at hjælpe dig med sleden.

Cute Christmassy Wrappings

7. Trendy juledækning idé

Fik en gave til en stilfuld person? Så er denne næste ide til dig. Denne gave er pakket ind i et marineblå og kobber farvepapir og er afsluttet med en række bånd. Papiret er superkult, fordi det har stjernedesignet, du ville se på festlige jumpers, men det ser trendy ud.

Smarte Christmas Wrapping Idea

8. Festlig Gavepapir

Vores næste ide viser, hvordan du kan få dine gaver til at se ekstra Christmassy. Papiret er meget festligt, og du kan købe papir som dette i mange butikker. For at gøre det unikt er gaven færdig med bånd, gevirer, bær og meget mere. Ekstra som disse gør bare din gave ser speciel ud, og du kan genskabe dette eller tilføje i dine egne stykker.

festlig Gift Wrap

9. Multi Paper Wrapping Idea

Når du har mange gaver til at pakke ind, kan du blive fristet til bare at pakke dem alle sammen i et mønster med et kast. I stedet for at gøre det, hvorfor ikke pakke de fleste af dine gaver i forskellige papirer. Resultatet vil se festligt og trendigt ud. Ikke kun det, men når gaver er pakket ind i forskellige papirer ser det ud til at der er flere af dem! Det er en win-win.

Multi Paper Wrapping Idea

10. Juletræ og bånd

Leder du efter unikke ideer? Så kan det være for dig. Denne gave er sat i en sort boks og er blevet dekoreret med et bånd og træ træ. Sort er ikke en traditionel julfarve, men det ser fantastisk ud med det røde bånd. Du kunne bruge sort papir i stedet for boks og ethvert bånd.

jul Tree and Ribbon
1

About

Check Also

21 foråret bryllup ideer du vil gerne stjæle

Contents1 11. Søde bryllup favoriserer2 12. Fed Bouquet3 13. Bridal Bling4 14. hr. Og fru5 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

39 − 35 =